Очевидец: Беше страшен удар, Милен Цветков се влоши много бързо

Опитаха се да му правят изкуствено дишане, каза Тодор Петров
20 апр 2020 18:52, Анисия Иванова
209

Малко след 18 часа на кръстовището до столичен мол става катастрофата, при която загива Милен Цветков. Колата на журналиста изчаква на червен светофар, когато отзад връхлита Ауди Q7.

Водещият спира с автомобила си на червен светофар на столичната улица "Хенрик Ибсен", когато отзад връхлита джип, управляван от 22-годишния Кристиан Николов.

По думите на очевидци младият мъж е летял с над 100 км/ч при ограничение в този участък от 30 км/ч.

"От ПТП-то и от удара автомобилът отхвърква на 20 метра вътре в кръстовището. Водачът на лекия автомобил изпада в клинична смърт, тъй като е имал пулс екипите на "Спешна помощ" са го транспортирали до "Пирогов", но там почива", каза директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджийски, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Според свидетели на тежката катастрофа - ударът е отекнал силно, а Милен Цветков е бил жив и контактен минути след инцидента.

"Такъв страшен удар беше, че все едно се чу взрив. Милен Цветков беше седнал на този бордюр, на който има цветя в момента, и охрана от мола, бяха с униформа, му говореше. Беше контактен по принцип. След това дойде една полицейска кола, след това втора. Изведнъж Цветков се влоши много бързо, легна на земята. Опитаха се да му правят изкуствено дишане, но не много успешно, според мен. През това време никакви линейки не идваха", каза Тодор Петров, който се оказва очевидец на трагичния инцидент.

От "Спешна помощ" заявиха, че екипът, изпратен на мястото, е пристигнал на 6-та минута от подаването на сигнала. Официална информация за инцидента ще бъде дадена утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крият записите от камерите
105
2
 
26
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Със сигурност но това червейче баща му е бил областен партиен секретар, а дядо му спецработник в Белене. Потомствена червена буржоазия трето или четвърто поколение, все още няма бяла в България.
104
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 103 Виж, имах един приятел който загина с мотор блъскайки се в дърво. След като се е блъснал той е бил контактен докато са го карали в болницата и чак след 5 часа изпада в безсъзнание и умира. Не обвинявай когото и да било освен тоя наркоман за смъртта на Милен.
103
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименВъпроса е ,кой е карал колата и има ли очевдци,кой е бил зад волана в момента на катастрофата?
102
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЛОГИКАТА РЕШАВАПоне 150 е била скоросттаможе и повече. Просто брутален удар е било,отхвърлил е колата на Милен на 20 метра. Колкко тежи колата на Милен? Поне 1 тон.
101
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Милен Цветков е убит,не вярвах в това,но сега когато изслушах хората,той е бил контактен,след това нещо се е случило,когато са пристигнали п. коли.А линейката се е забавила.А защо не се изкажат хората от мола,които са му давали вода? Ужас!
100
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Пепи, ами ако е 4 годишно аудито както споменава номер 99, то това ауди е поне 50 000 евро в момента на пазара.
99
5
 
30
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Линейката е дошла след 25 минути, а не след 6!Защо Пирогов, а не Токуда или Правителствена болница, който са на 1-2 минути от там? Защо Доминос успяват да ми приготвят, изпекат и донесат пица за 25 минути, а бърза помощ се бавят? Защо Доминос ми носят от най-близкия си обект, а тежко ранен се кара в болница на километри, а не в най-близката? По-добре пицари да ни управляват и лекуват!
98
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пепи, така като видях по стоповете на аудито ми заприлича модел от миналата година.
97
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 90Инфото е, че е Ауди-то е купено преди 4 години, като фирмена кола на фирма на майката на убиеца, и е подарена на убиеца за повод абитуриентския му бал. Така, че вероятно е по-нов модел.
96
36
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквото и да си лалате - ако Цвяткофф не беше забил спирачки на последната секунда зелено - сега щяхме да четем новина за 100 лева глоба за минал на червено джиБ.Като ще скачате на спирачките - поглеждайте ги тия огледала. Че като умрете - кой прав, кой крив...нема много значение за починалите.
95
37
 
8
 
! Отговори
ааа преди 4 години
Милен беше тъпо парче, доста дразнещ, но ми стана тъжно за него.Почивай в мир брато.
94
1
 
2
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
До СандоАко е цъкал в инстаграм,може много лесно да се засече кога е използвал телефона за последно.
93
6
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
До Анонимен100 000 евро не.250 000 евро струва тая кола.Трета употреба на 400 000 километра.Аре посмали малко.Станалото станало ама чак пък толкова.И кой ще му даде 100 000 евро на тоя младеж.Ти ако си шеф в тази фирма,ще дадеш ли някой да ползва актив за 100 000 евро.Това е 2012 година модел.По 20 000 евро са в Германия.
92
0
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
най-вероятно е имал мозъчен кръвоизлив ... младежа дали е цъкал в инстаграм?
91
0
 
22
 
! Отговори
в преди 4 години
Още от първия миг, снимите казваха всичко (на фона на липсата на информация) - директен удар отзад, с огромна скорост - шофьорската седалка незасегната от ламарините - Милен Цветков е бил даже излязъл от колата и контактен, изглежда е получил тежки вътрешни травни, било е брутален, брутален удар. Бог да го прости.
90
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 70Да, синът на депутата от Герб, Лъчезар Аврамов се е возил в колата на убиеца, НО убиеца е син на съдружничката на олигарха от БСП, Миню Стайков и на кандидат за депутат, и приближен на НДСВ. Каква е вината, по Закон, на пътника, който не е собственик на МПС-то? Никаква, въпреки, че вероятно е същия *** като убиеца. Така, че не прехвърляй вината на друг, убиеца е известен, установено, че МПС-то е собственост на майката на убиеца, регистрирана като фирмена кола....
89
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 73 Q7- та на това наркоманче от клиповете ми изглеждаше нов модел, а не 10 годишна. Така поне ми направи впечатление като й видях задницата. То по предницата няма как да разбереш щото беше намляна. Тази кола струва 100 000 евро в момента на пазара.
88
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Пепи (61)Не обичам да се позовавам на Нета и Тубата, ама ... в твоя случай ще направя изключение. Правилната формулировка на питането предимно помага, а и пести време. Затова ето и жокер: разбери моделите на колите, годината им на производство и потърси клипове със съответните краш тестове.След това и сам можеш да прецениш дали има нужда от въпрос в съчетание с "физика"
87
1
 
8
 
! Отговори
до 81 преди 4 години
*** , коли изправям 29 г. ако е човек с кола от 96 та, ще ти кажа, по голям е шанса да оцелее. Така че бараката в случая е мн относително твърдение.

Спонсорирани публикации