ДОСТ: Каракачанов, Симеонов, Сидеров са фашисти!

Местан обвини патриотите, че нарушават закони и Конституцията
Обновена: 24 мар 2017 22:54 | 24 мар 2017 15:15, Камелия Цветанова
207
ДОСТ: Каракачанов, Симеонов, Сидеров са фашисти!
Снимка: Булфото, архив

След като симпатизанти на Обединени патриоти блокираха гранични пунктове, за не допуснат влизането на автобуси с български изселници в Турция, които идват, за да гласуват в неделя, лидерът на ДОСТ обвини във фашизъм лидерите на коалицията.

Още по темата

"Блокирането на границата по призив на крайните националисти от Обединени патриоти  Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров е проява на откровен фашизъм. Ако България е правова държава, кандидатдепутатският имунитет на тези лица трябва да бъде свален и същите да бъдат незабавно арестувани за подстрекателство към нарушаване на конституционни права на български граждани", ядоса се Местан в реакция на блокадата.

Според него никой няма право да възпира български гражданин да влезе свободно в родината си.

"Това, което се случва на границата, не е право на протест, а арогантно погазване на конституционния ред в държавата. Държавните органи, вместо да охраняват това изключително тежко престъпление, следва да приложат цялата строгост на закона спрямо извършителите", настоява Местан, цитиран от пресцентъра на ДОСТ.

Той смята, че трябва да има реакция на случващото се, защото президентът, премиерът и министрите следва да са наясно, че правото на протест свършва там, където започва конституционното право на друг гражданин.

"Призоваваме компетентните власти час по-скоро да прекратят самоуправството на българо-турската граница и осигурят свободното и спокойно влизане на българските граждани в родината им", иска Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
3
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖА преди 7 години
До Анонимен АЙДЕ САКЪН НЕ ТРЪГВАЙТЕ, СТОЙТЕ СИ НА Е.БАНИТЕ *** И СЕ МОЛЕТЕ ЗА ЗДРАВЕТО НА ЕРДОГАНЯ ЧЕ ВРЕМЕТО МУ ИЗТИЧА, КОЙТО ИСКА ДА Е ТУРЧИН ДА СИ СЕДИ В ТУРЦИЯ, ТУКА Е БЪЛГАРИЯ И ТАКА ЩЕ Е ОЩЕ 13 ВЕКА ПОНЕ! НИЕ СМЕ В ЕВРОПА А ВИЕ В АНАДОЛА-ПРИЕМЕТЕ ФАКТИТЕ ИЛИ СВАЛЕТЕ ДИКТАТОРА СИ И НАПРАВЕТЕ СВЕТСКА А НЕ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА-АМА НЕ МОЖЕТЕ И ЗАТОВА СЕ ЧУДИТЕ КЪДЕ ДА СИ ИЗЛЕЕТЕ ПРОСТОТИЯТА-ТОВА Е!
82
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Местан не е прав, не е искрен. Истеричен е, знае какво го чака , ако не изпълни агресията на реванша.Защо се крие при Гьокче? От кого? От Конституцията, която цитира?Там пише, че няма право на етническа партия, а той прави такава от друга страна с няколко киряк стефчовци. Трябва да се поправи конституцията!Като не му харесва тук, има избор, но той има мисия! Да не мълчим - работи за завладяване на Българи, когато целуваше Серго и го предаде, после пи кафе с Боко. Кой регистрира ДОСТ?
81
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, което всеки от нас може да направи в момента, е да прати ИМЕЙЛИ ДО ВСЯКАКВИ ИНСТИТУЦИИ относно несъгласието си с допускането на купен, компрометиран вот, контролиран от Турция и недоволството си от турските партии. Сещам се за ЦИК, МВР, Омбудсман, Прокуратура, Президенство. Моля, който подкрепя идеята, да я разпространи в интернет и социалните мрежи.
80
15
 
8
 
! Отговори
свободен преди 7 години
кремъслки фашизъм в действие!!!!!
79
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я се махнете от пътя мръсни долни свинчета не ни ядосвайте че тръгваме от бурса
78
6
 
13
 
! Отговори
Бранник преди 7 години
88 То тоя нагляр ако продължава да нахалства Каракачанов, Симеонов и пр. ще му се видят безобидни в сравнение с тези които ще дойдат след тях. 88
77
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дефиницията за фашизъм е това, което отрича другите да са нещо. Турците казват - където и да сме, ние сме турци! Където и да са, хората са българи, руснаци, испанци, португалци и турци...Подтекст - вие се съобразявайте с нас, където и да сме, а не ние.Това е възпитавано поне 70 години и избива в политиката на не много здрав, но много опитен политик, да иска да стане султан не само в родината си, а и в цяла Европа.Нетърпение и несъобразяване с никого!Не живеем в 14-ти век!
76
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 91Ти така лишаваш от гражданство всички деца на емигранти, родени по чужбината?Не ти говоря за Турция. Говоря ти за САЩ, Кандате, Германия, Англия, етц?Според мен пък е редно, гласувалите за инвалиди като в статия посочени депутати, които злоупотребяват с правомощията си, да им бъде забранено да гласуват. Доказано техните народни избранници нанасят щети на държавата.
75
7
 
10
 
! Отговори
Сорос финансира АТАК преди 7 години
"Патриот е душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!"хайде, слагайте сега минуси - кремъслки неонацисти такива - отрече те се от Ботев!
74
4
 
9
 
! Отговори
свободен преди 7 години
БСП = БКП = ДПС = АТАКА = МВРО = РОБИ = ЧЕРВЕНИ МУЖИЦИ = ФАШИСТИ = АЗИАТСКИ ПОКЛОННИЦИ = АУТСАЙДЕРИ = БЕЗПРЕСПЕКТИВНИ = СРАМЪТ НА БЪЛГАРИЯ
73
3
 
8
 
! Отговори
кво стаа преди 7 години
Тези фашисти, другите хомосексуалисти! Нема за кого да гласуваш, мамата си трака!
72
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Главорези.Още не сме ви отмъстили за унищожаването на народа ни.Видов ден иде.Ала гер,ком а ла гер!
71
3
 
24
 
! Отговори
ivailo1403 преди 7 години
Трябва някакъв закон... Например, който не е живял в България поне 365 дни за последните 5 години да не може да гласува. Какви са тия , живеят от 100 години в Турция , идват тука само за избори и искат да определят кой да управлява в България , айде у лево !
70
5
 
16
 
! Отговори
портрет преди 7 години
А ти си грозен фес с потури.
69
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ти,като турч,добре се справяш с правописа.Ашколсун,кьопоолар!"....И ти оставаш без гражданство.Учете го този език бре, учете го за да не се излагате така!!!Това ли е нивото на педридиотите в България? Местан пише и говори по-грамотно от пишман патрЕотчетата!
68
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"Да, ама не. Скоро Б.Димитров беше осъден от Местан за клеветата, че е турски агент. Така, че и тази опорка не издържа."...Toва е работа на службите да съберат необходимата информация. Не на Б.Димитров. В България обаче "службите" е *** дума. А службите са имунната система на всяка една държава.
67
5
 
20
 
! Отговори
Владимир Зидаров преди 7 години
А Местан е ислямофашист!
66
4
 
22
 
! Отговори
Dinosaurus преди 7 години
Местане, бягай се скрий в турското посолство: ти си продажник и страхливец!
65
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименедна запетайка горница и голямо чудо станало...
64
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Там трябва да бъде съден като агент на чужда държава....Да, ама не. Скоро Б.Димитров беше осъден от Местан за клеветата, че е турски агент. Така, че и тази опорка не издържа.