Марешки и Симеонов се готвят да са трета сила в парламента

Лидерът на "Воля" очаква, че ще са изненадата на вота
171
Марешки и Симеонов се готвят да са трета сила в парламента
Снимка: БГНЕС

Очаквам да бъдем не само новината, а изненадата на тези избори. Това каза Веселин Марешки преди да влязат в ЦИК с новите си коалиционни партньори от НФСБ, предаде БГНЕС. Ние се стремим да сме минимум трета политическа сила на тези избори, каза още Марешки.

Още по темата

Обявената като коалиция „Патриотична коалиция – Воля и НФСБ” в сряда, е успяла да събере над 10 хиляди подписа, обяви лидерът на „Воля”. Днес обаче внесоха 4200 за регистрация в комисията.

“Защото аз ценя труда на нашите служители и симпатизанти, бях казал да бъдат 2700, за да не хабим ресурс, но мисля, че около 4200 подписа внасяме, за да сме максимално бързо. Това е само за вчерашния ден – събрали, регистрирали, написали в компютрите и в момента сме готови за внасяне на подписката”, посочи той. Марешки каза още, че са ги събирали в цялата страна.

„Аз мисля, че трябва да изчакаме изборите съвсем спокойно и хладнокръвно. Да видим какво е решението на избирателя, на суверена, след което ще обсъждаме варианти за коалиране, варианти за управление, което е най-важното естествено”, каза още Валери Симеонов.

На въпрос дали има формации, с които никога не биха се коалирали, той каза: “Естествено, това е на първо място ДПС, имаме сериозни задръжки по отношение на БСП, но пак повтарям това е въпрос на бъдещи преговори”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
2
 
0
 
! Отговори
Minchev преди 3 години
Даже предпочитам ВМРО да влезе пред тези
145
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя двамката се хвалят че ще са трети ..с 15 %)наивни или нас правят на наивни ,мисля че ще имат 2% )
144
3
 
2
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
Признавам си, че ще ме зарадват много ако изобщо не минат 4-те процента на изборите.С по-малко патерици (които само ще чака да получат нещо от управляващите) парламентът със сигурност ще работи по-добре.
143
4
 
3
 
! Отговори
непатриот преди 3 години
"Патриот е душа си дава, но не своята душа а душата на народа".Лъже патриоти,лъже бизнесмени,лъжеправисти,лъжеполитице...Всичко е лъжа и измама, всеки гледа как да се докопа до кокола. Осъзнай се народе,събуди се,че не останаха кожи по гърба ти,коя поред ще свалят?Ако пак повярваш на тази глутница от вълци, не плачи на своя гроб по-вече,спри да се надяваш и вярваш.Бъди разумен народе недй им давай повод на тези.Спри ги и ги забрави тези нехранимайковци да сядат на твоята сафра и да ядат на гот
142
5
 
4
 
! Отговори
изтръпвам преди 3 години
Изтръпвам пред мисълта,че такива готованковци като Симеончо и Марешката,които преследват едиственно свои цели, нямат идеология, въжделения, проекти и програми и само *** да натискат да стават депутати. Много гузна и *** съвест притежават тези богати синковци баламостващи простите и неуки българи,че видите ли те ще оправят България, оправят я но по друг начин. имеонката напълни хотела си в алко Търново с гранични полицай и ежедневно му идват десетки хиляди без зор.Другия се нахрани.Патриоти
141
4
 
7
 
! Отговори
Отврат преди 3 години
Тази коалиция по безпринципност и наглост се равнява само на коалицията на царя с комунистите! Да се надяваме, че хората не са си плюли толкова на себеуважението, та да гласуват за тия нагли тарикати!
140
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо влезте в парламента, пък тогава вижте коя сила ще бъдете. Комбинацията от един осъден на 4 години затвор и друг, известен по-скоро като грубиян не би следвало да доведе до успех.
139
4
 
11
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Бай Ставри ще ги вземе на трета скорост отзад тези двамата
138
2
 
3
 
! Отговори
До Ха-ха 148 преди 3 години
Винкела е от Ямбол май...
137
4
 
11
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
АКО ТЕЗИ ДВАМАТА ПАК РЪКОВОДЯТ БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ КАТО ЗАМКИ НА ПЕКИНСКАТА , НИЕ С ТЕБ БЪЛГАРИНО СМЕ ПОЗОРЪТ ЗА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НИ !!!
136
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смеееееех! Коалиция НеВоля щели да са трети, хахахахаха! Марешки чак толкова избиратели нр може да си напазарува, за Винкела не знам. Призовавам всички към бойкот на бизнесите им.
135
1
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
та какви "ПАРТИИ" са "Воля" и.."нфсб"?"волята" е просто АДМИНИСТРАТИВНО УПРАЖНЕНИЕ върху "вработените" в аптеките на тариката!..м/у другото,поне тук,където съм,в аптеките на Магарешки НЕ можеш да платиш с карта!!!..ЗАЩО?-..ами вероятно е овладял до съвършенство КРИЕНЕТО на доходи!..не съм зареждал никога от "бензиностанциите" му,но ми е интересно дали и в тях плащането с карта е ЗАБРАНЕНО!
134
2
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
"Моята голяма варненско-бургаска сватба" От двама мразени един обичан може ли да стане?
133
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия двамата, Сидеров и Копейкин няма да влязат!Някои ще имат 1, други 3 % но са аут!
132
2
 
12
 
! Отговори
партизан преди 3 години
ДА, ТРЕТАТА, НО ОТ ТЕЗИ, КОИТО НЯМАТ ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА, А ЩЕ ГО ГЛЕДАТ НА СНИМКА
131
3
 
9
 
! Отговори
балтов чарк преди 3 години
настоящите и бивши парламентарни огризки се опитват да оцелеят на политическото тържище без значение дали досегашния им ,,принос,, е бил такъв за някой друг, освен за самите тях и ония, които са ги ползвали като краставици и кисело зеле за мезе. магарешката воля на марешки има един хроничен недостатък - ако в царството на слепите циклопите са царе, то киселото им зеле става само за магарета.
130
4
 
12
 
! Отговори
Tt преди 3 години
Нализани, наредени за власт, проклети да сте
129
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименОт твоите уста - в Божиите уши!Може и 2.8
128
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-скоро да се готвят за 1,3%
127
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1Не обиждай , моля!Това са шаврант ии