Борисов убеден: Преди 4 години обещахме, всичко изпълнихме

По думите му светът сега е като една тенджера под налягане
Обновена: 7 мар 2021 10:44 | 7 мар 2021 10:35, Александър Попов
414
Борисов убеден: Преди 4 години обещахме, всичко изпълнихме
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нашата предизборна кампания е лесна, само показваме - работа, работа, работа, заяви лидерът на партията Бойко Борисов, който посети пазарджишкото село Драганово. Заедно с него бяха министри от кабинета.

"Четири години мандат сме доказали, че това, което сме писали преди четири години и казали, на 100 и отгоре процента е изпълнено. Няма нито едно неизпълнено обещание", посочи Борисов.

"Учителите получиха ли - получиха. Получават ли си хората на първа линия по 1000 лв. - получават. Благодаря, какво повече да им кажа", каза премиерът.

Министър-председателят подчерта, че ГЕРБ и правителството са показали, че след големите градове, са се обърнали и към малките населени места, защото и там живеят хора и те трябва да живеят по същите условия.

По думите му светът сега е като една тенджера под налягане.

"Всичко е затворено, захлупено и като се отвори, длъжни са икономиките да тръгнат нагоре, защото финансите са занулени, даже на минус", посочи още Борисов.

По думите му няма някой, който да спечели в тази ситуация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


414
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
13
 
5
 
! Отговори
до Бойко Борисов преди 3 години
Г-н Борисов, време е за започване на процедура, относно поканване на наблюдатели от ЕС, които да гарантират, че предстоящите парламентарни избори ще бъдат проведени честно и почтено, без изборни фалшификации. Това трябва да стане незабавно, ако не искате да бъде повторен у нас Кремълския сценарий, изигран от Тръмп в Белия дом, защото комунистите, предвождани от техния президент Радев, също както Тръмп, месеци преди изборите ни убеждават, че изборите ще бъдат фалшифицирани от ГЕРБ и Борисов. бг
37
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нахален до последно. ***.
36
3
 
21
 
! Отговори
Някой си преди 3 години
Когато се повтарят едни и същи лъжи многократно, в един момент започват да се възприемат като истини. Предизборни политически хватки и трикове. Хора с ниска обща култура и нисък образователен ценз са лесни мишени-към тях са насочени тези лозунги-много от тях се хващат на празни приказки и обещания. Така че, той си говори някакви неща, отделен е въпросът, колко са тези, които му вярват? Надявам се, че хората с разум са много повече.
35
4
 
18
 
! Отговори
Краси преди 3 години
Комунистът-милиционер Боко Тиквата не казва нищо за шкафчето,за Мата Хари.Ще пълни ли друго шкафче/първото вече е пълно/?
34
3
 
24
 
! Отговори
Клакьор преди 3 години
Ей *** омитай се бе натушаваш закона Длави ти го каза правиш политическа агитация под формата на министър председател , ти си един озурпатор инДиктатор 7 месеца се кри инкраде запоследно на 4.4 ще ти го нахакаме с 200 дикататор гнусен а на такива медии дето му лижете ..... требва да им се отнеме лиценза заради слугинаж. Кьовеши ви показа кои сте никои вече са спрени Еврофондовете за България проверете още преди Тулупа да е изритан.
33
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шефа на ОПГ ГЕРБ рапортува....
32
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кажи за заемите ? Там направо преизпълнихте петилетката за 3 години.
31
4
 
16
 
! Отговори
Баче Кико преди 3 години
Пореден ден, поредно село - Боци гледа да посети всички избиратели на ГЕРБ.
30
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народен човек, който се крие от народа си.
29
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В живота си не съм виждала по-големи и нагли мошеници от тия!
28
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен31Ни съм червен, ни син, ни зелен. Аз съм нормален българин, работещ и плащаш данъци и налози към държавата. Плащам си сметките и храната. Но все повече и повече, всеки месец аз започвам да се лишавам от нещо. Цените се покачват а заплата ми не и затова съм принуден със същите пари, да плащам по скъпи неща, поради което се лишавам от някои неща. Дет се вика, стягам колана, стягам, ама колко ще стягам? Един ден кат изперкам от толкова стягане и с тоя колан ще ги закача по дърветата.
27
4
 
26
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
СЛАВИ И БСП ОБЯВИХА, ЧЕ НЯМА ДА СЕ КОАЛИРАТ С БОРИСОВ!!!БОРИСОВ ЩЕ ТРЯБВА ПУБЛИЧНО ДА СЕ КОАЛИРА С ПАРТНЬОРИТЕ СИ ОТ ДПС!!ВСЕКИ КОЙТО ГЛАСУВА ЗА БОРИСОВ ГЛАСУВА РЕАЛНО ЗА ПО ГОЛЯМА ВЛАСТ НА ДПС!
26
3
 
6
 
! Отговори
Световноправителство преди 3 години
Продължавайте да вярвате в леви и десни политически образци. Обещаваме ви, че няма международни банкери и интереси за огромни суми, контролиращи и двете страни на политическия спектър.Винаги правете, каквото ви се казва. Винаги се подчинявайте на полицията. Винаги се подчинявайте на правителството - то представлява всичките ви интереси. Уверяваме ви, че правителствата ги е грижа за вашето здраве, за вашите деца, за вашето благоденствие.Останете си спящи, ние ще се грижим за спокойния ви сън.
25
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха!Какво си изпълнил ве нагъл лъжец?Най бедни в цялото Северно полукълбо!
24
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Идолът на У отново забавлява атериалс.
23
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото и да пишат червенолилавите ***, направеното е видно за всички и се усеща по джоба на всеки с малко акъл и знания. Не можете да убедите никой в противното колкото и да се стараете и това ще се види на изборите
22
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък съм убеден, че цените постоянно се показват на ток, вода, парно, хранителни продукти, горива и т.н.Ама лично съм убеден. Само заплатата ми не е мръднала. Що тъй бре боко? Кво е това възнаграждение месечно? Масво са около 1000 по договор и чисто вземат около 780 лв. ТОва са по малко от 400 евро бре, ква европейска държава управляваш ти бе? Кое ти е европейското? Здравеопазване ли, образование ли, икономика ли, култура ли, заплати ли? Кое ти е вропейското, освен цените на стоки и горива?
21
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заемите ще ги връщат тези, които сега дондуркаме в количките в парковете.
20
13
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ВАСИЛ БОЖКОВ ОБЯВИ, ЧЕ САМО ЧАКА ДА МИНАТ ИЗБОРИТЕ И ЩОМ ПАДНЕ БОРИСОВ ОТ ВЛАСТ И ГЛАВАТА МУ ЩЯЛА ДА ПАДНЕ!!!СРЕЩУ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА ЗЛО В РЕЧНИКА ИМА СНИМКА НА ЧЕРЕПА!
19
3
 
33
 
! Отговори
оп преди 3 години
От 4 ри години няма работа в страната, освен в София.