Героинята Деси Банова сви платната: Край с интервютата!

Синоптичката и екс президентът говорили за връзката си заради лъжите
1 дек 2017 12:37,
208
 Героинята Деси Банова сви платната: Край с интервютата!
Сника: Нова

"В началото бях против да говоря за връзката си с Росен Плевнелиев по телевизията. Направихме го заради лъжите, които се изписаха за нас. Мисля да приключа с интервютата за личния си живот", заяви Деси Банова след вчерашното си гостуване с бившия президент в Нова тв.

Още по темата

Пред Гала, която от дни тръби за това, новата БГ двойка изпадна в подробности за първата си среща, за развитието на любовта си, използваха и много епитети един за друг, което се оказа нож с две остриета.

"Знаех, че рано или късно, тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата", споделя Деси Банова.

"Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследват. Не искаме по никакъв начин да парадираме с известността си. Не сме влезли в ролята на знаменитости, които на всяка цена искат да обикалят телевизионните студия. Нито искаме, нито можем да скрием любовта си. Молим и за спокойствие. По-добре да кажем истината тук, отколкото някой друг да я напише и манипулира", каза Росен Плевнелиев.

"Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме честен подход към всички. Нашите близки и приятели, бившите ни партньори и децата ни разбраха. Давахме си сметка колко е важно да бъдем коректни. На никого нищо лошо не сме направили, свободни сме и имаме пълното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече позитивна енергия", каза още президентът.

Рейтингът на "На кафе" вероятно скочи до небето, но реномето на синоптичката и президента се срина главоломно.

Показването им по телевизията, отприщи двуполюсни реакции и коментари, които няма как да не са предизвикали съжалението на Деси Банова, че тотално е вдигнала завесата около личния си живот.

Още повече, че новият мъж до нея е Росен Плевнелиев - бил пет години бил начело на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
9
 
17
 
! Отговори
Деси МУ приляга преди 6 години
Колко ли е платил за пластичната операция по отсраняването от главата му на два чифта кози хорни от онея дето елените се срамуват че некой изобщо може да се урежда с такива рога. Са едни бивни да *** уреди новата мадам, че с тази улиг.игофреническая смехня ич немяза на биш Презец, а на комшията от партера дето сите пубери от 6а до 11я одат да се учат къ да метат маьонезата по същество така че да се У природата потдържа балансът м/у животните и хората.
125
6
 
57
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 6 години
Не бях виждал президент в предаването "На кафе". Предаване за плетки, рецепти, типично предаване за лелки.Бивши президенти съм виждал в 120 минути, Панорама и т.н. по-сериозни предавания.На Росен толкова му е акъла, какво да очаквам от човек, който е решил че най-полезния ход на БГ е да се скара с Русия.Мислех, че Желев е дъното, но то имало много надолу.
124
8
 
39
 
! Отговори
ehe преди 6 години
Тая го завъртя тоз мъШкар и ся работа не и трябва.Послушко ще плаща на прогнозка да заголи боска.Ето това е.Пък той ще ни лъже преди години,че с жена му е ок! Тя жена му го показа с държание ,че Роско е от мъжки пол ,ама не е мъж и за тва не се показа с него нито един път никъде,понеже макар и президент мекотелото си е мекотело:)
123
9
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
уреди се банова, дойде от село, до къде стигна... бравус
122
4
 
21
 
! Отговори
бебчо преди 6 години
След 10 години роботките ще са още по-евтини.
121
9
 
13
 
! Отговори
пешо преди 6 години
ЧЕСТИТО НА МЛАДИТЕ
120
2
 
12
 
! Отговори
медийна свобода- 113 преди 6 години
Новинарските емисии и коментарните им предавания показват, че докато Плевнелиев беше президент, цялата ТВ Нова беше влюбена в него.
119
6
 
15
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 6 години
....izumena sam....zashto schitate za nujno da ni osvedomiavate i to ejednevno za nevzrachnia jivotets na nai- nenavijdania chovechets v Balgaria ?!?!??...kolkoto do "sinoptichkata"...ostavam bez komentar ....!!!...naistina li smiatate ,che balgarite jivo se interesuvat ot tozi fars ?
118
10
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая банова ми стана много отвратителна и занапред ще избягвам Нова тв.! Ще им гледам куррволийте и простотийте! БТВ е по сериозна и култуурна медия!
117
14
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах ги ...слушах лигавите им приказки и се чудих що за резил...да се скатаят някъде и не се показват...всички им се смеят....срамувах се преди че имаме такъв льольо за държавен глава а сега кой го познава?никой не ще да чуе за него ...айде спрете се с лиготиите ...
116
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой го интересува за тия глупости...то като президент беше нула сега ще ни се обясняват...Стига вече с тия глупости ...кой каквото иска да прави...Че чак и интервю при Гала ...смешници...направо резил...
115
5
 
36
 
! Отговори
криста преди 6 години
Нещо май се взеха за Уилям и Кейт.....те дори не дават интервюта да се обясняват.
114
2
 
22
 
! Отговори
Всевишните нареждат преди 6 години
щом издържаха до сега хилядите ругатни, обиди и глупости- то значи Бог стои над тях, Цецко зад тях и Будката между тях-та да нема тва онова и после туй онуй за да не стане колкото толкото
113
23
 
21
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Всеки има право да бъде щастлив, щом са свободни хора и не пречат на никой, какво лошо има че са се събрали да живеят заедно???А когато са умни, красиви и богати още по-хубаво ще им е!!!Агент Вини Брейди!ЦРУ!!!
112
3
 
7
 
! Отговори
дие Нахте Хорнен преди 6 години
Написанато няма нищо общо с Росен и Деси. Съвпадението на сагата е чисто случайна и в това не са замесени структурите на ДАНЦ, МФР и партийният елит на еднъ партиъ!Като резултат от войаната /карначета срещу суджучета/, ветропоказателката преди настъпването на деня ще е провела акцията "Нощен Рог" ДуДуДуъъъъъ
111
37
 
21
 
! Отговори
Щерев преди 6 години
Цяла България е съпричастна с щастието на хубавата двойка. Да им дава живот и здраве и много дечица...
110
1
 
8
 
! Отговори
113 преди 6 години
Ne vsi4ki sme ot detskata gradina kato tebe, za tui.
109
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе защо говорите за лелята, все едно е млада? Тя е 40 годишен ***. Или ще се хване с някой богаташ на умиране, или ще забърши някое младо пешлеме - стриптизьор.
108
9
 
65
 
! Отговори
Гледайте преди 6 години
234 епизод на "Роско Бабаит" - турски сериал с елементи на ужас. Застаряващ милионер от българската мафия решава да покаже на консервативното общество, че не кара в лявата лента и да влезе пак в политиката. Ще успее ли хитрия му план? Дали синоптичката ще успее да изчисти имиджа му?В ролите: Пуплю Татарлъ и Гювенди Душаме
107
4
 
24
 
! Отговори
Десетка и Шотладска преди 6 години
Десетката направо се докопа до Бинготонякой може ли да намерии инфо след развода с Юлето какво остана за Рос.Десетката казава че нейната дъщеричка всичко на всичко веднъж е споделила че Рос е умен. А какво споделят момчетата на Юлето за тандема ДесРос