Бизнесменът билкар съзнателно планирал разстрела

Психолог допуска, че между него и банкерката е имало отношения
Обновена: 25 сеп 2013 14:07 | 25 сеп 2013 09:55,
123
Бизнесменът билкар съзнателно планирал разстрела
Мястото на кървавата трагедия. Снимка: архив, Булфото

Любомир Симеонов, който уби банкерката в Бургас, не е бил с психични отклонения, обяви пред Нова тв криминалният психолог Тодор Тодоров.

Още по темата
"Той съзнателно е обмислил нещата, защото не е виждал друг изход. Неговият живот е съсипан и е решил да съсипе и друг живот", каза той.

По думите му, ако хората, които са работили с него в банката, са сигнализирали за поведението му, този случай е можело да бъде предотвратен.

"Вероятно е имало индикации това да се случи. Би могло служителите в банката да са видели, че нещата при него ескалират, нещо в поведението му може да е подсказвало за този трагичен инцидент", добави още Тодоров.

Попитан защо един човек прибягва до такава стъпка той отговори, че когато човек е докаран до фалит, той решава да направи нещо драстично.

"Явно е разчитал на този кредит и когато вижда, че за него животът приключва, решава, че той ще приключи и за някой друг", каза експертът.

Според Тодоров може да е имало и лични отношения между Симеонов и жертвата.

"За да се стигне до тук, той е припознал този човек като проблем", категоричен бе той.

Както Dnes.bg вече ви информира, вчера прокуратурата повдигна обвинение за предумишлено убийство срещу 57-годишния Любомир Симеонов, който преди два дни хладнокръвно застреля банкерката Павлина Йовчева от бургаския клон на "Уникредит Булбанк".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
27
 
! Отговори
Гражданин преди 10 години
Хора, настоявайте, да се разследват всички упоменати лица, фирми и факти, споменати в жалбите и документите от Любомир Симеонов!!! Това не е просто едно убийство! Всичко е започнало още преди години и до последно отношенията и средата там /в района на Сунгурларе/ са били манипулирани! Не може един да се скъсва от работа и все да не му върви, а друг да си купува джипове и да си врътка с тях напред назад, симулирайки работа. Всички взаимоотношения в този хубав район отдавна са омърсени ... от години. Печели винаги този, който изповядва по-добре израза "мой човек". Това е една от причините, и от
90
0
 
16
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 10 години
За справяне със злото няма друг начин, освен с в пъти по-брутални методи от неговите! Реално за това са създадени законите и репресивните апарати. Те естествено са създадени от ***, които искат да грабят хората безнаказано. Затова и толкова се анатемосва анархията, защото те най-много се страхуват от нея, понеже тогава биха били равнопоставени с жертвите им. За съжаление народеца ни е мишкарски, с малки изключения като в случая, но уви, това нищо няма да промени.
89
0
 
26
 
! Отговори
piffacota преди 10 години
Защо не казвате,че е бил изнудван бе!!!!
88
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До нямам думиДонякъде съм съгласен с теб, но само до някъде! Какво да кажем за убиеца? Ако ситуацията е наистина толкова отвратителна, дали той трябва да бъде разпъван от повечето "медии" на кръст? Колко ли други хора има, чийто животи тази жена е унищожила? И това ли трябва да се подмине? Смъртта може да дава индулгенция на покойника, но не отменя нито злините които е направил, нито поправя съдбите които е разрушил!
87
3
 
19
 
! Отговори
Чавдар преди 10 години
Браво на билкаря, че ни е отървал от едно бясно и корумпирано чудовище! Лихварите, които смучат народна кръв, не са хора и трябва да бъдат изтребвани безпощадно. Човекът трябва да бъде незабавно освободен и да получи орден за граждански заслуги!
86
1
 
13
 
! Отговори
Даола преди 10 години
Тук стаиите са често повърхностни. Прочетете изчерпателно във фактор.бг.Вижде писмата-оплаквания на убиеца с дата и година назад.
85
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и ние нямаме думи."Ди би мирна седяла не би чудо видяла" таз банкерка невинна
84
1
 
16
 
! Отговори
Даола преди 10 години
Това не е обикновено отмъщение - отношението към собственика на фирмата е показаелно за своеволията на банките и пълното мълчания на институциите - затова този лучай трява да се разглежда многопосочно. Не казвам, че с такива показни убийства трябва да се привлича общественото внимание - ако държавата не обуздае банките и други рекетьори никакъв среден и дребен бизнес няма да се създава в България. Какви чужди инвеститори искаме, когато и те биват притискани с подобни "предложения".
83
16
 
2
 
! Отговори
нямам думи преди 10 години
Наистина нямам думи, на къде върви този свят! Убит е човек, разпънахте го на кръст, в разждането и смъртта няма значение каква ти е професията, колко пари си имал и всякакви такива неща! Човек си отива гол и бос в смърта! Оставете жената на мира! Осъзнайте се!Какви лихви, какви банки и глупости! Убита е жената! Спрете се!
82
1
 
8
 
! Отговори
pl__amen преди 10 години
До никойзапочвай ни какво чакаш,но това няма да промени факта,че банкерката е набъркана в корупционна схема.
81
14
 
1
 
! Отговори
никой преди 10 години
хора осъзнайте се и спрете с тия клевети, честно ако аз бях на мястото на близките на починала жена всички щях да ви избия, имайте малко уважение и оставете оня горе да я съди не вие.
80
0
 
18
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 10 години
Дано покрай тоя случай повечето оптимисти се светнат как стои въпроса с парите по европроекти - НЯМА НИТО ЕДИН, КОЙТО Е УСВОИЛ ТАКИВА ПАРИ И НЕ Е ДАЛ РУШВЕТ ИЛИ НЕЧИЙ ШУРОБАДЖАНАК!!!
79
0
 
10
 
! Отговори
pl__amen преди 10 години
Е за това трябва да се борим"СМЯНА НА ФИНАНСОВАТА СИСТЕМА" не да се борим да бутаме това или онова пионкаджииско правителство.Цялата власт е в ръцете на банките и те си правят каквото си искат и никой няма реална власт над тях :)
78
1
 
9
 
! Отговори
pl__amen преди 10 години
това намирисва на опит да му се открадне бизнеса от страна на банката или като се използва банката;)
77
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не мога да оправдая убийството, но ако този човек се беше самоубил, както правят другите, нямаше да се разобличи корупционната схема на банката. Медиите "филтрират" информацията, но не могат да скрият жалбите, които човека е подал, и на които никой не е обърнал внимание. Според мен, в такива ситуации отговорността трябва да е споделена!
76
3
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Е добре я направи един *** по малко
75
2
 
20
 
! Отговори
Иван пешев преди 10 години
Днес.бг зашо не дадете повече детайли по-това убийство , излизат и други информации или те са нелицеприятни ?
74
2
 
25
 
! Отговори
змийче преди 10 години
А защо пестите истината, че банкерката е изнудвала горкия човечец? Голяма медия, пълна с някому угодни статии !
73
5
 
12
 
! Отговори
Геле преди 10 години
Браво на билкаря! Заслужен край на една парцалица!
72
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Анализа на психолога цепи мрака !