Арестували нападателя на Вики в Гърция

Салахедин Бин Аладин е задържан край хасковското село Мезек
Обновена: 6 ное 2013 14:04 | 6 ное 2013 10:21, Красимир Ангелов
164
Арестували нападателя на Вики в Гърция
Салахедин Бин Аладин. Снимка: МВР

Алжирецът Салахедин Бин Аладин, който нападна и прободе с нож 20-годишната Виктория Христова, е бил задържан при опит да напусне България през гръцката граница, обяви главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, който даде подробности за арестуването на младия алжирец.

По думите на Лазаров в понеделник нашите власти са реагирали на сигнал, че алжирецът се е намирал в Пловдив, където е пристигнал в неделя, пътувайки с такси.

Около 19 часа същия ден полицията е претърсила блок в града под тепетата, в който се е намирал Бин Аладин, но алжирецът вече го бил напуснал.

Във вторник полицията е претърсила свиленградското село Мезек, където също е получен сигнал, че алжирецът се е намирал.

Той обаче отново е избегнал органите на МВР. Веднага е направена блокада на селото, а служители на "Гранична полиция" са блокирали границата.

Още по темата

В 20.40 ч. снощи гръцките власти са сигнализирали българските си колеги, че са задържали от гръцка страна издирвания алжирец. В момента младежът се извозва до София, където ще бъде разпитан.

Главният секретар на МВР допълни още, че е установен и негов помагач в София, който е осъществявал логистиката по транспортирането му извън границата.

Както Dnes.bg съобщи, самоличността на нападателя беше установена с помощта на камерите в магазина. Преди два дни МВР разпространи и негова снимка.

Салахедин Бин Аладин е алжирец и към момента няма статут на бежанец.

Пострадалата Виктория все още е в "Пирогов" с няколко рани по лицето и шията, като състоянието й вече е стабилизирано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Целта на Турция е ясна-да се подсили мюсюлманският контингент у нас с оглед на бъдещите й неоислямистки планове.Управляващите ни *** показаха пълната си тъпотия-как ще даваш статут на бежанци на нелегално преминали границата съмнителни типове без документи?Във всяка държава биха ги хвърлили в затвора!
139
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
България е на дъното,защото 24 години ***,*** и дьонмета завзеха властта.Това са случайници,напълно лишени от държавническо мислене-за тях е важна безплатната хранилка на държавната ясла.Бисеров е само черешката на тортата,но в него се оглежда цялата *** политици.
138
0
 
2
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
"Пострадалата Виктория все още е в "Пирогов" с няколко рани по лицето и шията," - дано да се възстанови детето без някакви страшни белези по лицето... Горкото дете...
137
0
 
2
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
Още нещо -- трябва да бъде наказан помияра предател -- таксиметровия шофьор дето не го е закарал в някое РПУ, или не е извикал патрулката по радиостанцията в колата.
136
0
 
2
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До АнонименСлужил съм на времето на гръцката граница ... на времето. Това алжирче нямаше да може дори да я доближи тогава.Анонимен 148 , не си прав. И българи са се опитвали да я преминат, но повечето бяха чужденци. При най-малка съпротива от тяхна страна стреляхме на поражение. Не се церемоняхме,защото пазехме Родината си.145, абсолютно си прав!142,бившият граничар, казва истината.
135
0
 
1
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До ЗапознатАко това, което си написал е вярно, тежко ни и горко!
134
0
 
2
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
Браво!Когато искат могат да работят. Гръцките полицаи искам да кажа.Нашите да гледат да не го изтърват.
133
0
 
4
 
! Отговори
сопол преди 10 години
ама те гърците мързеливи, бе. само на европа чакат. цял ден узо пият и местят крачола. нали бе българино, тарикатин. да се видите кви сте жалки, скимтящи ***
132
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво, гърци! Отсрамихте наща полиция!
131
2
 
0
 
! Отговори
на маргина малкия преди 10 години
викам на брата, виж ко става у татковината. ***, араби а той ми отговаря, че те други останаха ли.детето ми вече не е български гражданин. напуснал съм българия, заради и поради българи, вечни тарикати. не дай боже детето ми да стане световно известно в каквато и да е област да не си помисля никой, че ще го свържете с бг да трупате активи, че сте дали нещо на света. като джон атанасов и т.н. неумитници. всичко което става в бг е срамно, ама българина срама няма
130
0
 
6
 
! Отговори
за 148 преди 10 години
не съм почитател на бсп то, но прогнилият капитализъм е в действие, тоест геноцидът към обикновените българи, в всякаква форма на изтребление е в действие , равносметката е скалповете на стотици хиляди обикновени българи като част от тях работят ,,ангария,, а на останалата част се налагат законите на джунглата: убий и изяш по слабия, в законът цари ерархия, най отгоре политическата класа, по отдолу силови структори , след мутрите идат доктори, наркотърговци, адвокати и прочие, а най отдолу ???
129
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГОТВИ СЕ МАСОВО ЗАСЕЛВАНЕ НА МИЛИОНИ АРАБИ И *** МЮСЮЛМАНИ В БЪЛГАРИЯ. ТОВА СТАВА КАТО СЕ ВКАРВАТ НАЙ -ВЕЧЕ БРЕМЕННИ АРАБКИ И ДЕЦА, ЗАЩОТО ПОСЛЕ ИМАТ ПРАВО ДА ДОКАРВАТ ЦЕЛИТЕ СИ СЕМЕЙСТВА ОТ ПО 10 ЧОВЕКА, СЪГЛАСНО Закона за убежището и бежанците. Чл. 34. (1) (Изм. - ДВ, бр. 31 от 2005 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 52 от 2007 г.) Чужденец с предоставен статут на бежанец или хуманитарен статут има право да поиска да се събере със семейството си на територията на Република България.
128
0
 
7
 
! Отговори
nasakotoqkata преди 10 години
незнам защо не се съобщава нищо имали изобщо мижду гнр бежанци изобщо християни маи са само мюсюлмани 100 процента турция се стреми очевидно да подсили официалната си пета колона а нии говорим големи приказки за толерантност и тнт
127
0
 
6
 
! Отговори
nasakotoqkata преди 10 години
незнам защо не се съобщава нищо имали изобщо мижду гнр бежанци изобщо християни маи са само мюсюлмани 100 процента турция се стреми очевидно да подсили официалната си пета колона а нии говорим големи приказки за толерантност и тнт
126
6
 
1
 
! Отговори
За 145 преди 10 години
Тогава за когато говориш имаше граница с цел българските граждани да не избягат и да видят какво става с ,,Прогнилия капитализъм'' не толкова да ни пази някой да не дойде у нас неканен.Не случайно най горният ред на кльона беше наклонен към българската част а не към гръцката например то не че имаше желаещи да бягат от там насам.
125
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В 20.40 ч. снощи гръцките власти са сигнализирали българските си колеги, че са задържали от гръцка страна издирвания алжирецДемек нашите полицайчета пак са се издънили,щом шебека им е избягал и се е озовал в Гърция значи тия нашите са спали както обикновено. Скапана държава сме си и това е.Нищо НЕ РАБОТИ.
124
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** българи.... преди години си махнахте кльона на границите махнахте и граничарите после си нарязахте танковете и самолетите, продадохте оръдията и си унищожихте заводите за мтлб.Нарязахте и ракетите направихте си армията от 150 000 на 37 000 хиляди. Са нека ви режат жените с ножове по 200 пъти да ги наръгват. Та дано се сетите че граница се пази и танкове се пазят като светиня. *** народ.
123
0
 
16
 
! Отговори
преди 30 години преди 10 години
тогава помня имаше граница с цел българските граждани да бъдат защитени от всякакви измикяри, тогава цингето щяха да го гръмнат на границата като на граничаря щяха да дадат отпуска и награда, а ако минеше граница, разжалване и за часове прихванат и ни алах ни христос в негова помош. в софия щеше да бъде намерен за часове и вероятно озаптен от самите софиянци/обикновени граждани/. но това което е сега е реално, тоест реална държава е ГЪРЦИЯ, НОРМАЛНА Е ТУРЦИЯ, СЪРБИЯ, РУМЪНИЯ, РУСИЯ , А НИЕ буга
122
1
 
19
 
! Отговори
TOTO_!!!! преди 10 години
Абе къде се покри Бойко бе, хора?Тая граница да не се е разградила от само себе си последните 2-3 месеца?Тримата със Съсела и Местан, веднага да се явят на площада пред народа, БЕЗ ОХРАНА, да обяснят!Сидеров Господ вече го е осъдил, ама ако изгони бежанците, обещавам да не го замеряме с домати, а само с яйца...
121
11
 
20
 
! Отговори
Spas преди 10 години
Полицията охранява разни мекерета с вувузели, вместо да лови бандити!!! Разграден двор сме от 1989г!!! Тогава и пиле не можеше да прехвръкне през границата!!! Върнете Социализма и стига с този гнусен крадлив Капитализъм!!!! Народе, на борба за национализация!!! Връщане на 96% от държавната собственост!!!!

Спонсорирани публикации