Нинова против Европа на две скорости, Борисов – най-бързи сме!

Според експремиeра имаме идеални икономически параметри
12 мар 2017 14:30,
440
Нинова против Европа на две скорости, Борисов – най-бързи сме!
Снимка: БТА

"Щеше да е хубаво  тук да стоим с един друг  човек, човекът от Банкя. Не само като лидери на партии, които си оспорват управлението на България, но и като водачи на този район. Така щеше да е почтено към вас, да чуете предложенията ни и да изберете по-доброто за България. Но уви, човекът се скри." Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Банкя, съобщи пресслужбата на БСП.

"Казваме – не на Европа на две скорости, но и на онази Европа, която продава на нашия пазар стоки второ качество, а в страните от Западна Европа – първо. Не желаем да сме народ второ качество", категорична бе лидерът на БСП.

Oт своя страна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че България е с най-бързата скорост по отношение на икономиката в Европа.

Той припомни идеалните икономически параметри на страната – ниския външен дълг, ниския бюджетен дефицит, високия кредитен рейтинг на България и високия финансов излишък, съобщи "Фокус".

Бойко Борисов отбеляза още, че цели държави около България са направили дългове, а страната ни е отличник сред страните в Европейския съюз с 27% външен дълг, 0% дефицит и готовност за влизане в Еврозоната.

Нинова пък обърна внимание на демографската криза и проблемите на младите семейства в страната. "Млади хора, всеки, който работи и има деца, ще бъде облекчен, като плаща по-малко с 50 лева данък на дете на месец. Знаем, че не е достатъчно да ви помогнем, но искаме стъпка по стъпка да се преборим с демографската криза, защото народът ни изчезва. И ако не го проумеем всички политици и не вземем мерки, след години няма да я има България. Ето защо ще помогнем на младите семейства да отглеждат децата си тук", обърна се към младите Корнелия Нинова.

Тя се обърна и към възрастните хора, като каза, че е крайно време за призчисляване на пенсиите и напомни, че само БСП е правила това през 2008 година. "Тогава пенсиите се увеличиха в пъти, а не с два – три лева. Разчитайте на нас, че ще облекчим старините ви и ще ви помогнем да живеете достоен живот."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


440
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правили ви впечатления,колко господа над 50+ казват истината за комунизма?!?Тези, които приказват светли приказки са били естествено в партията или при военните. Това е идеологията - военни, полиция и клюкари 50 процента от населението - само те са имали повече храна. Не че нещо друго са имали повече кренвирши.
193
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дреме ми, че си бачкал в Кремиковци. ***.450 лв си вземал по комунистическо време на сън.Далече си вече от сегашните младежи и тяхното развитие. Ние не се вълнуваме кво сте правили преди 50 години! Сега държавата е наша и на бъдещите поколения. Вие каквото сте си сложили това сте яли 50 години. Не е било чак толкова много с един Москвич и кисело зеле ... цел за ***.
192
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен: "Два пъти в годината ходехме на почивка. Нямаше клошари нямаше убиици нямаше фалирали банки и спестявания!"Е да наистина нямаше спестявания.Къде ги видя тези два пъти в годината ходене на почивки. И аз започнах постоянна работа от 75-а завършил съм МЕИ и след казармата. Преди това всяко лято от 62-а.На почивка съм бил само 2 пъти от 75-а до 89-а и то жена ми печелеше карти с жребий в предприятието. За свободно по хотели няма пари. Я се разкарайте с този социализъм.
191
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПОМНЕЩАи тогава децата на комунистите учеха на запад ,защото само ние ,които не бяхме комунисти не можехме да излизаме от България.Сега тези юпита дето се завръщат и се перчат как за учили на запад са всички комунистически чеда и както и преди така и сега ние сме си комунситечска диктатура-сега имаме право да ходим на запад,но нямаме пари да се усмихнем ,пак те са милионерите ,пак те са на власт-фамилиите :Живкови,Станишеви,Павлови-тяхните места по държавните институции са заети от дедите им
190
6
 
4
 
! Отговори
помнещ преди 7 години
До Анонимен 239: "Ток 1.5 ст за киловат..."Добре но ток 1.5 стотинки ток не помня а помня сметките от началото на 60-е. Нощен 2 ст помня.Не всеки е имал възможност да работи в Кремиковци гледа се ср. заплата.60-те 70 лв. 80-те 150 лв.Дядо ми с мин. земеделска пенсия 25 лв до смъртта си 82 г.Направете сметка и сравнете с днешните.Проблемът за такива като вас е че при Тошо неграмотните получаваха повече от образованите а сега който има образование е добре на пазара на труда. Ами учете!!!
189
8
 
5
 
! Отговори
борис преди 7 години
Много люто съм ви раздразнил бе другари ***.Цяла чета червени *** са почнали да ми ръфат подметките.Като съм писал че заплатите са били ужасно ниски,не съм лъгал,много ниски бяха.Точно защото заплатите на умните,можещи и интелигентни хора бяха ниски, социализма се срути.Аз също съм работил по национални обекти и като инженер съм взимал по-голяма от вашите 450 лв заплата,но това беше изключение.Днес тези които могат взимат много,мърлзеливите,необразовани и некадърни реват за социализъм.
188
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 241. Какво ги заблуждавам? Нима не помниш? Какво не му беше хубавото при тато? Че работа и хляб имаше за всички? Че не се чудеше дали утре няма да ти затворят завода или частника няма да ти бие шута! Два пъти в годината ходехме на почивка. Нямаше клошари нямаше убиици нямаше фалирали банки и спестявания! Това ли ти харесва сега? Язък че си стар човек а акъла ти е на 12 годишен.И аз съм вишист от татово време 80-те години. В кремиковци даваха високи заплати на висшистите. А ти къде си работил?
187
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 239НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ ХОРАТА БЕ ,АЗ СЪМ НА 70г. И ТЕЗИ НЕЩА ДЕТО ГИ ГОВОРИШ СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ,ЗАЩОТО БЕШЕ ЕВТИНО,НО И ЗАПЛАТИТЕ БЯХА НИСКИ,НЕ ГОВОРИ ЗА КРЕМИКОВЦИ И ЗА КОИ ГОДИНИ СТАВА ВЪПРО,ЗАЩОТО АЗ ПЪК СЪМ ЗАПОЧНАЛ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ С 69 ЛВ.ЗАПЛАТА И Е ФАКТ,ЧЕ И ТОГАВА И СЕГА САМО КОМУНИСТИТЕ БЯХА И СА ДОБРЕ, ЗА ТЯХ ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ СТАНА ЧАСТНА ,ТЕ СА МИЛИОНЕРИТЕ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ КАК В ТАЗИ СИРОМАШКА ДЪРЖАВА СЕ СТАВА МИЛИОНЕР ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ,ЧЕ НЯМАМЕ ИКОНОМИКА
186
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИСТИНАТА: ".....ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП А ТИ ?"Няма значение какво са казали БСП/БКП .Познавам ги от както съм се родил преди 68 години. За тези години не съм чул и нито една истина от тях, само ЛЪЖИ и ЛЪЖИ . Но като познавам добре господарите им от Кремъл, няма нищо чудно.Но щом вие се отъдежствявате с "истината" на тези българоубийци означава само едно че и вие сте един ЛЪЖЕЦ. А за гласуването НИКОГА до сега (и преди 1989) не съм гласувал и няма да гласувам за руска партия.
185
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 226 борис. Взимал си малка заплата щото си бил лежач. Аз бачках в Кремиковци и по долу от 450 лв. по татово време не съм взимал. А и тези които взимаха ниски заплати пак не се чудеха как да си платят тока парното водата дървата въглищата. Ток 1.5 ст за киловат. вода 2 лв на месец. парно 12 лв. на месец. дърва 5 лв. за кубик. въглища 10 лв за тон. Хляба от 15 до 36 ст.за кг. Билет 6 ст. бензин 70 ст. Месо 2.50 лв.кг. Кашкавал 3 лв. Сирене 2.50 лв. Салам от месо от 1.50 до 7 лв за луканка.
184
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САМО ВАШИТЕ ФИНАНСОВИ ПАРАМЕТРИ НА ПОЛИТИЦИТЕ СА НА ПЛЮС. ВИЕ СТЕ МИЛИОНЕРИ И ТАКА ВИ ХАРЕСВА А НИЕ ОБЕДНЯВАМЕ ВЕЧЕ 27 Г. И СМЯТАМЕ ,ЧЕ СТЕ АЛЧНИ ЛАКОМИИ И НАСИТА НЯМАТЕ И НЕ САМО ВИЕ А ВСИЧКИ ,КОИТО БЯХТЕ НА ВЛАСТ. ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА КРАДЦИ КАТО ТЕЗИ ОТ БСП,ДПС И ГЕРБ ! МОЯТ ИЗБОР Е БЮЛЕТИНА 4 ,ЗАЩОТО САМО КЪНЕВ ГОВОРИ ЗА ВАС КРАДЦИТЕ И ЗА НОВА СЪДЕБНА СИСТЕМА. ТОЗИ СЛУГИНАЖ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НА ВАС ПОЛИТИЦИТЕ-НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ НЕ СЕ ХАРЕСВА НА ЦЕЛИЯТ НАРОД!
183
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хъм, "идеални икономически параметри" според Б, но 7 години замразени пенсии и заплати. Между другото срга обещават същото:АКО имаме идеални икономически параметри ще вдигнем доходите. Нали уж са идеални? Защо ги не вдигнахте?
182
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до Пенсионер 228 232Аз съм пенсионер , но никога няма да гласувам за БКП-БСП-ДПС по една проста причина . Много добре ги познавом и съм свидетел на три национални катастрофи от тези небългарски партии .
181
2
 
2
 
! Отговори
Нинова преди 7 години
И Бай Муй не разбраха ли, че ще ги изметем всички. Не искаме нито герб, нито бсп, нито дпс, нито измислените ченгета "патриоти". Разкарайте се дс ченгета, че ще висите по лампите на цариградско шосе!!! Имате време до изборите.
180
9
 
4
 
! Отговори
до 33 преди 7 години
Като сте решили да обръщате държавната каруца към русия, правете го. В библията е казано, че когато господ реши да накаже някого, най-напред му взима акъла.Та не е лошо малко да се пообразовате, в гугъл има всичко.Например това, че в любимата ви русия средната пенсия е 110 долара, а в България два пъти повече.Минималната работна заплата 115 долара, в България над два пъти повече.Що се отнася до свободата на личността у нас проблеми няма, а в русия само да гъкнеш за нещо такова отиваш в сибир
179
13
 
5
 
! Отговори
борис преди 7 години
Вчера шафьора на самальот ни обясни,че в последните 10 г над 50% държавни инвестиции се случили чрез евро субсидии,рекордът бил през 2013 г. 80%После куранелия го нарита по *** за д ник и започна в дует с нея да плюе по ЕС, по СЕТА и да обяснява какви гадории ще прави на ЕС белким ку рнелчето се смили.Сега точат зъби за властта и се канят да правят на Европа всякакви мръснишки номера,каквито им заповяда путин.Но контрата съвсем заслужено ще остане за БГ кра туните гласуващи за комунисти
178
7
 
11
 
! Отговори
до Пенсионер 228 преди 7 години
Аз не съм Пенсионер, но също никога не съм гласувал за БСП... Само, че сега ще гласувам! Не, че много искам, но според мен се налага!
177
0
 
12
 
! Отговори
Глупака преди 7 години
В кое сме по бързи ? Той оже да е по бърз в леглото че нямал време .Всички български заводи,фабрики,ферми и др. са затворени или фалирани .Чуждестранните фирми и вериги изнясат оборотите и печалбите ,ние сме най ниските заплати и пенсиики от цяла Европа той ка.пута какво трака от устата ..От чеф и собственик на охранителна фирма до министър председател дали е стъпил сред обикновените хора да види от какво се оплакват !!! К.апут ,ще гласувам за друга партия за по голям хаос и масови протести
176
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нарочно ни налагат че трябва да избираме между ГЕРБ и БСП които са абсолютно едни и същи пенсионери които знаят само да крадат и са пълни некадърници. Кога най-накрая ще управлява нормална партия? Дайте да изберем патриотите.
175
7
 
6
 
! Отговори
Питам преди 7 години
До ДИМА 223 Че как да излезнем от дъното с Нинова бе?