Пенев: Във всяка партия щях да вляза, добре е да сме в политиката

В последните години физкултурата се забрави, каза още той
4 мар 2021 10:28,
75
Пенев: Във всяка партия щях да вляза, добре е да сме в политиката
Снимка: БГНЕС

Добре е да участваме в политиката, все пак сме минали по много пътеки. Това заяви пред Нова тв футболният треньор Димитър Пенев. Той е шести в листите на коалицията "Воля" и НФСБ в столичните 23-и и 25-и МИР.

"Доста години минаха, следил съм и политика и спорт. Реших да участвам, защото в последните години младежта изостава по отношение на подготовката в училищата, физкултурата се забрави", обясни Пенев.

Още по темата

Той разказа, че с покана му се обадил лидерът на "Воля" Веселин Марешки. Имало опити от спортни клубове да му се прави забележка защо влиза именно в техните листи.

"Не е толкова за политика, колкото жест към поканата. Тъй като останалите партии или ни прескачат и не ни канят, или сме забравени", обясни Пенев. След като не получих покана от други партии, а от тях , трябва да се съобразя и да помогна с каквото мога, допълни той.

Запитан дали е щял да влезе в листите на ГЕРБ или БСП, Пенев отговори с "да". "Във всяка партия, защото доста неща съм минал в спорта, сега да се допра до политиката", обясни той. И допълни, че никой не се е сетил да го покани в последните години, а сега го критикуват, че е влязъл в листите на "Воля" и НФСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пенев е тьп като гьс, това е истината.
49
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не си почиваш вече бе човек?!
48
1
 
5
 
! Отговори
SWAN преди 3 години
Добре е рекламираните слуги-назначени-масони участващи в управлението на всички гойски аспекти на реалността да участват в "политиката", за да се излъжат максимално много гойове да участват в изборите, та да легитимират системата, та всички поети от нея дългове да не могат да бъдат обявени за "омразни"...
47
10
 
6
 
! Отговори
истина преди 3 години
Упрекват Пенев че не можел да говори. Наистина говорът ме е особен, но той вършеше толкова добре работата си, че стигна до четвърто място в света по футбол. Вие които го критикувате до кое място сте стигнали.В парламента има много говорилници, които за пет лева работа не са свършили. И не само че не са свършили, а по три месеца не се вясваха в парламента, с цел и другите да не работят. Заключение - глупавите говорят, умните слушат.
46
1
 
17
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Такива като Пената са много в парламента.На две магарета не могат сламата да разделят.За това е народа на този хал
45
2
 
8
 
! Отговори
Четвъртък преди 3 години
Беше време, да му намалят интервютата, а не да го канят на софра.Моите уважения, към Димитър Пенев, за постигнатото като футболист и треньор.Марешки не ме интересува какви са парите му, но дразни как влезе в политиката като милионер за да се забавлява.
44
2
 
0
 
! Отговори
нърт преди 3 години
До мимоходомМного, ама много сте прави!
43
3
 
2
 
! Отговори
Vako преди 3 години
Вчера докато се разхождах в празничния ден.Ден в който трябва сме единниминах покрай едни млади добре облечени хоракоито се подготвяха да се качават в скъпите си автомобиликато ме видяха приглушиха гласно дочух репликатаТи как мислиш НАШИТЕ ще могат ли.........
42
1
 
2
 
! Отговори
трън преди 3 години
До СловянинВеско е наложен бизнесмен, бушонче е.
41
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само така, Пена. А дано вкараш вашите следващия сезон в евротурнирите, както китайския Далиен преди време. А после, кой знае, защо не шампионската лига! Ти, Марешки и Симеонов ще сте нъмбър уан!
40
0
 
17
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
penata не му идва приказката отръки. Да го разбере човек това старче е необходим преводач - психолог. Що не си гледа старините, политиката не е лъжица за неговата стараустица.
39
1
 
12
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
"РАЗБЕРИ! Природата на човек е такава че и ти за пари ще продадеш и душата си дори За материални неща къщи, бързи лъскави каручки за скъп живот със светлини, лукс и много разгонени куччки..."От народното творчество на Станислав Найденов - Спенс.
38
1
 
10
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Как да влезеш там трябва да се говориа ти си бедна мисъл нали сме ти гледали интервюта .
37
7
 
3
 
! Отговори
истина преди 3 години
Николаев се отнасяше с пренебрежение към господин Пенев.Николаев трябва да знае че десет живота да има, пак няма да постигне това, което Димитър Пенев е постигнал.
36
0
 
22
 
! Отговори
Бгто преди 3 години
Да е жив и здрав човека, но се чудя в Бг защо в политиката влизат или неадекватни хора или откровени лаици . Значи в нормалните страни влизат хора на положение - юристи , съдии , икономисти , хора с много солидно образование , с мн сериозен авторитет . Например сегашния премиер на Гр е завършил Принстън и знае три езика , по- предишния им беше завърших Оксфорд и т.н . А при нас е пълен цирк бивши пожарникари , пропили се манекенки , остарели треньори дето отпреди не могат да кажат 2 приказки ...
35
0
 
10
 
! Отговори
мимоходом преди 3 години
И защо му се примивате на Д. Пенев - та болшинството кандидат-депутати са все от този сорт!Чест му прави обаче, че си го признава!Може нищо да не разбира, но парите не "миришат", нали?Тази година партиите и сдруженията удариха дъното.Ще се оправим ли - категорично НЕ с такива управленци!
34
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да го назначат за говорител на Парламента.
33
5
 
6
 
! Отговори
Спортистка преди 3 години
Прав е Пената, те всички са еднакви. Все тая...
32
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пенаааа, никога не е късно да се изложи човек.
31
0
 
19
 
! Отговори
Димитър Пенев преди 3 години
Ъъъ..ааа..таковата...аз за онова по повод ъъъ...ааа...кво беше...да де,всъщност ъъъ...ааа...както и да е,впрочем ъъъъ ааа...е айде разбрахте се.