Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова

Притесняват ме жени, които се правят на мъже, заяви той
Обновена: 26 фев 2017 11:26 | 26 фев 2017 11:15, Александър Попов
617
Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова
Снимка: Булфото, архив

Бойко Борисов поиска прошка "за неволните си грешки" по време на откриването на осмия Зимен университет на МГЕРБ. По думите му - негативните мисли и омразата пораждат болести и напрежение.

Веднага след това той захапа основния си опонент на предстоящите избори - БСП.

Още по темата

"Целта не е само да победим на изборите. Целта е да не се стигне до катастрофа, която ще се случи, ако БСП спечели вота", категоричен бе лидерът на ГЕРБ. Той определи "червените" като царе на манипулацията.

"Тази партия е минала през всякакви етапи - от това да взривява църкви, през това да праща хора в Белене, до това да прави няколко национални катастрофи", допълни той.

Борисов се пошегува и с Нинова.

"От такива жени, които искат да се правят на мъже, винаги съм бил притеснен. Поне в ГЕРБ гледаме половете да си стоят на място".

"Цял живот съм считал, че съм патриот и съм готов да умра за държавата - доказвал съм го многократно. Но думата "патриот" вече е иззета. Същата съдба има и думата "реформатор", затова не знам какво остана за нас от ГЕРБ. Но ние сме предвидими и хората знаят какво можем да направим", добави Борисов.

Според него в момента в държавата са се развихрили контрабандистите и каквото и където може се продава без фактури.

"Само за тези два месеца, в които не сме на власт, положението е страшно. Ако продължи това правителство, което между другото май няма да може да се справи с изборите, ще дойде време да не бъдем толкова толерантни. Така както те ни зададоха безпардонен, реваншиски и нагъл тон. Въпреки че аз вярвам, че силата на нацията ни идва от това, което пише на парламента", поясни Борисов.

Той добави, че това, което ГЕРБ е направила по време на своето управление, е само за гордост. "То е само за хубавото на хората. Убеден съм, че нашите опоненти от демокрация, от феърплей, от жестове не разбират", коментира още Борисов.

Националният интерес на страната е да управлява ГЕРБ, защото постигнатото за няколко години е без аналог през последните десетилетия, заяви пък евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. По думите му, в предизборните програми на партиите в България се наблюдава голям популизъм. "Изборите трябва да са надпревара на мотивация, но виждам, че се залага много на манипулация", подчерта Новаков.

Според него ГЕРБ мотивира хората, а БСП ги манипулира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


617
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето затова Бойко е нищо - защото си бърше ръцете с комунистите , макар и той да излиза от комунистите !
38
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
..."защото ние не лъжем"...каза Пинокио от Банкя, и носът му порастна като стрела на кран?!
37
11
 
2
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
До 53 ЦиникИскаш да кажеш ,че избираш по-малкото зло .За съжаление аз не съм уверен кой е по-вреден един самозабравил се гербав *** или един червен такъв практиката е доказала ,че нямат разлика.
36
1
 
13
 
! Отговори
Любомир Динев преди 7 години
Конституционния Съд Отмени Задължителното гласуване!!! Всички 240 депутати са нарушили Конституцията на Република България!!!!Нарушили са Клетвата да Спазват Конституцията!!! НИКАКВИ ПОСЛЕДСТВИЯ!!!НЯМА ОТГОВОРНОСТ!!!
35
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко как не те е срам отново да се натискаш да управляваш при условие, че два пъти си подава оставката. Оставка се подава при условие, че не може човек да се справи със ангажиментите си. Верно доста неща се направиха , но тия неща са на гърба на Европейския съюз... тия неща обаче нагушиха доста хора и то с твоето позволение... Срамота! Комунистите пък изобщо не искам да ги коментирам, защото за тях само калашник трябва.... Трябва всеки който е изкарал по два мандата в парламента да си разкара вмирисания *** от там... Срамота! Българино събуди се!
34
0
 
10
 
! Отговори
I ko преди 7 години
Poluchi li proshka Borisov? Rom ko kaza?
33
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ са нагли !Народът за втори пореден път им бие шута и те пак се натискат да управляват.Но този път фалшификациите и герберастките печатници в Костинброд няма да минат.
32
27
 
9
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Не съм фен на Борисов....ама ако трябва да избирам - между него и червената напаст - без колебание - Бат, Бойка!
31
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На 26-ти март вечерта,Баце ще дълбоко скатан в нужника си.
30
5
 
25
 
! Отговори
124 преди 7 години
Ако гербаджиите имаха поне малко морал , ценности, загриженост за Бг , капчица уважение към своите избиратели- нямаше да спретнат цирка с Цецка. От там и театъра " Народа не ме иска " и т.н . А сега пак космоса им е крив. Изтъка си платното и ритна крусното , е казал народЪТ !
29
1
 
23
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
До 37 Ха-ха точно в това ви е грешката на гербавите *** ,че който не мисли като вас непременно е за БСП и от това само губите,но какво да ви правя като толкова ви е акъла типично мутренски който не е с нас ,е против нас.
28
1
 
13
 
! Отговори
Имате ли коментар Бо преди 7 години
Казвам се ХЪХ и идвам от планетата на ******тите.на нашата планета всички доктори работят и учат, а на Вашата учат и като завършат отиват на други планети. Бреей, това България била чудна планета.Българите били много умни. Хем държавата плаща за лекари евтино образование, хем после няма лекари. Това и в Африка го няма.Аме те българите да не би да имат корени на хора от нашата планета?
27
6
 
22
 
! Отговори
От герберите преди 7 години
Ние сме безмозъщни гербери освен това сме много прости човешки създания със обратна резба също като Бойко Борисов тиквеника затова се разбираме и обичаме.
26
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма прошка за 2 мандата кражби и 34 млрд изтеглени заеми, които ще връщат внуците.Нашите, не малък Бойко, който още с раждането си е милиардер.
25
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов, защо 2 години КРИХТЕ УБИЕЦА на момчето от Борисовата градина ?
24
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да попитам ген. Борисов.Ще спрете ли за ВСИЧКИ БЪЛГАРИ социалните помощи тъй като има много хора, които не искат да работят и живеят на соц. помощи в продължение на десетки години. Много от тях работят в други държави и после се записватна борсата за социалки. Капиталистичекса държава ли ще градим или СИЦИАЛ-КОМУНИСТИЧЕСКА?
23
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
типични прости герберасти обиждат Корнелия Нинова и се подиграват с името и, те само това могат, умственият им багаж е доста скромен, ами каквото и да говорим герп са си едни пр.сти полицаи и спортисти+ пеперудки пърхащи около Боко и Цецо
22
6
 
23
 
! Отговори
От герберите преди 7 години
Ние сме безмозъщни гербери със обратна резба също като Бойко Борисов тиквеника затова се разбираме и обичаме.
21
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До смЕх 28 Ами твоята др. Нинова или Лъжа както искаш я наричай , тя ли е новото лицена БСП . Мина през всички партии на СДС , участва в престъпната приватизация заедно с Иван Костов и сега първа БСП-арка . Или псевдо журналиста Тома Томов служител на ДС с баща началник на лагера Белене където избиваха хора и даваха труповете на прасетата . Отврат и погнуса .
20
4
 
26
 
! Отговори
The big щепсел преди 7 години
Хората искат съдебна система и справедливост, и ако това го има доходите сами ще си дойдат на място, но ГРОБ не предлага таквиз работи! Абсолютно недемократично е, при свободно избрани парламент и правителство, да живеем като в индиански резерват. Така живяхме при двете на дупени управления на Бай Муй! Нито веднъж не посмя да изпълни исканията на българския народ.

Спонсорирани публикации