Мангъров: Ако исках да съм депутат, щях да играя на сигурно

Никога не съм бил ляв, искам да променя нещата
28 яну 2021 20:29, Красимир Ангелов
46
Мангъров: Ако исках да съм депутат, щях да играя на сигурно
Снимка: БГНЕС

Съгласих се да се кандидатира от гражданската квота на АБВ, защото в момента вредите, които се нанасят, са много големи и не вижда друг начин, по който това може да спре, заяви  доц. Атанас Мангъров в предаването „Още от деня" по БНТ.

Още по темата
Той призна, че шансовете на АБВ да влезе в парламента са малки и посочи, че ако е настоявал да влезе в парламента е щял да играе "на сигурно" и да бъде кандидат на ГЕРБ, ДПС, БСП или партията на Слави Трифонов.

"Ако исках да ставам такъв, какъвто се опитват да ме изкарат, щях да играя на много сигурно", категоричен бе той.

"Аз съм доктор, но в политиката има всякакви – инженери, учители, лекари, т.е. медицината е част от нашия живот, а нашият живот е свързан с политиката, няма как да се опитваш да промени нещо, без да влезеш там по някакъв начин", обясни защо е приел номинацията той.

"Никога не съм бил ляв. Баща ми ще се обърне в гроба, ако разбере, съм с лява партия", заяви още медикът.

"Тези, които мислят като мен, са много малко. Надявам се да стана повече, защото според мен този е начинът да се променят нещата", добави още Мангъров. Той отново повтори твърдението си, че коронавирусът е обикновен вирус и заяви, че не се е ваксинирал

"Не съм се ваксинирал, имам антитела и съм изкарал тази инфекция. Който ви казва, че антителата са до време, от нищо не разбира", обобщи той.

"Който го е страх, който иска – да си сложи ваксина, това е избор на всеки човек", обясни още своето мнение Мангъров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
поправка към 34 пост преди 3 години
при 6,7 милиона, към 4,9 милиона са 70 процента, при 6 процента смъртност - 280 - 290 хиляди души.
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимендо 30 - сигурно в Германия, Италия, Франция и т.н. където процента на хората с маски е по-пи висок, а ограниченията по-големи - сигурно там са ***.
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз отдавна казвам, че Мангъров е доктор Менгеле.неговата теза е, че трябва 70 процента от българите да се заразят. При 6 процента смъртност това предполага да измрат около 280 -290 души. Болниците следва да се препълнят ако това стане едновременно.
29
0
 
2
 
! Отговори
Иии, къв съм брос преди 3 години
"Ако исках да съм депутат..."Ами като не иска и знае, че няма да го изберат, защо се излага?
28
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров е пич.
27
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютно прав е и няма никакво противоречие. Малоум ните са подръжниците на ГЕРБ, който от вродена тьпота са готови доживот да ходят с маски.
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мякои хора са болни за внимание - не могат да си представят, че епидемията ще премине, след което никой няма да подава микрофона ден след ден. Затова са решили да стават депутати. Болни хора!
25
7
 
4
 
! Отговори
Отврат преди 3 години
Невестулката се изясни- всичко идва от русофилието... това е. АБВ е най-русофилската партия ... без платформа за България , но ясно прокарваща руските интереси
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах интервюто просто препознава еднакви възгледи с тази партия , той си знае . А че няма да влязат или ще , ясно ни е как се провеждат избори в Бг
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде повече дясно, Мангъров? Стигнахме дотам, че всички граждани обслужват и се грижат за здравната система, а тя върти устремно търговия със здравето ни и се грижи само за печалбите си...Да се чуди човек - при толкова беден народ - десни партии се промотират, а набедените за леви само се кипрят със социалната идея. АБВ са типичен пример - трябва да им "благодарим" за пенсионната реформа...
22
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е , а не наведен като повечето калинки в бели пристилки
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако искаше да е дупетат щеше да се запише в Бкп-Герб.
20
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя що ми мяза на отровен заек!?
19
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ала бала портакала.Искал ла влезе щото да променя, аа всъщност няма да влезе, щото едва ли ще имат и 0,5% Обаче иска да променя.ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ ОТСЕГА ОЩЕ!Просто АБВ ПРЕДПОЛАГА, ЧЕ С ВЕЛИКИЯ МАНГЪРОВ ЩЕ СЕ НАБУТАТ В ПАРЛАМЕНТА.И като почват с лъжи така ще си карат до край.Какво друго да чакаш от комунисти.
18
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човекът е почтен , един малкото тякива лекари . Тука разни продажници го очерниха . В гроба няма чехмеджета.
17
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога не влизай в обяснителен режим с мисири, твое законно право е да бъдеш и депутат, тъй поне пише в Конституцията, че всеки може да се кандидатира. Въпроса е затворен.
16
12
 
15
 
! Отговори
Котьо преди 3 години
Слава на Мангърката! Шут на Годжи!
15
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 11Олее, не знам какви са ти критериите, явно са доста ниски щом пееш такива дитирамби за тоя.Аз имам повече уважение към себе си и се смятам за достатъчно интелигентна за да знам,че този човек е кръгла нула и като медик и като човек. Такива като теб просто обичат да противоречат и Мангъра е такъв, но дали е резонно или не изобщо не си задавате въпроса.Човекът просто е решил че ще цака всичко което се прави по повод ковид и толкова.Точно като политик в опозиция. Тъпо.
14
7
 
26
 
! Отговори
Я преди 3 години
Още От самото начало се усъмних че този човек чакъли за политическа кариера. От април 2020 не слизаше от екраните. Нормалния експерт ще обясни 2-3 пъти и ще се оттегли, понеже това не му е работа. А той всеки ден обяснява как това е обикновено вирусче. Даже каза че ще си скъса дипломата ако след юли 2020 вирусът не изчезне. Е, не изчезна. Починаха много хора. Не му прави чест. Да не дава господ с него да се случи нещо, че тогава ще е късно. 100% съм сигурен, че се тъпче с имуностимулатори като
13
6
 
15
 
! Отговори
Варна преди 3 години
Ами след заразяване в повечето случаи се постига имунитет. При грипа обаче не е така. Та затова има противогрипни ваксини. За Короната го обявиха преди няколко месеца, италиански, немски и американски учени, че имунитета след прекаран корона вирус( антитела) изчезва след 2-3 месеца. Най лошото е, че след ваксинацията имунитеъа трае около 3-5 месеца. Там е големия проблем. Мангъров е добър специалист но прави напук. Нищо повече. Каза че до юли 2020 вируса ще изчезне и даже каже че ще си скъса ди