Според зодията: Кога половинката ви е нещастна?

Има знаци, които ще ви подскажат
12
Според зодията: Кога половинката ви е нещастна?
IStockphoto

Достигането до заключението, че партньорът ви е нещастен във връзката ви наистина може да бъде сърцераздирателно, но не е и нещо, което трябва да приемете за непоправимо. Макар че може да почувствате силна несигурност за общото ви бъдеще, все пак можете да се опитате да поправите нещата. На първо място е необходимо да вникнете в причините защо половинката ви не се чувства щастлива с отношенията ви.

 
Ако ви е трудно да разпознаете знаците, че партньорът ви не е щастлив във връзката ви, то астрологията може да ви помогне в това. Различните зодиакални знаци се държат по определен начин, когато са нещастни в любовните си отношения. Така че, ако не сте сигурни дали вашият партньор е щастлив или не във връзката ви, прочетете статията.
 
Ето и как се държат 12-те зодии, когато са нещастни във връзката:
 
Овен – спира да комуникира с партньора си
 
Хората от зодия Овен са известни с това, че са директни по отношения на намеренията си. Когато са в сериозна връзка, те са много откровени с партньора си, но до един момент. Когато дълго време отношенията на Овена не вървят по начина, по който той очаква, той може и да се затвори в себе си и да спре напълно да общува с половинката си. Това е ясен знак, че е нещастен във връзката.
 
Телец – демонстрира любовно щастие в социалните медии
 
Телците не са любители на промяната и обичат да водят комфортен живот. За разлика от Овена, Телецът няма да се затвори в себе си, а по-скоро ще се опита с всички сили да покаже на половинката си, че не е щастлив в отношенията им. Бъдете нащрек, ако забележите, че вашият Телец внезапно е станал хиперактивен в социалните медии, опитвайки се да покаже колко е щастлив във връзката ви. Вероятно е точно обратното.
 
Близнаци – стават свръхемоционални
 
Близнаците по принцип не обичат да се установяват в сериозна връзка, но когато го направят, се стараят всичко да върви гладко. Затова, ако усетят, че вече не са щастливи с половинката си, те могат да станат свръхемоционални, да се разстройват без особена причина, да си намерят някакви нови, обсебващи времето им хобита, да се ангажират ненужно с различни проекти и т. н. Те ще правят всичко това, само и само да се разсейват от реалността, която очевидно не искат да приемат.
 
Рак – става мрачен и вкиснат
 
Родените под знака на Рака са много чувствителни и привързани. Обикновено те се държат с половинката си нежно и мило. Въпреки това, когато нещата във връзката им не вървят добре, те може да започнат да правят пасивно-агресивни коментари към партньора си. Възможно е да започнат да се оплакват на приятелите си за това, че връзката им буксува, вместо да се опитат да разрешат проблемите в нея. Ако вашият любим е Рак, а напоследък все е недоволен, мърморещ и вкиснат, това е знак, че е нещастен.
 
Знаците за останалите в зодиака ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност, най-страшното е, когато Лъвът престане да ти обръща внимание! Който е имал мъж партньор от тази зодия, знае колко са ценни, когато са влюбени и какво жената рискува да загуби, ако е загубила любовта му! Затова трябва да му засвидетелства внимание и лоялност всеки ден, и да не наранява егото му. Харизмата на Лъва е неизчерпаема!
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма по-големи измишльотини от тези зодии. Ако ги чета сигурно никога нямаше да се оженя!
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно не само обичате да пишете глупости, но също така обичате да сте постоянни в писането на глупости. Поредната "статия" в тази "медия".
3
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз си пожелавам неоженените/неомъжените да се бракосъчетаем през тази година. Времето лети.
2
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обичам мачката все Бг толкова знаем и сме Сигорни че и тя обича искрено
1
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сме зодий!

Спонсорирани публикации