Годината в снимки: Март 2020

Сянката на COVID-19 над Европа, малки полярни мечета и красива дъга над Майорка
22 дек 2020 16:15, Красимир Ангелов
10

В началото на март Испанските стълби в Рим останаха пусти след предприетите мерки за борба с коронавируса в Италия. Хиляди туристи от целия свят отмениха пътуването си до италианските забележителности заради здравната заплаха. Снимка: БГНЕС

По традиция в края на всяка година Dnes.bg събира за вас най-интересните и любопитни снимки от отминаващите 12 месеца.

До 31-ви декември всеки ден ще ви представяме избраните кадри месец по месец.

След като вече видяхме най-интересните снимки за зимните януари и февруари, време е да минем на пролетно настроение с кадрите за март.

Насладете им се, а още интересни кадри от "Годината снимки" може да видите тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Годината в снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
1
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Топ снимката е баце нанка а чекмеджето пълно
8
3
 
4
 
! Отговори
SS преди 3 години
Тази черна 2020 год. ще остане в историята.Или поне начало на черна поредица от бавно настъпващия апокалипсис.Много хора изгубиха най близките си,алчни лихвари им взеха имуществото,други от крадене преядоха.Но идва казва народа Видовден.Чумата на 21век не гледа кой ,кои е.Накрая всичко ще рухне.След апокалипсиса се надявам да се изгради едно ново по справедливо общество.
7
4
 
4
 
! Отговори
Антиутопия 2021 преди 3 години
Какво ви чака през 2021 ли!ДАТО и ДАНС ще ви наблюдава домовете от вътре!Полицията ще ви следи и гаври с вас!Ще отворят масово концлагери!Работа ще ви прави свободни,щото други права нямате!Ще се ваксинират 5-10% от населението поради липса на доверие!Хората масово ще се самоубиват!Полицията ще глобява масово неудобните!Борисов ще се случи на всички силни за да оцелее,е това си го знаете!Здравната система ще рухне,а лекарите ще са милионери!Добре дошли в света на Фон Гешев и Барба Г!
6
0
 
2
 
! Отговори
До анонимен 5 преди 3 години
Те защото от ляво партиите са такава опозиция на ГЕРБ в момента, че няма на къде.От колко години не са печелили избори, от колко години нямат идея какво ще правят когато (ако изобщо някога) вземат, че ги изберат. Голяма част от хората им са компрометирани. Нормалната опозиция работи не само против правителството а когато се налага и с него в полза на държавата ама не виждам такова поведение нито в сегашното нито предишното им поведение. Те не могат да се държат като опозиция, а как ще са управл
5
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подкрепям едно обединение в ляво,начело с БСП и Нинова,това е най-доброто в момента за България, най-доброто,останалите не са никава опозиция на ГЕРБ,а разклонения,платени и патерици на ГЕРБ,това е голата истина!
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2Прочети поне заглавието бе,човек!!!
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи до 10.04 е айнганг, а след това е гангбанг.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цъфнали зюмбюли в средата на декември, какво ли ни чака в 2021, не смея да си мисля...
1
2
 
6
 
! Отговори
Гол дедо преди 3 години
Честита нова ковида

Спонсорирани публикации