Според зодията: Кои са непринудени на романтична среща?

Те не изпадат в излишни драми
20 апр 2022 15:23, Теодора Драгоева
1
Според зодията: Кои са непринудени на романтична среща?
Pexels

Ще разгледаме зодиите, които се държат най-непринудено и готино, когато става въпрос за първа среща, особено от романтичен характер. Представителите на тези знаци никога не изглеждат твърде напрегнати, уплашени, превъзбудени, превзети, сковани и т. н. Те подхождат към срещите с едно естествено, искрено, сърдечно и неподправено отношение. Ако излезете с човек от някоя от тези 4 зодии, със сигурност ще си изкарате добре, вечерта ще мине спокойно, безпроблемно и ще бъдете пощадени от някои неприятни моменти, характерни за повечето първи срещи.

А ето и кои са тези зодии:
 
Водолей (20 януари – 18 февруари)
 
Водолеите са склонни да се ангажират малко по-бавно, но това е само защото искат да са сигурни, че са намерили добър партньор, както и някой, който ще им дава достатъчно свобода. Макар да са сериозни и щедри, Водолеите не обичат да бъдат зависими, а също така мразят конфликтите. Този знак има тенденция да се държи непринудено и естествено, и дори малко отнесено. Не очаквайте един Водолей да се вкопчи във вас и още от първата среща да ви прави сцени. Хората, родени под този знак, са благословени с дарбата да не се интересуват много-много от мнението на другите. Това не означава, че те са безчувствени, а просто че са достатъчно уверени в себе си, за да се държат искрено и естествено, без да се притесняват за това как другият човек ще ги прецени. В резултат на това Водолеите са много непринудени в подхода си както към романтичните срещи, така и към живота като цяло.
 
Риби (19 февруари – 20 март)
 
Ако някой знак олицетворява непринудеността, то това са Риби. Те са интуитивни и нежни, търсещи хармония и спокойствие във всички аспекти на живота си. За тях ходенето по срещи е събитие, освободено от всякаква драма и лицемерие. Хората, родени под знака Риби, са по същество верни и доверчиви, така че никога не е нужно да се притеснявате за това какво ще си помислят за вас или какво да говорите пред тях. Излизате ли с човек Риби – той ще ви приеме такива каквито сте и ще повярва на всичко, което му кажете. Въпреки че Рибите са воден знак, те много се различават от неспокойните и напрегнати знаци Скорпион и Рак (които също са водни). 
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
онези преди 2 години
Които се обичат без да са принудени.

Спонсорирани публикации