Двама пострадаха при катастрофа във Великотърновско

Товарен автомобил изхвърлил от пътя трактор
Обновена: 30 апр 2013 14:50 | 30 апр 2013 13:37,
3
Двама пострадаха при катастрофа във Великотърновско
Пострадалите са откарани в болница. Снимка: Булфото

Двама души са пострадали при тежка катастрофа между трактор и товарен автомобил във Великотърновско, съобщиха от полицията във Велико Търново.

Тежкото пътнотранспортно произшествие е станало тази сутрин, около 04,45 часа на пътя Велико Търново – Полски Тръмбеш. Трактор, управляван от 33-годишния Ц. Ц. от Велико Търново, се е движел в посока от Полски Тръмбеш към Велико Търново.

На около 2 км от разклона за с. Полски Сеновец го застига и блъска товарен автомобил „ДАФ”, с прикачено полуремарке, с румънска регистрация, управляван от 57-годишния Н. Д., румънски гражданин.

При удара тракторът е изхвърлен в крайпътна нива и деформиран до неузнаваемост. Пострадал е водачът, който е откаран в Спешна помощ – Велико Търново и настанен за лечение във великотърновската болница с фрактура на дясна раменна кост. С оплаквания за болки в гърдите в Спешна помощ е откарана и 61-годишната съпруга на водача на товарния автомобил.

Двамата водачи са изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни. По случая в РУП – Полски Тръмбеш е образувано досъдебно производство. Причините за инцидента са в процес на изясняване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МНОГО ЖАЛКО ЧЕ ТИРА НЕ Е ТУРСКИ -- СЕГА ЩЯХМЕ ДА ПЛЮЕМ И ДЪРПАМЕ СОПОЛИ..........!
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ц.Ц. с трактора в полето ли ходи да слухти вече:)

Спонсорирани публикации