Проблеми, любов... Какво вещаят звездите за тази седмица?

Вижте астрологичната прогноза за периода 23 – 29 август.
23 авг 2021 16:30, Иванка Гъркова
2
Проблеми, любов... Какво вещаят звездите за тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви хороскоп за периода 23 – 29 август. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Един от периодите, в които ще докажете неоспоримо с преките си действия, че девизът: „първо действам, после мисля“, съвсем правилно е измислен като за вас. Ще сте доста неудържими, импулсивни, на моменти войнствени и готови да отстоявате позициите си без оглед на последствията. Такова поведение няма начин да се предизвика разправии. Ще ви е трудно да следвате правилата, да контролирате емоциите, да запазите чувството си за мярка. За сметка на това представите, които си изграждате за някои ситуации ще се окажат доста илюзорни. Не се учудвайте, ако понякога ви обвиняват в липса на последователност и справедливост. За да „не объркате конците“ съвсем, ще е добре да овладеете спонтанните пориви и да мислите за последствията.
 
Телец
 
Събитията ще са динамични, разнопосочни и нееднозначни. Предстоят промени, ще се случват бързо и няма да е лесно да се приспособите към тях. Опорна точка ще са собствените ви принципи, стремежи и умение да въдворявате ред. Източник на напрежение ще са личните отношения. От дълбините на спомените ще изплуват нерешени проблеми, разменени „любезности“, за които дори сте забравили. Ще се ориентирате в ситуацията, след като си дадете сметка за причините, които я пораждат. Установите ли ги, ще възстановите психическото си равновесие и ведра обстановка на всякъде около себе си.
 
Близнаци
 
Поведението на някой от хората, с които общувате може да ви изненада неприятно и да станете прекалено мнителни. Да започнете да се съмнявате във всички и във всичко, да възприемате като заяждане дори съвсем невинни забележки. Опитайте да се освободите от подозренията си, не губете време „да търсите черна котка в тъмна стая“, особено пък като знаете, че я няма там. След сряда контактите ви ще са интригуващи и е възможно да са свързани (или да предизвикат) най-малко едно неподготвено пътуване. Ще ви обхване непреодолимото желание да блеснете, да привлечете вниманието, което може да ви провокира към прояви на егоизъм или към видимо повишаване на амбициите. Едно от условията да съхраните стабилността на съществуващите отношения е да не прекалявате с обещанията.
 
Рак
 
В началото на седмицата събитията ще се развиват с шеметна скорост. Ще ви е трудно да се концентрирате, да ги анализирате и да си изработите своевременно подходяща схема на действие. Освен това на домашната арена отношенията между поколенията ще са доста войнствени. Ще ви е трудно да намерите общ език както с по-младите, така и с по-възрастните си роднини, което ще рефлектира и върху останалите ви връзки: с колегите, с шефа, със случайни познати. Обстановката като цяло ще е неспокойна, излъчваща несигурност и нетърпение. Пътуванията, публичните участия, деловите срещи няма да ви зарадват нито пък ще донесат очакваните резултати. На всичкото отгоре, околните непрекъснато ще се опитват да се намесват в работата ви. Допълнителен фактор, предизвикващ негодувание. Постарайте се да употребите пълноценно почивните дни, за да възстановите емоционалното си равновесие.
Какво да очакват останалите, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Покаяние и пак покаяние.

Спонсорирани публикации