България и Румъния отговарят на всички условия

Това обявиха европейски представители
19 окт 2023 23:55, Росен Стойчев
50
България и Румъния отговарят на всички условия
Снимка: БГНЕС

България и Румъния покриват изискванията за Шенген. Това обяви Илва Йохансон,  съобщи EuObserver.

"Те показват, че могат да ни пазят. Оптимист съм, че ще влязат", обяви европейският представител.

Още по темата


Испанският външен министър Фернандо Гранде се съгласи с Йохансон. Очаква пълна интеграция в Шенген до края на годината.

"Страните са изпълнили всички нужни условия за влизане. Работим, за да бъдат възнаградени", добави испанският представител.

Очаква се ново гласуване. То може да се проведе на предстоящия съвет.

Водят се нови преговори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: БългарияЕвропа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Да загубиш границите- КАКЗВАШ НЯМАШ ГРАНИЦИ- А АЗ МИСЛЕХ ЧЕ ГРАНИЦИТЕ НИ СА ОГРАДЕНИ С ВИСОКА ОГРАДА КАТО ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДРЖАВИ- САМО НА ЕЛЕНКА НЕ И ХАРЕСВАШЕ ОГРАДАТА АМА КАТО ЗАМИНА В ЕП И СИ ПОСТРОИ КЪЩА ЗА ГОСТИ БЕЗ ГОСТИ И НЕЩО ЗАМЛЪКНА- А ДА ЗНАЕТЕ НЕЩО ЗА ФОДАЦИЯ - ЖИВАТА ВОДА, А КОЙ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ, А КОЙ Я ФИНАНСИРА- ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ПИТАМ, А ДА ЗНАЕШ КОЙ ПРОДАДЕ НА РАША АНКЛАВА КАМЧИЯ....
37
0
 
0
 
! Отговори
Либераст преди 6 месеца
Какво стана с европейското единство? Казват, че сме изпълнили всички условия ама....., някои се цепят. Май Европа е единна само в изпълняването на заповедите от господарите от зад океана.
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Реално ни правят услуга за да проумеем с кой сме се събрали и да се компрометира умнокрасивата пропаганда, че само едни реформи ни спирали! Жалко, че израза европейски ценности вече се използва с насмешка и като ругатня... обезсмислиха хубав израз... В тая връзка е учудващо натягането ни в посока, в която откровено не, че не ни искат- те ни презират!
35
0
 
4
 
! Отговори
... преди 6 месеца
Шенген само за държавите от 1ва скорост..и някой от 2ра.. тези от 3та скорост.. друг път
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Защо не се оплачев в посолството , явно и там има ключ за Шенгеня !Дали пък заради РСМакедония не ни се отваря парашута?
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Зелен Шебек... Е да , ама само ние си мислим че ще влезем в Шенген вече 10 години подред .
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Няма Шенген , ама няма и РСМакедония в ЕС !!!То пък сме се засилили за Шенген .
31
0
 
0
 
! Отговори
димитър преди 6 месеца
Много сме зле с пътищата , а така също и с улиците в градовете (тротоарите),дори и в градове като Бургас ,Варна и т.н. които се смятат за хубави градове
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И какво като отговаряме на всички ''условия'' , Шенген , .....на-най !
29
0
 
3
 
! Отговори
Kuncho преди 6 месеца
Поредна опорка на впровалено управление! След поредното ни неприемане Декември , ще започнат обясненията защо не са ни приели! И за слепите вече е ясно, че няма Европейска солидарност! Има я само като искат нещо от теб!
28
3
 
6
 
! Отговори
Да загубиш границите преди 6 месеца
си и да го развяваш като позитив, е типично за ЕС министерство на истината. Какво ли щяха да кажат Ботев и Левски? Това е ужасяващо, както измислицата зелена сделка и цифрово евро. Нямаш парична единица, нямаш граници, друг ти печата парите, това е всичко друго, но не и държава.
27
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На какви условия отговаряме? Вместо да си оправим калпавото образование и здравеопазване, пътищата, ние само се чудим как да отговаряме на някакви измислени европейски услови. На всичките им смотаи условия да отговорим, пак ще си бъдем бедняци на ниво Африка. То и в Африка има държави, които са по-просперирали от нас.
26
0
 
7
 
! Отговори
Въпрос преди 6 месеца
Кой какво е питал, че България да отговаря? И като отговаря, защо не се приема отговорът?
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
В изпълнилата условията България направилият се сам Академик министър-председател Денков се отчита пред шефовете бандита-мутра-пожарникар Борисов и корумпираното кюфте, което на 21 е било директор на корабостроителница, а на 30 шеф на ДАНС Пеевски. Не само отговаряме на условията, но и нямаме корупция и престъпност. По наши данни.
24
3
 
9
 
! Отговори
Зелен Шебек преди 6 месеца
Много ни е зор , какво е казала някаква безгласна брюкселска чиновничка , Холандия и Австрия вече казаха твърдо НЕ на България в Шенген , а най-вероятно към тях ще се присъедени и Унгария , след вдигането от наша страна на цената на газта им
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Орбан каза... (24)А Орбан знае ли че може да му спрем газа?!М???
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
България с Боко и Пеевски в Шенген е като да пуснеш вълка в кошарата. Еее, европейците не са чак толкова глупави!! Никакъв Ченген другарЕ айдуци!!
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
България е потънала в корупция и не отговаря на никакви условия за Шенген!!Това е като да пуснеш краставо магаре в дома си.Кой би направил такова нещо?!
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Много лесен тест. Спират произволен раздрънкан ръждив бус на магистралата. Осемнайсет годишният рецидивист на шест водки и амфети тръгва да бяга по шосето, препъва се в дупка и си разбива кратуната в някой кратер. Задната врата на буса, затворена с тел, за да не се отваря в движение, се отваря в сила и излизат двайсетима сирийци. Започват да бягат в различни посоки. Полицаите, които са ги спрели, затлъстели и назначени с връзки, седят и си чешат топките. Това е България, изпълнила условията.
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Холандия го каза точно и ясно. НЕ! Не сега, не и после!

Спонсорирани публикации