Нинова и Борисов пак на фронта: За Турция и Европа

Лидерите на двете партии си размениха нови остри критики
10 мар 2017 19:00,
274
Нинова и Борисов пак на фронта: За Турция и Европа
Снимка: колаж Dnes.bg

Лидерите на партиите, които се борят да са победител на изборите на 26 март, влязоха в нова словесна схватка. Корнелия Нинова и Бойко Борисов си отправиха остри критики по някои от последните актуални събития.

"Готвите ли ДОСТ за своя патерица в 44-то НС и затова ли мълчите и нямате позиция, че турският министър и турският посланик се намесват пряко в изборите на суверенна държава?". Този въпрос отправи соцводачката към Борисов по време на среща с граждани в Ловеч, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Още по темата
Питането й било част от задочния дебат с лидера на ГЕРБ, тъй като така и не се стигнало до реален.

Борисов също я захапа, но от Бургас, където участва в кръгла маса, посветена на екологията.

"Как си представя Нинова, че ще се разтропа на масата в Брюксел – и Европа, и САЩ ще се разтреперят от страх ли?", попита лидерът на ГЕРБ по повод заявките на социалистите да наложат вето на санкциите срещу Русия, съобщи пресцентърът на партията.

Бившият премиер отново нарече обещанията на БСП абсурдни.

В същото време в Ловеч Нинова се обърна към симпатизантите си с думите, че може да промени живота им. "Борисов е обърнат назад, защото верятно вече е приел поражението и знае, че той и партията му са минало", каза тя.

Шефката на социалистите обясни, че БСП отрича типа управление на ГЕРБ.

"Те съсипаха икономиката, защото дадоха предимство на 5-6 големи фирми да вземат обществените поръчки. Ние предлагаме друго", обяви тя.

Борисов пък я попита от Бургас дали ще нарече и президента Румен Радев "предател", защото е подкрепил резолюция в подкрепа на търговското споразумение с Канада СЕТА.

Преди месец, когато Европейският парламент го подкрепи, Нинова се изказа много остро срещу българските евродепутати, които гласуваха за него.

"Това означава ли, че президентът, подкрепен от БСП, е национален предател?", попита лидерът на ГЕРБ. Той поздрави Радев за гласуването му и го призова да продължава да не слуша тези, които си го приписват за техен президент.

"Ако беше Нинова там и тя щеше да гласува "за", защото България е сред страните, получили най-много средства от ЕС", коментира още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Оспорвано състезани на Лъжците! "Оскарите" за което ще ги раздават на 26-и вечерта!
159
0
 
2
 
! Отговори
до сега неутрален преди 7 години
Сега за единствените ,които могат за отстранят Г-жата за няколко години поне ....Най-здравословно за всички ще е ......защото вече се играе с/у "врага с партиен билет"....стойностни личности като Янаки Стоилов и Георги Пирински ..........явно съзирани като вътрешна опозиция са в игнора.....
158
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Време е народът да се събуди и да тегли майната и на Борисов и на Нинова, защото са слуги на Брюксел и САЩ .Действията на евродепутатите от БСП в Европарламента го доказаха. Не вярвам Радев да е подкрепил Сета. На власт трябва да дойдат тези , на които единствени им пука как живее народа- това са Патриотите. Само те могат да теглят ***-та на ЕС и да изгонят чуждите концесионери, да изгонят ислямистите и да вдигнат пенсии и заплати както говорят от 10 години. Сидеров каквото обещае го прави на час
157
6
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
ще гласувам,не подкрепям никого,защото живота на този парламент ще бъде кратък,как да подготвят нови избори,да свършат това което селянчито от банкя трябваше свърши.
156
2
 
7
 
! Отговори
Бай Колю преди 7 години
Стига , и едните и другите са еднакви ! Когато Българите , не са могли да се оправят сами историческо погледното ни оправят други ! Това е трагедията драги сънародници!
155
1
 
4
 
! Отговори
материал БГ преди 7 години
Кой Ви кара да гласувате за БСП и ГЕРБ, но явно ще го направите.
154
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако съм кацнал от Марс и не съм живял тук последните 25 г,може и да бих гласувал за ГЕРБ.За съжаление съм видял всичките им екстри и ми се повръща от тях.Най-вече дразнят със своята дебелащина,неграмотност,нахалство и подценяване на другите.Колкото повече плямпат и действат-толкова повече ме отвращават.Това не означава,че се възхищавам от ***.Просто трябват нови,млади и мислещи хора.
153
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички в БСП владеят пропагандата до съвършенство и са страхотни манипулатори, почти всички коментари се пишат от ***, по обясними причини техния електорат не разбира от компютри, затова си плащат на ***. Целта е една единствена, домогване до властта и грабеж на всички нива в държавата, това се случва всеки път като вземат властта. Гласувайте за който искате само не и за тези безскрупулни изедници
152
5
 
13
 
! Отговори
гз преди 7 години
Взели да обвинявят Йончева,че харчела пари за интервюта в чужбина.Ами това и е било работата.Все пак не е летяла сама с Фалкон до Варна примерно,само да пръдне.Жалки и заядливи дебелаци....
151
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Генеколог Ние вече видяхме, че Червеният Гербер няма топки ,щом избяга от дебата с нея.Пак и никога не е учавствал в дебат ,никога . Ако изключим Англия, когато въпросите на студентите го направиха за смях и седмица по-късно в Ловеч на първите два въпроса блокира . Ако може да се нарекат срещите -дебати . Той на срещите се омаза ,камо ли на дебати.Държат му влага и страх ,лозе пази.
150
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До бай Ивак А комуниста от Банкя на хеликоптери ,самолети .Сиреч- Батман. Само дето не си плащаше за тях.-Бистришките тигри -чалгаджииките!!!!!
149
2
 
12
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Единствено нямат различия по въпроса - къде е най-добре да учат и живеят децата им! И това е САЩ !
148
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Минаващ (175)Тъй де!Ще направи всичко възможно, за да го "смаже", сиреч да го измести. Та тя да заеме неговото място на вимето на властта и да "изсмуква държавата".Правилно си схванал нещата.
147
6
 
10
 
! Отговори
Гатанка преди 7 години
Розово жакетче, лилава джуфка, дрънкулка на шията, джунджурийки на ушите, прическа "като на футболист от 80-те"(написано е по-долу). В транс извила поглед нейде във висините, приказките й като на махленска скандалджийка, гласът й като на продавачка на сергия на Женския пазар. Манталитетът й - да напада, обижда, обвинява, като ръси удобни за нея "факти" и няма значение дали са верни. Моралът й - фурнаджийска лопата, прелита от партия в партия като муха - от л/йно на л/йно.Що е то?
146
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САМО ЛИПСВА ДОГАН ДО ТИЯ ДВАМАТА И КАРТИНКАТА ЩЕ Е ПЪЛНА ! ТОВА СА ХОРАТА И ТЯХНИТЕ ПАРТИИ ОГРАБИЛИ БЪЛГАРИЯ. И ЩЕ ОТРЕЧАТ ЛИ КОМЕНТАТОРИТЕ И ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ТАЯ ДЕБЕЛАЖКА ТРОЙКА ЧЕ СА ВЕЧЕ МИЛИОНЕРИ ,МИЛИАРДЕРИ А НАРОДА ЕДВА ДИША ОТ БОЛЕСТИ,НЕМОТИЯ БЕЗПАРИЧИЕ ! ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТАЗИ ТРОЙКА !ХОРА ГЛАСУВАЙТЕ С БЮЛЕТИНА 4
145
13
 
16
 
! Отговори
Минаващ преди 7 години
Нинова ще смаже Борисов. Калинките от ГЕРБ са като кърлежи изсмукващи държавата.
144
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА ! ТАКА Е ! ВЕЧЕ 27 Г. ТЕЗИ ДВАМАТА И ТЯХНИТЕ ПАРТИИ СА НА ФРОНТА НА РАЗГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ И РЕЗУЛТАТА Е :ТЕ СА МИЛИОНЕРИ,МИЛИАРДЕРИ А НАРОДА ПЛАЧЕ ОТ НЕМОТИЯ И ГЛАД !
143
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какъв фронт говорите бе ! фронта на надлъгването ,фронта за милионите на народа ! и двамата имат еднаква роля в разграбването на милионите от Българската хазна вече 27 г. Това са хората дето се ръководят единствено от лакомията ! Да сте ги чули как ще се бори корупцията ? ако ги слушаме и чуваме само колко те са направили за народа и колко много ще направят за този НАРОД ДЕТО ГО НАТИКАХА В ЪГЪЛА И СЕ МЪЧАТ ДА ГО УМОРЯТ ОТ ГЛАД ,ЗАЩОТО ТЕ СА НЕНАСИТНИ !
142
11
 
5
 
! Отговори
олеле преди 7 години
Българските VIP елитни Дрога-рки са особено Горди със заушените си сънародници, които не желаят да слушат гласа на разума и пак и пак дърпат червив билет на изборите.
141
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе къде изчезна Странджата? Дано е в болница, а не на друго място, защото само с Василев е скучно.