Европейците причиниха най-големите войни в историята!

Критиката отправи върховният водач на Иран аятолах Хаменей
Обновена: 29 юли 2015 14:06 | 29 юли 2015 09:17, Елка Василева
47
Европейците причиниха най-големите войни в историята!
Аятолах Хаменей. Снимка: архив, Reuters

Върховният водач на Иран аятолах Али Хаменей разкритикува ЕС, след като върховният представител на ЕС за външната политика и сигурността Федерика Могерини пристигна на първата си визита в Техеран, предаде Франс прес.

"Европейците причиниха най-големите войни в историята, които убиха много хора и които причиниха злини и на нас", е написал в акаунта си в Тwitter аятолахът.

"Именно след тези войни беше създадено опасното и смъртоносно ционистко образувание (държавата Израел) в сърцето на ислямския свят", пише също Хаменей.

Коментарите му се появиха в деня на визитата на Могерини, която пристигна в Иран, за да обсъди изпълнението на споразумението за иранската ядрена програма, сключено на 14 юли.

Али Хаменей, без чието одобрение ядрените преговори и споразумението между Иран и световните сили нямаше да бъдат възможни, вече разкритикува "арогантността" на САЩ малко след 14 юли, припомня АФП.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
7
 
! Отговори
сяд преди 8 години
до 14не бъркай културното развитие с развитие на технологията
7
4
 
15
 
! Отговори
аятомах преди 8 години
Аятолаха да внимава, че сега те са наред. Ако не беше Русия, още щяха да са под ембарго. Но и със свалено ембарго може да получат една щатско-еврейска пратка демокрация.
6
4
 
14
 
! Отговори
сяд преди 8 години
само в едно от въстанията в Китай през 18 или 19 век са избити около 20 млн души, за по-ранните конфликти няма точни данни за жертвите защото не са били от значение за мандарините и императора
5
4
 
21
 
! Отговори
из нета преди 8 години
Европейците причиниха най-големите войни в историята, но сега са жалко подобие на своите бащи и дядовци. Вижте в нета как некадърните литовски натовци удрят два пъти военния си кораб докато се опитват да го паркират на кея.
4
2
 
16
 
! Отговори
сяд преди 8 години
ако някой се е интересувал от историята на Азия и в частност на Китай и Япония ще разбере че те са организирали много по-жестоки и кървави войни, но локални на техния си контитент поради факта че не са били добри мореплаватели, а китайците измислят барута но не достигат до неговото усъвършенстване за военни цели
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо ново-самата истина е казал тоя с чаршафа------хич не ги уважавам тея--но в случая е прав...това е истината..........
2
11
 
4
 
! Отговори
сяд преди 8 години
просто ние достигнахме първи до следващия етап от еволюцията на цивилизацията, визирам огнестрелното оръжие, която и раса да бе го измислила първа щеше да последва същото от нейна страна
1
5
 
26
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Че лъжа ли е казал?

Спонсорирани публикации