Есенна мода: Чантите за телефон ще са актуални отново

Моделите през рамо са чудесни за сезона
9 сеп 2022 21:52, Иванка Гъркова
2
Есенна мода: Чантите за телефон ще са актуални отново
Снимка: iStock

Дамските чанти за телефон ще бъдат сред актуалните за есен 2022. Наред с другите миниварианти, може да се каже, че моделите с дръжка през рамо ще бъдат доста търсени в следващите няколко месеца. Те не побират кой знае какво, но са аксесоар, с който да допълните своята визия.

Може би всяка една от вас търси телефона си дълго време, след като предварително го е пуснала в своята голяма чанта, в която няма ред. Започва едно ровене при позвъняване, при което може да загубите ценни вещи. Ето защо много дизайнери залагат на специални чанти, с които да носите мобилните си устройства и да знаете във всеки един момент къде се намират.

Celine, Prada, Marks & Spencer, Mulberry, Furla, са само част от марките, предлагащи страхотни чанти за телефон. Много от тях са цветни, при това изработени от естествена кожа. Някои са единствено за телефон, съвсем тънки, докато други разполагат и с допълнителни отделения – за пари, червило, флашка или нещо друго, което не заема много място.

Според новата есенна мода, вече не е нужно да държите телефона си в ръка или пък да пъхате под кейса му пари или важни бележки. Може да си купите малка кожена чантичка и така да имате един стилен начин да носите със себе си най-необходимото, излизайки навън.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: чанти за телефон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации