Гешев за случая "Янек": Ще работим докрай, проверява се бизнеса на Каплата

"Аз съм поел ангажимент към брата на Янек и това дело ще се наблюдава"
62
Гешев за случая "Янек": Ще работим докрай, проверява се бизнеса на Каплата
Снимка: БГНЕС
Главният прокурор Иван Гешев увери в Дупница, че целият ресурс на МВР и прокуратурата в града работи по случая с изчезналия Янек.
 
Извършват се мащабни претърсвания, проверява се и бизнеса на Капланов, който бе разпитан вече по случая. Именно с него Янек се е видял последно.
Още по темата
"Няма да се откажем, за да си свършим работата и всичко, което касае лицето Капланов. Извършва се проверка и на всички стари случаи, проверките са много. Подобни случаи има във всички градове, в тях са изградени през годините местни зависимости. На всеки е ясно. Всички гледаме филми и когато не може да се оправи щатската местна полиция, идва федералната. Може би заради това са атаките към Специализираната прокутара, която изпълнява сходна дейност", заяви Гешев.
 
"Слухове и притеснения може да има всякакви, но аз съм поел ангажимент към брата на Янек и това дело ще се наблюдава и работи с какъвто трябва ресурс. Ако има застрашени лица, ще ги защитим, включително и чрез Бюрото за защита на свидетелите, чиято работа е точно това. Не мога да реша всички проблеми, но ще се постарая за тези местни зависимости да бъдат прекъснати до някаква степен", допълни главният прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До миналата зима харесвах каскетите. Трабва сменя гардероба вече
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко пари се хвърлят нахалос, за да се направи ПР на Каскета? безмислени действия след толкова много време след изчезването на човека. Ама се вдигна голяма дандания по медиите. Сега пишат за едно момче дето го няма от седмица, ама него никой него търси.
5
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези пък не разбраха, че отдавна е заровен някъде, да не кажа на няколко места. Щом Гешев гледа филми, тези неща трябва да са му ясни как се случват.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3Ами защото си има Мая Честната.
3
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не го проверихте когато натрупа парите за бизнеса?Сега всичко е легално какво търсите?А сетих се,ГЕРБ по принцип от както са на власт отнемат бизнеси,дори и да не са на мутри!ОСТАВКААА!!!!
2
14
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Мачкай айдутите! Реват, значи е правилна посоката!
1
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каскет,защо ти и менторът ти Борисов не се отзовахте на "поканата" на Брюксел?

Спонсорирани публикации