Арестували нападателя на Вики в Гърция

Салахедин Бин Аладин е задържан край хасковското село Мезек
Обновена: 6 ное 2013 14:04 | 6 ное 2013 10:21, Красимир Ангелов
164
Арестували нападателя на Вики в Гърция
Салахедин Бин Аладин. Снимка: МВР

Алжирецът Салахедин Бин Аладин, който нападна и прободе с нож 20-годишната Виктория Христова, е бил задържан при опит да напусне България през гръцката граница, обяви главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, който даде подробности за арестуването на младия алжирец.

По думите на Лазаров в понеделник нашите власти са реагирали на сигнал, че алжирецът се е намирал в Пловдив, където е пристигнал в неделя, пътувайки с такси.

Около 19 часа същия ден полицията е претърсила блок в града под тепетата, в който се е намирал Бин Аладин, но алжирецът вече го бил напуснал.

Във вторник полицията е претърсила свиленградското село Мезек, където също е получен сигнал, че алжирецът се е намирал.

Той обаче отново е избегнал органите на МВР. Веднага е направена блокада на селото, а служители на "Гранична полиция" са блокирали границата.

Още по темата

В 20.40 ч. снощи гръцките власти са сигнализирали българските си колеги, че са задържали от гръцка страна издирвания алжирец. В момента младежът се извозва до София, където ще бъде разпитан.

Главният секретар на МВР допълни още, че е установен и негов помагач в София, който е осъществявал логистиката по транспортирането му извън границата.

Както Dnes.bg съобщи, самоличността на нападателя беше установена с помощта на камерите в магазина. Преди два дни МВР разпространи и негова снимка.

Салахедин Бин Аладин е алжирец и към момента няма статут на бежанец.

Пострадалата Виктория все още е в "Пирогов" с няколко рани по лицето и шията, като състоянието й вече е стабилизирано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
2
 
13
 
! Отговори
Мартин преди 10 години
Публично обесване !
79
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки влиза и излиза както и когато си поиска
78
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на полицията!
77
0
 
28
 
! Отговори
Кога ще ги стигнем.. преди 10 години
Добре, че гръцките гранични власти не спят... Показно! Дано има кой да вземе поука, де...
76
0
 
12
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
При започналата борба, оръжието на Лулеов гърми и престъпника е прострелян. Полицаят лично откарва ранения *** в болницата, където по-късно нападателя умира.Съдят полицая ...
75
0
 
14
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Иван Лулеов се отзовава на сигнал за кражба на кабели край село Баня. В случая става въпрос за магистрален съобщителен кабел, чиято липса прекъсва връзката между две жп гари. Посегателство от този род може да бъде разглеждано като тероризъм, поради изключително сериозните последствия до които може да доведе. Пътния полицай открива на мястото двама ***. Единият бяга от местопрестъплението другият, пиян и надрусан с диазепам рецидивист, задържан 17 пъти от полицията, го напада с брадва.
74
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Откога Хасковското село Мезек е гръцка територия бе?
73
0
 
25
 
! Отговори
Толерастия = болест преди 10 години
Оказало се, че освен ислямист и престъпник, този на снимката е и извратеняк. "Помагачът" бил виден столичен травестит с които имали повече от приятелство. Та този "хубавец" е тук от 9 месеца и ТРИ правителства не са го изгонили от държавата.
72
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Пак оплетени турски и български каналджии, еми това си е, просто народче сме....
71
0
 
5
 
! Отговори
макето преди 10 години
До 78 е те точно цру създадоха муджахидините верно че не ги е еня за отделни екземпляри кат тоя хубостник но какво ке кажеш за сегашната геополитика ние с комшията добре я наредихме под асматапп от сегашната полиция и *** за вино не става може би нарочно знам ли
70
0
 
19
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Алжирци, Сирийци всичкото това влиза от към Турската ни граница!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗАЩО ТАЗИ ГРАНИЦА НЕ Е УКРЕПЕНА!!!И БОРИСОВ НЕ СИ МРЪДНА ПРЪСТА ЩОТО Е *** НА ЕРДОГАН!!!!!!!!!!!!!
69
0
 
34
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Пуснат от нашите власти да избяга. Cлед като го хванали гърците нашите го прибрали зa да гo пуснат пak да избяга. Hарода cпи.
68
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Джедай МастърНе се "предполага", пич - сниман е на камерите в магазина !
67
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поне разбрахме ,че границата се "наблюдава" яко както ни казваше Цвъки ,а сега и Овчев.Пиле не може премина и сме готови за Шенген.
66
8
 
4
 
! Отговори
До 74 преди 10 години
Да, ЦРУ си мисли по цял ден за алжирки ***, които порязват хора с джобни ножчета. Ей толкова сте се вкарали във филма, че ако имате разстройство ще обвините, че ЦРУ ви слага нещо във водата, за да неусвоявате добре храната, да ходите често до тоалетна, да сте по- болни и производителсността на народа да падне, та да рухне държавата. По- големи филмари от българите - е нема! :D
65
0
 
5
 
! Отговори
do kak taka преди 10 години
na ibiza ne moje da sa,zashtoto ispanskata policiq ne spi kato bulgarskatatuka ne proshtavat nito na ruski mafioti nito na kolumbiiciminalata godina hvanaha tigrite na Arkan vav Marbellasushto i Radovan Karadjich
64
1
 
16
 
! Отговори
в преди 10 години
пуснете го на хората тоя ***, много ще му се зарадват!
63
7
 
25
 
! Отговори
stan31 преди 10 години
Допускам че е бил пуснат от нашите власти да избяга и след като са го хванали гърците нашите са го прибрали. Правителство и парламент служат на външни интереси и се управляват от Световната банка, ЦРУ и евреите. Ако народа не избере нови личности да управляват страната, България ще бъде унищожена много скоро.
62
0
 
12
 
! Отговори
1 преди 10 години
бой с камъни до край или обществено полезен труд до сетен дъх
61
0
 
34
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Въпреки случващото се , медиите продължават да говорят за "родолюбие , граничещо с ксенофобия" , което не е учудващо за Босфора ТВ де , как е ксенофобия, когато те колят *** от Алжир и от не знам си къде , а ти искаш просто да се чувстваш сигурен по улиците на града , в който си роден и израстнал, защо полицията (ние сме на 8 място в СВЕТА !!! по брой на полицаите на глава от населението) не си върши работата и не патрулира адекватно !? Как не могат да хванат един пустинен плъх цяла седмица?

Спонсорирани публикации