Нойзи след ареста: Мария няма нищо общо, разочаровах я

В момента тя страда незаслужено
Обновена: 22 ное 2023 15:06 | 22 ное 2023 14:58, Стела Стоянова
143
Нойзи след ареста: Мария няма нищо общо, разочаровах я
Снимка БГНЕС

"Мария няма нищо общо. Тя си спеше вкъщи, както трябваше и аз да направя. И сега тя е в позицията на човек, който страда незаслужено. Тя е един от хората, които разочаровах и й поднесох извинения". Това каза Ивайло Нойзи Цветков, след като миналата седмица беше хванат да шофира с над 2 промила алкохол, заради което беше задържан, а книжката му - отнета.

Той отново се извини за случката пред обществото.

Още по темата

Просто направих грешка, лоша преценка, бих казал. Познавам законите много добре, дори като юрист. Не бива да има такова нещо като "късо разстояние" и "ей го къде е." Просто не се прави така. Както и досега съм бил изряден пред закона, така възнамерявам да бъда и занапред", заяви Нойзи пред "Господари на ефира".

Около 02:15 ч. в петък на кръговото на ул. „Околовръстен път" и „Черни връх" автомобилът на Цветков бил спрян за проверка от служители на реда. Бил му направен тест, който показал концентрация на алкохол 2,12 промила. Колата му е била иззета.

По-късно същия ден Нойзи бе пуснат срещу парична гаранция от 15 000 лв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още по темата: шофиранедрегернойзи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
21
 
! Отговори
Дани преди 5 месеца
Няма ли да ходи в затвора при онзи готвач?
77
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да не забравяме, че полицията не го е спряла за алкохолна проверка, а за рутинна на документите. Натравили са му алкохолен тест, защото е личало, че е кьоркютюк пиян. Евам се е разбирало какво говори.
76
0
 
33
 
! Отговори
българин преди 5 месеца
Защо въобще ни занимавате с този индивид?
75
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
2.12 промила са 2 часа след като си люснал 5 големи водки! Накратко - бил е кьор-кютюк на пол'вин кило след полунощ на почти същи път, на който убиха журналиста Милен Цветков
74
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мария как да няма общо бе ? Като знае какъв си алкохолик и караш , с какви очинтя съди другите хора ? Баси гнусното семейство !
73
2
 
7
 
! Отговори
до 92 преди 5 месеца
До Дедовсички останали у БГ пропадат ! един по един ....колкото и акъл да имат ! обстновката е лоша ....държавата я няма ! упраляват мутри , олигарси и всякакви далаверджии а простият народ седи и гледа сеира ...
72
0
 
27
 
! Отговори
Явор преди 5 месеца
Всичко е простимо, наивност, глупост, несръчност, некомпетентност, грубост и лошо възпитание, но фалшът и лицемерието не са простими; те са най-непростимите неща. Аз в момента чета новина за един лицемер, завършен двуличник, който винаги е коментирал морала на другите.
71
0
 
28
 
! Отговори
Stoyan преди 5 месеца
Стореното си е сторено. Сега лицемерни извинения нищо не променят.
70
0
 
4
 
! Отговори
ДО 88 преди 5 месеца
До Фен от МладостЗА ТОва полвин България отдавна е в чужбина !
69
2
 
8
 
! Отговори
Дедо преди 5 месеца
Когато беше главен редактор на сп. "Егоист" много го четях и му бях почитател през 90-те....Ама то и Кабровски тогава ставаше за четене...Сега 20 + години и ей ги къде са...
68
0
 
13
 
! Отговори
1 преди 5 месеца
Такава държава, такива ВИП-ове. Държава няма.
67
0
 
14
 
! Отговори
Явор преди 5 месеца
Не се извинявай и обяснявай, лицемер такъв. Всички, като сгафите, се извинявате. Не се срамувай и не казвай сглупих, защото е ясно, че лъжеш. Страх ви е единствено от закона, иначе си правите каквото си искате. Най-добре да не се показва по телевизията,за да показва колко е учен и да поучава хората. Ако се показва, да го слушат по-малко хора. Те ни натрапват себе си и разбиранията си, а си правят каквото си искат, значи и ние няма да правим компромиси.
66
3
 
18
 
! Отговори
Фен от Младост преди 5 месеца
Добре че само го хванаха. Можеше и убити да има. За такива пияници само затвор и бой. Това ни е държавата Бенгедорф наркоманка - излиза чиста, Яворчо Бахаровчо - наркоман излиза чист , Принцеса Дринк енд Драйв - излиза чиста , Ноиза - излиза чист. Това са само "важни" клечки в нашето общество , което и без това измира.Убиват ни и после, няма наказани. Това ни е розовото бъдеще, да измрем до крак , докато важните особи и мутрите се напиват и карат скъпите си автомобили. Мравки сме за мачкане.
65
0
 
3
 
! Отговори
ААА преди 5 месеца
ТЪ***помера !
64
2
 
15
 
! Отговори
Max преди 5 месеца
Колата конфискувана ли е??
63
2
 
11
 
! Отговори
ааааа преди 5 месеца
поредният *** взел СЕ насериозно ....а у БГ са мн като него ! кой знае колко пъти е карал пиян ,дрогиран и къв не още ...
62
2
 
10
 
! Отговори
Истина преди 5 месеца
не че не заслужава да му вземат колата и парите, ама как някои ги освобождават срещу подпис. не трябва ли да има една минимална тарифа, примерно срещу 10 бона може да се освободят, иначе ако съдията е твой човек, може да те пуснат и за без пари, само с усмивка!
61
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кой е този клошар? Я по закон и по общият ред му конфискувайте колата, а той в пандиза.Ако убие някого пиян, какво като е Нойзи, не зная кой си!Или неговите приятелчета от ПП ДС ще му устроят индулгенция?
60
4
 
20
 
! Отговори
Доцент академик преди 5 месеца
До Гиб Мелсън . Мyxльо е, с това е известен и че чyka общата Мара двуцевката
59
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е платил си е човекът, веднага.

Спонсорирани публикации