Романтика - кои зодии не я харесват особено?

Някои не са сантиментални и емоционални
1
Романтика - кои зодии не я харесват особено?
IStockphoto

Ако някога сте се чудили защо половинката ви не ви обсипва с целувки и прегръдки, нито пък ви прави изненади и подаръци без повод, астрологията може да ви даде някои отговори. Някои зодии просто не си падат по романтичните комедии и техните щастливи завършеци. Представителите на тези знаци просто не чувстват необходимост да внасят това любовно, сантиментално отношение и поведение във връзките си. Някои хора дори имат цинично отношение към романтиката, възприемайки я за пълна лигавщина.

А ето и кои са най-малко романтичните зодиакални знаци:
 
Дева
 
Девите са изключително придирчиви, когато става дума за избор на половинка в живота. Партньорът им трябва да отговаря на всичките им идеали за перфектен човек, за да се обвържат с него дългосрочно. Истинската Дева никога не се страхува да изрази мнението си и да посочи недостатъците във всяка ситуация. Не че Девата непременно е злобна или свадлива, просто тя е абсолютно наясно с всичко и разбира от всичко, което автоматично означава, че вижда всички несъвършенства, включително и тези в любимия човек. В този ред на мисли, Девите не са особено влюбчиви, а пред романтиката, по-скоро ще изберат критиката.

Годишен хороскоп 2023 – какво да очаквате?

Годишен хороскоп – стартираме 2023-а с 3 ретроградни планети

Поглед към 2023: Какви цели да си поставите според зодията си

Стрелец
 
Стрелецът обича да бъде независим и обикновено се чувства некомфортно в сериозно партньорство. Този знак притежава авантюристично сърце и не обича да се задържа на едно място твърде дълго, дори да му е комфортно. Стрелците толкова много се страхуват да се откажат от свободата си, че често отблъскват романтиката от живота си точно заради това. Въпреки че те не са особено сантиментална зодия, те все пак могат да бъдат много забавни и да внесат хумор и смях в живота на своята половинка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно авторката е от тази зодия и пробутва тази зодия.Най-злобните жени, които познавах, бяха деви. Завистливи, тип -"за лудо не стой, за лудо работи", интелектуални крадци, кроят планове за подлости, доносчици и не случайно - много стари госпожици. Без свое мнение и приписват чужди мисли на себе си, за да изглеждат умни.Зодиите противоречат на християнската религия. Има едни дни по постите на Коледа, когато не се прави секс, прочетете защо.Девите са децата на този секс от тези "мръсни дни".

Спонсорирани публикации