Край на чуденето: Президентът на ГЕРБ е Цецка Цачева

Борисов обяви: Време е за майка на нацията
Обновена: 10 окт 2016 12:12 | 2 окт 2016 11:54,
716
Край на чуденето:  Президентът на ГЕРБ е Цецка Цачева

Кандидатът за президент на ГЕРБ е Цецка Цачева. За вицепрезидент партията издига вицеадмирал Пламен Манушев.
 
Това обявиха от партията по време на официалното представяне на номинациите си за президентската битка. Така бе сложена точка на продължилото няколко месеца чудене кой ще е кандидатът на Борисов..

Още по темата

Цецка Цачева бе обявена от лидера на партията Бойко Борисов.  

"Отдавна съм се наслушал за бащата на нацията. Крайно време е да имаме майка на нацията", каза лидерът на ГЕРБ след дълго изказване.  

Борисов обясни, че като юрист, като парламентарист, Цачева познава цялото законодателство.

"В това отношение не виждам кой е по-подготвен", каза Борисов и допълни, че ако накара Цачева да кара самолет, тя ще успее де го направи.  

Кандидат за вицепрезидент ще е депутатът от ГЕРБ и бивш шеф на военноморските сили ген. Пламен Манушев. Борисов обясни избора на генерала с това, че ще подпомага Цачева във военната сфера, където тя единствено не е подготвена.  

Лидерът на ГЕРБ за пореден път разкритикува разпоредбата в Конституцията, която изисква президентът да е безпартиен.

"Тази двойка, която излъчим, вечерта след изборите трябва да заяви, че не е от нас. Това не е ли лицемерие? За един час трябва да каже - вече не съм от вас, вече съм  ваш опонент.",  възмути се той.  

Борисов припомни, че всеки президент го е казвал, но попита съмнявал ли се е някой, че Първанов е бил от БСП, Стоянов от СДС или Плевнелиев от ГЕРБ. Той призна, че ще му е трудно да се лиши от Цачева и напомни, че тя е от основателите на партията.

"Всички сме честни и почтени и сме направили много за държавата, това е видимо", настоя лидерът на ГЕРБ.

Той призова всички активисти на ГЕРБ да работят здраво за двойката на управляващите.

На официалното представяне в НДК присъстваха лидерът на ГЕРБ и заместникът му Цветан Цветанов, членовете на Изпълнителната комисия на партията, депутатите, общинските и областните координатори на партията от цялата страна.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


716
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
487
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само кметовете на София и Бургас имаха някакви реални шансове и някаква харизма.Ама единият е завършил руска филология,а другият е учил в Москва.А това е противопоказно според началниците на Козяк.
486
1
 
22
 
! Отговори
Dog преди 7 години
Тия верно насериозно са се взели ама си и вярват, и тая ако спечели тва ше е краят на България! Няма такава ***.отщина мани мани подигравка нагла с хората . Абе щом нямат по добро предложение значи тва е краят им радвайте се
485
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако тая спечели,значи изборната фалшификация няма да е просто извънземна.Тя ще е от друга вселена,от друго измерение.
484
5
 
1
 
! Отговори
ФАКТИ преди 7 години
ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА на ГЕРБ е вицеАдмирал , а не генерал!!Много е различно - БМФ/български морски флот/ е елитна структура.Извън това ,който и да беше посочен /даже и извънземен!/ пак щяха да гракнат в един гласТОВА Е толкова изтъркано и толкова банално ,че не си струва обсъждането!
483
2
 
10
 
! Отговори
Ставри пие рикия преди 7 години
Тази цял живот са я учили да изпълнява заповеди. Няма как да е друго,като президент .Пак това ще прави.Така е обучена.НЕ СТАВА.Н а мутрата му трябва някой точно такъв.Да му пилотира безпилотният самолет.Но след Плявата и ромка с бурка да сложи все ще е по добре.
482
1
 
32
 
! Отговори
Гръмнат преди 7 години
*** Бойко Брисов се подиграва с българският народ. Само си представете как Цецка с тази представителна осанка, слиза от президентският самолет!!!. А останалите партии няма да ги коментирам....
481
0
 
23
 
! Отговори
factotum преди 7 години
На оръжие!
480
1
 
26
 
! Отговори
Кочо преди 7 години
Убедително. Матряла верно е лош...
479
1
 
23
 
! Отговори
ЕСкукумявка преди 7 години
още на тези избори герб ще получат звучна плесница
478
0
 
21
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Дългата кадрова скамейка на ГЕРП ...
477
2
 
37
 
! Отговори
Човек от БЪЛГАРИЯ преди 7 години
БОЖЕ пази БЪЛГАРИЯ!!!!!!!Това е поредната подигравка с НАС НАРОДЪТ!!!!
476
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато ходите да гласувате все такива симпатяги ще ни управляват.
475
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"Какво ще стане ако Цачева и Клинтън спечелят президентските избори? Свърталище на вещици."И Сталинка да оглави ООН-то, кошмара е пълен!
474
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже боже боже!!!!!!!!!!!!!!!!! Това ли е най-доброто което от ГЕРБ можаха да извадят от торбата????? Наясно ли са че тази селяяянка дори не е конкурентна на двойката на БСП? Сега ако в предизборния щаб на БСП са хитри и талантливи, да използват сконфузната ситуация с баба Цецка и да направят силна предизборна кампания на ген. Радев. Може и да спечелят от първи път.
473
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ РАЗБИРАМ, И СЪМ В НЕДОУМЕНИЕ, КАК В ЩАБА НА ГЕРБ НЯМА НАИСТИНА ИНТЕЛИГЕНТНИ И ПРОЗОРЛИВИ ХОРА, КОИТО ДА СИ ДАВАТ СМЕТКА, ЧЕ ТОВА СЪЩЕСТВО НЯМА ОСОБЕНО ГОЛЕМИ ШАНСОВЕ ДА БЪДЕ ИЗБРАНО ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ. ПРОТИВЕН ВЪНШЕН ВИД, НЕДОДЯЛАНО ПОВЕДЕНИЕ И ПРОСТОВАТ МАНТАЛИТЕТ ЕДВА ЛИ ЩЕ ПРИВЛЕКАТ ПОВЕЧЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ОТ НАЙ-ВЕРНИТЕ СИМПАТИЗАНТИ НА ГЕРБ. МОЖЕ БИ ИМА ЗАДКУЛИСНА СДЕЛКА С БСП, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ИМ ДАВАТ ПОВЕЧЕ ПРЕДНИНА С ТЕХНИЯ КАНДИДАТ И ТАКА ЩЕ ПОДЕЛЯТ ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ.
472
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ще стане ако Цачева и Клинтън спечелят президентските избори? Свърталище на вещици.
471
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко кУлУритна кандидатура кУнгратсиолейшънс.
470
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво доживяхме! Да ни правят постановката Бай *** на живо! Няма по-нещастна страна....
469
0
 
32
 
! Отговори
край преди 7 години
Като толкова я харесва Борисов Цецка да си я вземе в Банкя да пму готви и да пере чорапите. Искам да видя очите на гербаджия който смята че от тази жена става президент.
468
0
 
32
 
! Отговори
край преди 7 години
Борисов тайно презира хората които си държат снимката му на бюрото си. Презира и тия които гласуват за него. Сега направо им го демонстрира. Можеше да предложи Искра Фидосова - повече тежест има. Също е толкова юрист, също е толкова нагла и негова креатура.