БСП се регистрира за вота, Нинова: Целта е да сме първи

Социалистите ще решават след изборите за евентуална коалиция
11 фев 2021 11:30, Красимир Ангелов
95

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Коалиция "БСП за България" внесе документите си в Централната избирателна комисия за участие в парламентарните избори за 45-то Народно събрание.

Внесохме за регистрация 10 хил. подписа, целта ни е да бъдем първа политическа сила, обяви  лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти след регистрацията на "БСП за България".

"Първи обявихме и водачите си, част от тях са тук с нас. До седмица най-много ще подредим листите в областните съвети. До седмица също ще започнем представяне на нашата платформа, която е направена с грижа за хората и приоритетите ни са здравеопазване, образование, социална политика и икономика“, подчерта лидерът на БСП.

Нинова посочи, че твърденията, че е оказван натиск БСП да не подкрепи Румен Радев за втори мандат са лъжа и изкуствено отклоняване на общественото внимание от парламентарните избори.

Ще предложа на Националния съвет въпросът с следизборни и управленски коалиции да решим след изборите с вътрешно допитване, посочи още Нинова, цитирана от "Фокус".

На въпрос дали има партии, с които БСП няма да се коалират, Нинова отговори, че единствено членовете на партията ще решат този въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
18
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Партията на милионерите)Колко трябва да си *** да им повярваш, че защитавали бедните)Между другото Нинова скоро каза, че няма да увеличава данъците на бизнеса, даже напротив)
52
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВИЕ ЧЕРВЕНИТЕ КАПИТАЛИСТИ СТЕ ВИНАГИ ПЪРВИ В РАЗГРАБВАНЕТО И ФАЛИТА НА БАНКИ- 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ, МИН ЗАПЛАТА С КОЯТО БГ ВЛЕЗЕ В ЕС С БСП- 160ЛВ, СЕГА 650ЛВ МИН ПЕНСИЯ 2007/2008Г- 102.16ЛВ, СЕГА 300ЛВ+50ЛВ+ КУПОНИ ЗА ХРАНА...КОГАТО ВЛЯЗОХМЕ В ЕС ПЪРВИ ЛИ БЯХМЕ ПО ДОХОДИ ИЛИ ПОСЛЕДНИ, НО СЕГА МИНИМАЛНИТЕ ДОХОДИ УВЕЛИЧЕНИ ЧЕТИРИ ПЪТИ, ЗАПЛАТИ УЧИТЕЛИ- ДВА ПЪТИ.
51
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парите в шкафчето няма да стигнат на банкянския да купи изборите.Народът вече не може да понася банкянското .
50
2
 
19
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
Важно е първи да се регистрират ,а може и последни да се класират.Като ги гледам много пораснали млади помиярчета от дедови и татови червени котила.Който им вярва да гласува за тях защото огладняха .
49
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цъкайте минуси,герберски ***.Бесуването ви е мехлем за душата
48
2
 
17
 
! Отговори
смях от народа преди 3 години
тя тази ваша цел да сте първи не ви напуска бе другарко . а да видим след поредната ви загуба кой и какво са ви били виновни .
47
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, т'ва е! Само като ги гледам такива "млади", напети как гордо крачат с папките в ръце и направо ми се приисква да си направя един пленум и да градя комунизЪма!
46
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жан Виденов беше най-честният български премиер,но се оказа на този пост в неподходящото време.Само той има куража да скъса българоубийствения план Ран-ът,да изгони чудовището Сорос от кабинета си,да спре кранчето на еничарските НПО и да спре бандитската приватизация,оставила впоследствие без поминък милиони българи.Оказа се обаче едно малко агънце сред глутница изгладнели вълци и го отнесе.Един ден историята ще ги каже тези неща.А при тройната коалиция,на която не съм фен,се връщаха емигранти.
45
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смееха се на Борисов като режеше ленти на нови пътища, фабрики, заводи...Сега може да се показват тези лентички - те са успехи за Бойко, ГЕРБ и България.А Нинова какъв успех може да покаже - нула.Ами другите от БСП ... и те нямат успехи, само фалити и кражби.
44
2
 
14
 
! Отговори
Samo minavam преди 3 години
О минало славно, на титанични въшкари, първенци, по кражби на кокошки.
43
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ехо др.ИМПЕКСОВА все още си вярва,ама да ти кажа др.хората не са толкова прости колкото си мислиш,марш в Америка при синчето ти,няма място за такива селски тарикати като теб!
42
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберските куришки губят изборите.Нинова ще ги отвее.
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За БСП е тотал щета че кака Корни им е лидер :)) Все пак е отстранила другите хиени в партията, остава единствения хищник, това е хвалебствие към Нинова :))) Лошото за нея е, че изглежда плитка, може би се надява цоц пенсионерите да я подкрепят, щото няма програма, няма идея как ще се развие БГ, само празни приказки (викания) :))
40
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бооже, ела си събери вересиите!Марко им бяха купоните на Луканов инфлацията на Виденов и безреботицити при Станишев.И пак драпат.
39
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един много кратък виц:"Корнелия печели изборите"- му-ха-ха-ха!
38
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Корнелия печели изборите"Това фантазия ли ти е, че не се е случвало досега?
37
2
 
9
 
! Отговори
Krom преди 3 години
Е, така и няма да я стигнеш тая цел ! Дай нещо "по земно", примерно - да осигуриш и пра-внуците. За толкова те бива. За повече, не.
36
2
 
13
 
! Отговори
НИНОВА преди 3 години
*** щеше да понадуе бузи, ако не се бяха появили сестра Галева и отровните метежници, АБВ с мангъра върху знамето си, другите бивши съратници от раководството на БСП, вкл. Гергов, а Славито ще дръпне голям процент точно от червените бабички и дядовци
35
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БВП на България е нараснал двойно при Борисов.Износът ни е увеличен седем пъти!Нямаме фалирали предприятия.Приеха ни в чакалнята на еврозоната - сиреч сме стабилна икономика и държава!Никога повече комунисти не трябва да имат власт!Венецуела, Куба, Северна Корея - така се обеднява като те управляват комунисти!
34
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва много да те е осакатила природата ментално за да бъдеш социалист през 21 век.