Борисов убеден: Преди 4 години обещахме, всичко изпълнихме

По думите му светът сега е като една тенджера под налягане
Обновена: 7 мар 2021 10:44 | 7 мар 2021 10:35, Александър Попов
414
Борисов убеден: Преди 4 години обещахме, всичко изпълнихме
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нашата предизборна кампания е лесна, само показваме - работа, работа, работа, заяви лидерът на партията Бойко Борисов, който посети пазарджишкото село Драганово. Заедно с него бяха министри от кабинета.

"Четири години мандат сме доказали, че това, което сме писали преди четири години и казали, на 100 и отгоре процента е изпълнено. Няма нито едно неизпълнено обещание", посочи Борисов.

"Учителите получиха ли - получиха. Получават ли си хората на първа линия по 1000 лв. - получават. Благодаря, какво повече да им кажа", каза премиерът.

Министър-председателят подчерта, че ГЕРБ и правителството са показали, че след големите градове, са се обърнали и към малките населени места, защото и там живеят хора и те трябва да живеят по същите условия.

По думите му светът сега е като една тенджера под налягане.

"Всичко е затворено, захлупено и като се отвори, длъжни са икономиките да тръгнат нагоре, защото финансите са занулени, даже на минус", посочи още Борисов.

По думите му няма някой, който да спечели в тази ситуация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


414
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
5
 
10
 
! Отговори
ОБЕЩА преди 3 години
ДА ПОДЧИНИШ ИЗЦЯЛО СЪДПРОКУРАТУРА АДМИНИСТРАЦИЯ МЕСТНА ВЛАСТ И ТЪМНОЛИКИТЕ.И УСПЯ. ЛЪЖИ БЮРОКРАЦИЯ КРАЖБИ. ЗАТОВА НЕ ТИ ПУКА.
57
6
 
13
 
! Отговори
негласуващ преди 3 години
Никакви фалшиви избори!Радев като главнокомандващ да заповяда на военните да арестуват до един крадливата шайка и да ги вкарат в затворите заради антибългарския геноцид и унищожаването на българите в тази територия!
56
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже, боже и днес не се размина от към лъжи.
55
4
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
КОЛКОТО ПО-СКОРО ЧЕРЕПА СИ РАЗЧИСТИ СМЕТКИТЕ С БУДА ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!
54
3
 
6
 
! Отговори
Световноправителство преди 3 години
Продължавайте да спорите кой повече щети е нанесъл. Делете се на русофили и евроатлантици, но никога не ставайте българофили. Делете се на анти и про ваксъри. Това е важно за нас. Така новото нормално ще бъде въведено спокойно и без сътресения за нас. Ще забравите, че някога сте били свободни човешки същества и ще се молите да ви обгрижваме от люлката до гроба. Не се противопоставяйте. Това е за ваше добро.
53
25
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
ГЕРБ Победа!Кой не скача е червен, кой не скача е червен! Победа, победа, победа!!!Бойко, Бойко, Бойко!Обичам те както и цяла България!
52
5
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ОБЩАТА СТОЙНОСТ НА ПОСТРОЕНОТО ОТ БОРИСОВ НЯМА И 2 МИЛИАРДА ЗА 10 ГОДИНИ ОБЩО ОТ МАГИСТРАЛИ МЕТРА И ДРУГИ СЪОРЪЖЕНИЯ!!!БОРИСОВ Е АБСОЛЮТЕН ФИНАНСОВ ИЗЕДНИК ЗА БЪЛГАРИЯ ТЕЗИ 10 ГАДИНИ!
51
5
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
КЗБСП!
50
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абре хора, като не ви харесва Боко имате право на избор бе! :1. Корнелка приватизаторката и Румен Гечев -заплатите от 5$ са "гарантирани"2. Слави -Главния Чалгар на републиката , опростачил цяло едно поколение3. Христо Иванов -Маджото барабар с ген, Гном4. Мая Костинбродска барабар с мазния адвокат Хаджигенов5. Румен Петков -фонтанаЯ какъв "богат" избор имате!!
49
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са държавните бензиностанции дето направата стартира преди 1 година?
48
7
 
9
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
БОЙКО Е НОМЕР ЕДНО И КАТО ПОЛИТИК И КАТО КЛОУН
47
19
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Само ГЕРБ!
46
2
 
6
 
! Отговори
Световноправителство преди 3 години
Уверяваме ви, че вие имате свободен избор. Може да изберете, това което ви предлягаме по тв- Бойло, Корнелия, Слави, Веселин, Волен, Валери, Доган, Христо.Недейте да гласувате за други по малки. Ще загубите гласа си. Изберете от посочените от нас кандидатури и слушайте мненията на водещите социолози и политолози за да бъдете ориентирани в избора. Никога не се обединявайте и не излизайте по улиците с еднакви искания
45
17
 
6
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Браво и само напред !!!Долу БСП !!!
44
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
няма ден който да не е ръсил помии по медиите да се прави на загрижен и много мислещ който досущ не си вярва на лъжите думите който ръси и постоянно да се подиграва на хората малко ти остават прос.. крадлив
43
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това което Бойко построи Корнелия, Мая, Славчо и ДееБъ дори не могат да го откраднат.
42
5
 
4
 
! Отговори
САТАНА преди 3 години
На парламентарни избори да отиват наивниците и далавераджии
41
5
 
14
 
! Отговори
Тулуп фалшификатор преди 3 години
След иЗборите трябва да се сложи бан на всички държавни служители работили в Гербавият режим забрана за 10 години да се заемат дшъжности от такива амеби ... да се проследят Ип-тата и да бъдат глобени всички гербави *** с по 20 000 лв за саботаж на Демокрацията в Бг.
40
4
 
14
 
! Отговори
nasko преди 3 години
Ти явно си постигнал вече всичко,края ти се вижда,а за народа пак нищо!Красиви лъжи!
39
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв му.хъл! Учителите били получили! Че те бяха с малки заплати! Сега заради дистанционното обучение, като ти се срине телефона или лаптопа- ти трябват и двете . Платформите работят само с най-новите устройства. Значи поне 600лв за тел , лаптоп -поне за 1300лв. Защо и двете ли? Защото едното като се срине, прехвърляш на другото. Домашен интернет и мобилни данни задължително - по същата причина! А, да не забравя - дават 30 лв за интернет - но не на всички! Бил дал пари!! Демагог!!