Обирджията на банката – син на скулптора Георги Чапкънов

Мъжът имал дългове, обрал банката с чорап на главата
Обновена: 13 фев 2020 16:02 | 13 фев 2020 16:02,
164
Обирджията на банката – син на скулптора Георги Чапкънов
Снимка: БГНЕС

Арестуваният обирджия на банковия клон от сряда Константин Чапкънов е син на големия български скулптор Георги Чапкънов, съобщава "24 часа".

Още по темата

Той обрал банката с нахлузен на главата чорап. Отмъкнал 11 хил. лв. Криминалистите го хванаха бързо, защото чорапът на главата му се скъсал, а и прозирал. Константин дължал пари и употребявал наркотици. Константин е най-малкият син на твореца.

"Мой син е, но няма да коментирам, каза пред медията известният скулптор Георги Чапкънов.

Константин също е скулптор. "Коста и снаха ми са перфектни скулптори, но за съжаление, няма работа и общо взето поменуват покрай мен". Това казва в интервю за bTV  Чапа през 2018 г.

Тодор Чапкънов, средният син на Георги Чапкънов е успешен кинодеец. Той е режисьор на сериала на bTV "Скъпи наследници", участва в много холивудски продукции, снимани у нас. Пред "24 часа" той каза, че нищо не знае за ареста на брат си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
7
 
! Отговори
Кака Мара преди 4 години
Не искам и да помисля,че живота му е толкова тежък,при таланта и възможностите пред него!Ако останалата част от народа,без досег до изкуство,култура и хайлайф,тръгне да оправя нелекия си живот с подобни прийоми, коментар просто не е нужен!Ако и за това е виновен Борисов,да си изберем наш Путин!Обичаме го повече от собствения му народ, според Кънчо и Андрей,а вече имаме и кандидат....
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Синовното амплоа буди в мене недоумение ...Да не би да участват непозволени вещества ?!
73
6
 
13
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
А за големият му син, що нищо не казахте, разбрахме само за най малкия и средния. А тоя първо вика няма да го коментирам, а после казва, че и той бил скулптор, както и снаха му и т.н Луда работа, а и наркоман бил и дългове сигурно от хазарт..абе елита на нацията.
72
3
 
9
 
! Отговори
V преди 4 години
10 години герб а обирите ,битовата престъпност ,беднотията и корупцията са като запазена марка на герб .За 10 години не само няма резултати ами става и по зле .Ченгеджийската престъпност да не говорим . Честито на печелившите .
71
1
 
18
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Ейиииииии,ВИСШИ МИЛИЦИОНЕРИ,са ограбили възрастна жена!!!Откраднали и фиша с 10 000 лева печалба!!!А Вие по цял ден ми се хвалите че ЩЕ ПРАВИТЕ НЕЩО....МАЙКО МИЛА!!!Забелязахте ли написано,ЩЕ ПРАВИМ,не направихме!!!
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 69Само хубави работи!
69
0
 
6
 
! Отговори
Будала преди 4 години
Аз се чуда кво ше стане ако всеки си хареса банка и прибере парите. То натам отиват нещата щот наще мили депотатчета и подопечните им чиновничета отдавна почнаха а ние седим и гледаме.
68
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 68Като кого?!? Желев? Какъв е тоя Желев?До 66Мъълчиии беее! Кражба от банка е народоугодно дело!
67
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Г. Чапкънов бе един от най-великите склуптори в България,дори най-добрия,голям талант.
66
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами да научи чужди езици и да прави изложби в чужбина или да се хване на обикновена работа,поне в София има работа.Краденето не е начин на живот,дано повече не повтаря и се измъкне от дупката в която се е вкарал,но банките са много силни и може яко да го осъдят
65
4
 
35
 
! Отговори
Венелин преди 4 години
Яд ме е заради Георги Чапкънов...човек можещ и кадърен! Скоро го видях на една изложба, едвам креташе,държаха под ръка да не падне...зле е със здравето. Срам за баща си е този син, жалко!
64
6
 
12
 
! Отговори
Сата Н преди 4 години
Няма работа за скулптори, бе!Кво искате от човека!Има право да обира банки, баща му не е кой да е.
63
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПомИнуват, а не поменуват.
62
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е браво! Жалко за човечеца! Ще бере срамът на отрочето си!
61
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ястребител 20Подсети ме, кои бяха тези, от които в продължение на 5 века се учехме на този вид "спортове", както ти им казваш?
60
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Помолете се за Марко Арабаджиев да си изстрада успеха!Той може да ви оправи, но е в беда!
59
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ястребителят 26Я пак. Кой казваш е бил векове наред основният дивак, хайдук и разрушител в периметъра на Балканския полуостров?
58
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе мани,то шеф на РУП краде печеливш фиш за 12 000лв от хванат джебчия,защото жената собственик на фиша е подала сигнал,че е обрана!Не е държава това!Друг полицай вчера обра казино.Тоя синковец на известен татко банка обира!Какво става бе?!!!Да почваме и да се изтрепаме тогава!!!!Страх от закона никой няма вече!!!!!!
57
3
 
10
 
! Отговори
До 28 преди 4 години
По онова време не е зависело от нас докъде да стигнат руснаците.Главно Грейт Бритън е пречила и продължава да пречи на руснаците да изпълнят този свой вековен проект. В по-ново време и Ю Ес Ей се заигра с югоизточните ни съседи, но бай Дончо май ще се окаже мъжко момче, та да видим.
56
2
 
8
 
! Отговори
До АНТИ /29/ преди 4 години
На теб кой ти каза, че само комунистите създават трудови лагери за такива л.е.к.енца?Истината е по-различна. В периода на ранния социализъм комунистите вкарваха в подобни лагери много от хората, които са постигнали нещо с труда и ума си. За да ги превъзпитават! Нека не подхващаме тази тема, прекалено обширна и болезнена е.По-добре да притиснем днешните управляващи, а също и основния им конкурент и да изискваме да вкарат в трудови лагери основния си електорат, дето е свикнал само на соц.помощи.

Спонсорирани публикации