Ернестина Шинова: Ако вляза в НС, ще дарявам заплатата си

Тя сама избрала последните места в две листи
26 фев 2021 10:51,
85
Ернестина Шинова: Ако вляза в НС, ще дарявам заплатата си
Снимка: БГНЕС

Ако вляза в парламента, ще дарявам всяка заплата. Това заяви пред Нова тв актрисата Ернестина Шинова, която ще е кандидат за депутат от ВМРО.

"Знам какво ще кажат сега: "Не й ли стига, че мъжът й е евродепутат, а сега тя иска да е депутат. Мога да кажа, че този, който гледа на мен само като функция на мъжа ми, е доста по-консервативен от мен. Затова искам да обявя, че ако стана депутат, ще дарявам всяка своя заплата. Мисля, че за 25 г., откакто съм публична личност, съм си извоювала правото да мисля по определен начин и да подкрепя платформа, в която вярвам", каза Шинова и обясни, че темите, към които има интерес са култура, авторско право и екология.

Относно това, че ще е на последните места в две листи, Шинова обясни, че тя ги е избрала сама.

В студиото бе и друг кандидат за депутат от гражданската квота в листите на ВМРО - икономистът Кузман Илиев.

На въпрос дали присъствието му в листите на ВМРО е подарък от ГЕРБ, тъй като се говореше, че той ще е в техните листи, Илиев отговори: "Не мисля, че ГЕРБ са толкова щедри".

Относно двете срещи на ГЕРБ, на които е присъствал, Илиев уточни, че е бил поканен като част от няколко изследователски института.

"Ако върнете записите, ще видите, че аз съм градивно критичен в изказванията си на тези срещи. Не е имало подход нито от ГЕРБ, нито от моя страна към тях, да бъда в техните листи", уточни Илиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами не е проблемът само в заплатата, а именно в това, че известно семейство актьори се набутват и двамата във властта и някак си е нахално и лицемерно, защото ние всички знаем, че тези сладки службички носят много облаги, връзки и платени проекти извън заплатката, а се върши малко работа.
25
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Мариус Куркински и Азис не са се припознали като патриоти. ВМРО не са и смешни вече.
24
6
 
2
 
! Отговори
Пян Гъ до Троловете преди 3 години
Ся, Боян Чуков го знаете, нали? Напусна БСП (др. въпрос е какво изобщо е търсил там) и отиде във ВМРО. Защо? Работил е дълги години в разузнаването зад граница и знае нещата. Щом отива във ВМРО, смятате ли, уважаеми ***, че ББ4 - друго п-во не може да има (!) - ще мине без патриотите? Доверете се на експертите. Няма да стане ли? Я пак...
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ѝбе стани направо министърка на здравеопазването. Какво ни скромничиш тука
22
1
 
0
 
! Отговори
неграмотни_заедно преди 3 години
До неграмотни_заедноАМА ТО СТРАНИЦАТА ВИ ТАКА Е НАПИСАНА, ДА НЕ ВИЗУАЛИЗИРА КАТО ХОРАТА..
21
1
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
До АнонименНЕ И ТРЯБВА ЗАПЛАТА , ДОСТАТЪЧНО *** ОТ МЪЖА СИ.
20
1
 
2
 
! Отговори
неграмотни_заедно преди 3 години
"Не й ли стига, че мъжът й е евродепутат..." - Ето ви "ѝ", да си го копирате във всяка новина, щот вашето явно е свършило...
19
0
 
12
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 3 години
А комисионните от услугите си като депутат като лобизъм за този или онзи ще ги дарява ли и тях?
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шинов си къта парите от европарламента , тя ще дарява ? От къдя ня къдя !
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една,дето в измисления филм"Откраднат живот" се мъчеше в ролята на лекарка.
16
1
 
12
 
! Отговори
от простия народ преди 3 години
Ернестина, не те ли е срам? ВМРО са с Герб. Много си алчна за пари! Ще дариш една ,две заплати и после ще ***. Аман от такива като вас..........
15
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ако вляза в парламентa.." ..спокойно, нема да влезеш, то не са знае вмро дали изобщо ще има дупетат.. ако не си купи гласове
14
1
 
12
 
! Отговори
Mарвин преди 3 години
Тази коя беше?
13
1
 
20
 
! Отговори
Какви достойни хора преди 3 години
Ернестина Шинова: Ако вляза в НС, ще дарявам заплатата си, подкупите ми са достатъчни.
12
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама да, за кво й е заплата? Тя ще влачи от субсидийките и обществените поръчки. И аз не искам заплата, дайте ми по една обществена поръчка за 2-3 милиона на година. Заплатата си я дръжте там, не се интересувам от некви 2-3000 лв.То тъй и аз съм навит - изберете ме и ще дарявам заплатата си. А обществените поръчки кой ми ги дава - вас не ви интересува. Вас ви интересува да ви дарявам заплатата си. Добре, съгласен съм. Изберете ме. Дайте ми власт, аз парите сам ще си ги направя.
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде и тази се размечтала да стане депутатка. Представям си какви артистични изпълнения ще гледаме в парламента, ако и се отвори парашута. За съжаление е слаба артистка.
10
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Управляват ни актьори като тази и мъж ѝ, музиканти като Калин Вельов, шутове на мафията като Славчо, дърти комунисти като Татяна, която по времето, когато беше адвокат на Св. Синод беше и на ВИС, Росица Кирова от Видин, която премина от Славчо към Тикво, а брат ѝ държи разпространението на наркотик в Северозапада, Лора Кендова, дето беше гримьорка, а после стана секретар на МО... и ще се оправим?! Га ми цъфнат налъмите!
9
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо мъжът не дарява неговата, а да живеете с твоята депутатска. Тя и без това не е малка депутатската заплата.
8
0
 
20
 
! Отговори
Боряна преди 3 години
Всички станахте големи политици. Защо не се занимавате с това, което можете най-добре?Малко ми е несериозно това, което се случва и смешно!!!
7
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ееми ще я даряваш,бълха те ухапала,нали оня твоя пушештия комин за престоя си в европарламента ще стане милионер,отделен е въпроса,че и там никаква няма да я свърши.