Румен Радев: Паметта на министър-председателя се нуждае от освежаване

Президентът отговори на иска на ГЕРБ да откаже кандидатурата си за втори мандат
3 фев 2021 18:30, Петя Славова
601
Румен Радев: Паметта на министър-председателя се нуждае от освежаване
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Паметта на министър-председателя очевидно се нуждае от освежаване след като на 7 октомври 2018 г. от мястото на събитието се хвали пред медии с усвоените от правителството му средства и доставените автомобили, а днес няма спомен за обществената поръчка, договорена от подчинената му администрация.

Още по темата

Това заявиха от президентството, след като по-рано ГЕРБ поискаха държавният глава поискаха да се откаже от кандидатурата си за втори мандат заради обществената поръчка за джиповете на МВФ, за която ОЛАФ откри нарушение.

"Президентската институция отново призовава за пълно осветляване не само на този случай, но и за проверка на изразходваните милиарди левове през последните години, включително в случаите, когато обществени поръчки не се провеждат изобщо и преустановява да взима отношение към този изкуствено раздухван в медиите сценарий", допълниха в становището си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


601
Още по темата: ОЛАФГЕРБРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
504
0
 
19
 
! Отговори
Ти остави това преди 3 години
Ами кажи сега за Power Point-a ха ха ха!
503
4
 
21
 
! Отговори
ТО преди 3 години
РАДЕВ Е КОМУНИСТ , КАК ЩЕ ГОНИ ПРОВИНИЛ СЕ НЕГОВ СЪВЕТНИК, КРИЯТ СЕ КАТО ШУШУМИГИ......ЩЕ ГО ЗАЩИТАВА КАКТО БСП , ТЕ КАК ЗАЩИТАВАХА СВОИ ХОРА СЪС МУСТАЧЕТА, ВДИГНАЛИ РЪКА КАТО ХИТЛЕР ЗА ПОЗДРАВ.....А БОЙКО , , ,ГОНИ НЕГОВИТЕ ХОРА , НАПРАВИЛИ ГАФ!
502
20
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Фигуранте,Кьовеши ще дойде,заради,твоята любима тиква,ще го разпитва за Барселона,за чекмеджетата с кюлчета.
501
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато някой се издъни-ББ МУ ПОКАЗВА ПЪТЯ И НЯМА ЗАКРИЛА!Когато съветник на РР СЕ ИЗДЪНИ- ВСИЧКИ СЕ ВДИГАТ НА ВЪСТАНИЕ И С ПЯНА НА УСТА СЕ ЗАЩИТАВА ЧЕСТА НА КРАДЦИТЕ, ШПИОНИ, ВНОСИТЕЛ НА *** И ВСИЧКИ *** СПОНСОРИ БЕГЪЛЦИ И АРЕСТАНТИ! ТОВА Е разликата! КАКТО И купувача на гласове, КОСТИНБРОД АФЕРА, и КОЙ предложи ПЕЕВСКИ И КОЙ СЕ ЦЕЛУВА НА ОРЛОВ МОСТ!
500
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не му е лесно на румбата с толкова шефове на главата - деска, дубаеца, решеткин, техноимпексова, бобокини, карбовкин, онова квазимодо вицето му, съветници разни...
499
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз на очите си ли да вярвам или на гербави ***. В нета има видео, как баце прави водосвет и реже лентата при предаването на машините за експлоатация, или и това е фотошоп?
498
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
личи че гербавите *** се нахраниха и вият в хор на умрело
497
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другари джербили, не обяснявате кога и как Решетников го е назначил? Някакво логично обяснение имате ли как е станало?
496
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе Решитников да не е бил пиян като го е назначавал тоя?
495
34
 
7
 
! Отговори
Mopcku_ преди 3 години
Фигуранта се нартича Бойко Методиев Борисов - колкото и да не го харесвам, искренно вярвам, че щеше да си е подал оставката, навместо да цапа по егото си, но просто не му позволяват.... тва е истината. Става дума за много пари, за които е поел ангажимент и трябва да разпредели по сметките на дебелаашките си приятели. ОСТАВКА на тия корумпирани крадци и нагли измамници!
494
35
 
7
 
! Отговори
Mopcku_ преди 3 години
Много ме кефи как Президента мазно му го нахлузва на тиквения толуп Борисов :)
493
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДО 513 " 1"АМИ НИЕ ХОДИМ НА РАБОТА ....НЕ СМЕ БЕЗДЕЛНИЦИ КАТО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТРОЛОВЕТЕ .....И АЙЛЯКЧИИ КАТО РАДЕВ!!!
492
35
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
До ЕХАА,а комунистическата кохорта на герб,сигурно спи,че не излиза да защити вожда-слънце,вие поне излезте през делничните дни,а вожда ви ,само излиза за работа само през почивните дни,през другото време се крие ,пък може и да наглежда брояча на чекмеджето,защото на срутищата,както казва той,ще слага датчици,но къда са професорите по съвременен български език,да му кажат че не срутища а свлачища се наричат,иси са съгласни с неграмотноста.
491
5
 
31
 
! Отговори
ЕМигрант преди 3 години
РАДЕВ, си хвана очите със СЪВЕТНИКА.....вече е във МОСКВА !
490
4
 
33
 
! Отговори
ОЛАФ преди 3 години
КЪДЕ СЕ СКРИ РАДЕВ , ИДВАМЕ ЗА ТЕБ И СЪВЕТНИКА.....ПОСРЕЩАЙ ГОСТИ !!!!
489
30
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Зозо,много си късоппаметна,на 18.10.2018г.вожда ти слънце с бодигарда-шофьор на Мето Илиянски,най-тържествено връчиха ключовете на "новите"коли,така че ОЛАФ търси тях.
488
32
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-482,а пожарникаря,от колко години го познаваш,знаеш ли ,че още пази партийната си червена книжка,на член на БКП,а сега върл "антикомунист"
487
1
 
31
 
! Отговори
НЕВИНЕН преди 3 години
ДО 505АБЕ НЕ НИЕ ВИНИМ ФИГУРАНТА РАДЕВ ЗА ДЖИПКИТЕ БЕ , ОЛАФ ГО ОБВИНЯВА ОЛАФ....ТИ НАЯСНО ЛИ СИ , ЧЕ ТАМ ГРЕШКА НЯМА КОМУНИСТИЧЕСКИ *** ТАКЪВ !
486
29
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До пияница мистик,точно затова,ти харесваш комуниста-бойко.
485
29
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-504, има *** има,на 18.10.2018г.лично твоя вожд -слънце и бодигарда -шофьор,на Мето Илиянски,тържествено връчиха ключовете на уж новите коли на МВР,много ви е къса паметта,за да вините Радев и бившия служебен министър на МВР Узунов,врътката я направиха твоите любимци от герб-комунисти.