БСП се регистрира за вота, Нинова: Целта е да сме първи

Социалистите ще решават след изборите за евентуална коалиция
11 фев 2021 11:30, Красимир Ангелов
95

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Коалиция "БСП за България" внесе документите си в Централната избирателна комисия за участие в парламентарните избори за 45-то Народно събрание.

Внесохме за регистрация 10 хил. подписа, целта ни е да бъдем първа политическа сила, обяви  лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти след регистрацията на "БСП за България".

"Първи обявихме и водачите си, част от тях са тук с нас. До седмица най-много ще подредим листите в областните съвети. До седмица също ще започнем представяне на нашата платформа, която е направена с грижа за хората и приоритетите ни са здравеопазване, образование, социална политика и икономика“, подчерта лидерът на БСП.

Нинова посочи, че твърденията, че е оказван натиск БСП да не подкрепи Румен Радев за втори мандат са лъжа и изкуствено отклоняване на общественото внимание от парламентарните избори.

Ще предложа на Националния съвет въпросът с следизборни и управленски коалиции да решим след изборите с вътрешно допитване, посочи още Нинова, цитирана от "Фокус".

На въпрос дали има партии, с които БСП няма да се коалират, Нинова отговори, че единствено членовете на партията ще решат този въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради БСП плащахме най-скъпия руски газ в Европа!Забравихте ли?
32
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ може да покаже построеното през своите мандати - това са хиляди добрини за България.БСП може да покаже само фалити, зверска инфлация, гладни и студени зими, фалирали 95% банки, изчезнали пенсии, заплати по 5 долара на месец, фалит на КТБ, ненужни реактори за Белене...
31
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само дето липсват черепа, цв. василев и маджо.
30
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
""" *** печели изборите"""Да ама друг път!
29
2
 
20
 
! Отговори
видяно и изстрадано преди 3 години
Ако срещнеш гладен комунист, дай му храна. Ако срещнеш жаден комунист, дай му вода. Ако срещнеш гол комунист, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на комунист, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси. Освен управляващите комунисти като другарката Импексова !
28
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова е болен човек...Но знае да краде - техноимпекса, касата на партията, БСТВ... всички пари отмъкна.А имат да връщат милиони от надвзети пари за гласове на избори...Тях кога ще ги върнат ?
27
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелия печели изборите.
26
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забравили са да си закичат по една роза и да размахват хартиени флагчета, докато манифестират.
25
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелия прави невероятен *на герберската чума.Ще гласувам за нея.
24
1
 
17
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
Като някаква орда от гарги прииждат.
23
2
 
19
 
! Отговори
НИНОВА преди 3 години
*** все още СЕЛСКИ ИЗБОРИ не е спачелила, та ще печели национални
22
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелия има куража да изгони дъртите *** в БСП-Гергов,Миков,Станишев и останалите гербаджийски патерици.Тя е и единствената,която представи икономическа програма за развитието на страната.На някои се харесва,на други не,но програмата е факт и в нея на първо място е поставно решаването на най-големият проблем на страната-демографската катастрофа.Отгоре на всичко Нинова никога не е била член на БКП за разлика от неуспелия комунист Бойко Борисов и почти цялото ръководство на ГЕРБ.
21
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво става бе? Пак ли? Пак ли Боко ще бъде първа сила? С този червен гарбидж няма какво друго да стане. Къде е "градската десница"?
20
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като на манифестация!!! Уви на 05.04 ще се обясняват като ученички ))))))))))))))))
19
3
 
25
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Партия, в чийто редици е лицето Румен Гечев, трябва да бъде изтребена, като въшки!
18
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червени гласове ще отидат за отровените леваци и за галева. Красимир Янков и АБВ на Гоце също ще отцепят от червения вот. За чалгаря също ще гласуват червени папардаци. Как тогава *** ще стане първа? Това е неин мокър сън.
17
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изберете ги пак, изберете ги. Ще видите как с партиен устрем и песен на уста ще се върнем във Виденовата зима. Вярно е че населението си заслужава управляващите.
16
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз не знам защо беше необходима такава потерия от селски сватбари сеирджии в центъра на софия при положение,че трябваше да се занесат едни 5-6 папки с документи.нещо,което могат да го свършат 2 максимум 3 другари,а не половината бсп да се извърви през площада.
15
3
 
16
 
! Отговори
С грижа за хората! преди 3 години
Ако грижата им за хората е като тази грижа за хората, която комунистите проявиха през предишните им участия във властта, когато всеки път България преминаваше през национална катастрофа на нищетата и мизерията, значи лошо ни се пише. Най-добре се погрижете за себе си, ние европейските българи ще се справим сами!
14
3
 
3
 
! Отговори
Баничар преди 3 години
Не е луд тоз който яде от баницата, а тоз който му я дава. Само дето много е вкусна и много народ иска да яде от баницата. Интересното е, че са едни и същи хора от 40 години но имат различни цветове обединяват се карат се ама накрая: ЯДЪТ ОТ БАНИЦАТА. Кой е по -умен те, или гласозагубателите? А-де?! Смях в залата ...