Вяра в БСП: Напълно е възможно да сме първа политическа сила

Mного е важна избирателната активност, заяви Крум Зарков
Обновена: 2 мар 2021 22:18 | 2 мар 2021 22:17, Красимир Ангелов
74

Краят на един мандат - каква е оценката на опозицията и ще донесе ли късмет на БСП номер 4 в бюлетината?

"Винаги е много интересен този момент с числата - номер 4, в четвъртия месец, на 4 април, дано да бъде на късмет. Напълно е възможно да бъдем първа политическа сила. Огромната част от българите искат промяна за по-добро и съм сигурен, че БСП има капацитет." Това заяви депутатът от БСП Крум Зарков в студиото на "Денят ON AIR".

"Mного е важна избирателната активност. Тя е ключова за легитимността на бъдещия парламент - колкото повече хора гласуват, толкова по-малък ще е "изкривеният вот", допълни Зарков. По думите му коронавирусът няма да спре хората да дадат своя глас, а "бъдещото правителство ще бъде построено или от ГЕРБ, или от нейната алтернатива - БСП".

Още по темата
"Не можем да решим задача с толкова много неизвестни, но този, който спечели най-много доверие, той ще управлява", посочи депутатът.

И добави: "Хареса им на ГЕРБ и ВМРО да са на власт, човешко е това, но следващият парламент трябва да е много по-смел, прозрачен. Всичко е до ясни принципи и хората трябва да излязат да гласуват срещу това, в което се превърна политиката. Аз вярвам в мъдростта на българина, че ще упражни това си право".

Зарков отбеляза, че партията всеки ден работи, за да опровергае прогнозите на анализаторите.

"В продължение на 4 години БСП защитаваше позиции, които сега защитават всички партии. Страната ни е оставена на самотек и българите плащат твърде висока цена за това. Сигурно ще има опити за контролиран вот, за манипулация, но свободните хора са в пъти повече, тогава контролираният вот няма да повлияе на резултата", категоричен бе социалистът пред Bulgaria ON AIR.

"Този, който получи най-много доверие, пръв поставя на масата приоритети. Другите се водят по него, така работи демокрацията. Не е коронакризата причината за проблемите за здравеопазването ни. Коронакризата е прожектор, който освети нереформираните сектори", каза още депутатът от БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
15
 
! Отговори
Пази, Боже! преди 3 години
Вярва в БСП, 4, 44 забрави удобно... Този мазникав плу'жек е природно деформиран в мисленето, също и децата и внуците на отявлени червени шумкари, разбойници и крадци. Новото и можещото, алтернативата на тези са Корн. Нинова (далавераджийка и лъжкиня), издънки от Овчаров, Пременов и бог зае още кой крадец и наглец, нищо ново от към червената глутница хиени. Не, че ГЕРБ са за мирисане, но няма реална алтернатива. Другите са сбирщина кандидати за затвора, това ли ще е управлението на България?!?
36
2
 
8
 
! Отговори
Тц,тц преди 3 години
"Възможно е" не е никаква вяра,а надежда за шестица от тото
35
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е, БСП да се разпадне и да се влее в АБВ, Има такъв народ, ДБ, и в редиците на певците в пенсионна възраст.
34
0
 
0
 
! Отговори
Кир Михалаки преди 3 години
Повтори го още 100 пъти и се ожени за мен..
33
2
 
9
 
! Отговори
Олеле преди 3 години
4ти номер = 4то място!!! Много им е за безмозъчни словесни еквилибристики !
32
1
 
17
 
! Отговори
БСП - смях преди 3 години
Баба чака пред кабинета на кардиолога.Излиза лекарят и пита:- Вие за ЕКГ бяхте, нали?- Не, не, аз съм за БСП!
31
3
 
13
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 3 години
Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?
30
2
 
5
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Просто гласувайте, гласувайте всички, за да унищожим купения вот.
29
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП себе си не може да управлява, та държавата ли? Кой е казал, че след управлението на десните, задължително, идват левите на власт. Не може, "дайте и на нас едно кръгче", партия, която иска да управлява, трябва да заслужи това, с идеи, програма и доверие в обществото. това, че на някого му е харесало, да управлява, не е повод, БСП да го смени. Червената хунта няма абонамент за власта.
28
13
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
и за последно:-колкото и "палци долу" да натискате,ИСТИНАТА е една:-Има доста НОВИ течения и ВИЗИИ в т.н. "Поличесо пространство"За съжаление,колкото и да са ми симпатични и в унисон с моите разбирания,повечето от тях нямат нужната обществена подкрепа...Това е ИНЕРЦИЯТА на обществото ни...А бсп има най-многобройния "електорат".Гробарите може като численост да са повече,но това са КУПЕНИ ФИГУРАНТИ,за разлика от УБЕДЕНИТЕ бесепари!Едно спиране на кранчето и "гроб" ще се разхвърчи на хи
27
2
 
12
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Пази Боже сляпо да прогледа!!!
26
2
 
19
 
! Отговори
Амииии преди 3 години
Просто е! ТОВА Е ВНУКЪТ НА ГЕН. КАЦАМУНСКИ!!! Какво друго да очакваш?!?!
25
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаах, прозрачност, принципност...хулиганите в българската политика, след които остава само фалит, спрени европейски фондове и изолация, в руската БСП, искат да са първа политическа сила?! Столетницата, която се гордее с кървавата си история и в същото време, лекетата от кръга на "седесарката"Нинова, се подмазват в американското посолство, представяйки се за юпита, които нямали нищо общо, с "убийствата на деца и невинни българи", извършени от бащите и дедите им. Недоразумението Крум Зарков...
24
2
 
14
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Никога повече няма да помиришете власт!!!
23
2
 
12
 
! Отговори
Червените крадци преди 3 години
Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)
22
2
 
15
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 3 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
21
11
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
и като милозлива личност,да се обърна към труженичките-гербомажоретки:..НИ СА НАПИНЯЙТЕ МНОГО,кукли!!!..Не сте ли чули,че.."Всичко има своя край,дори и герботерора!"..?
20
15
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
хм!БЕЗ да се опитвам да правя каквито и да било внушения трябва да ви кажа,че поне сред моите познати,а те са ..всякакви,от всеки четирима ТРИМА ми признават,че ще гласуват за бсп...Аз самия още не съм решил,но определено ще се разходя до урната на Четвърти Април,ДОРИ И *** да измисли някакво ПРЕПЯТСТВИЕ!..Тоя път няма да спре нито мен,нито другите!.../разбира се,сред наплашените пенсии с намордниците може и да има известен "срив",но общо взето "Заповедта" за уволнението му е подписана
19
2
 
15
 
! Отговори
Съвет преди 3 години
Крумчо Зарков, червено .... , време е да стегнеш една бохчичка със суха храна и някоя и друга дреха и да се насочиш към чинията на Бъзлуджа. Там вече те чака другарката Нинова и другите от свитата. Хайде , че отлитате на 4-ти април ! Да не артисаш, ей !
18
4
 
17
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 3 години
Даааа, напълно е възможно отново да оцапате гащите.