Министър Ангелов: Прекратявам предизборната си кампания

Мой приоритет са здравето и животът на българите, написа той
9 мар 2021 13:10,
110
Министър Ангелов: Прекратявам предизборната си кампания
Снимка: БГНЕС

Прекратявам предизборната си кампания! Не се наложи да обмислям това решение дълго, защото то е правилното! Това съобщи здравният министър Костадин Ангелов във Facebook.

Припомняме, че той беше избран за водач на листата на ГЕРБ във Варна и Велико Търново.

"Разговарях с министър-председателя. Получих пълна подкрепа. Сигурен съм, че ще получа такава и от тези, които ми симпатизират, както и от критиците ми", допълва Ангелов.

"Единственият ми приоритет остават здравето и животът на българските граждани. Днес повече от всякога моето място е в министерството – там, откъдето мога да дам най-много за постигането на общата ни мисия – да оставим COVID-19 в миналото и да продължим напред по-силни, по-мъдри, но най-вече здрави!", обясни още министър Ангелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съсипал е Александровска болница, колко хилядарки пари са минали през ръцете му, тоя не е излекувал и един българин през живота си, но е съсипал цял народ! ***! И ти си *** като него, щом го защитаваш!
75
4
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
Не той е убиец на българите, а самите българи са САМОУБИЙЦИ за съжаление Избори 2021!
74
2
 
2
 
! Отговори
Избори 2021 преди 3 години
Коментарите с номера 60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70 и 71 са също от мене! А тоя очилат *** на снимката е убиец на българите!
73
1
 
2
 
! Отговори
Избори 2021 преди 3 години
Слави Трифонов - български певец, телевизионен водещ, продуцент и политик. Лидер на ПП " Има такъв народ". Завършил е Национална музикална академия в София, той е на 54 години, посветил се на шоу бизнеса, има собствена телевизия - 7/8 тв. Няма жена и деца.
72
1
 
2
 
! Отговори
Избори 2021 преди 3 години
Валери Симеонов - български предприемач и политик, мажоритарен собственик на телевизия СКАТ. Председател на ПП НФСБ. Завършил Технически университет в София. Той е на 65 години, има две деца. Въпреки, че в биографията му пише, че изповядва Православието, Валери Симеонов е изказвал неподходящо и неприлично по отношение на Православието и БПЦ. Симеонов е известен и със скандали.
71
0
 
2
 
! Отговори
Избори 2021 преди 3 години
Веселин Марешки - български политик и предприемач във фармацевтичната дейност. Председател на ПП Воля. Завършил Технически университет в Варна, преди това инженерно образование в Москва. Женен е за рускиня, от която има две деца, които имат двойно гражданство
70
0
 
3
 
! Отговори
Избори 2021 преди 3 години
Цветан Цветанов - от 2020 година е лидер на ПП " Републиканци за България", завърши е УНСС. Цветанов е на 55 години, по отношение на семейният му статут той има жена, три дъщери, а според някои източници има и една любовница.
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Николай Хаджигенов е български адвокат и общественик. Той е на 49 години, един от организаторите на протестите в България през 2020 година. Няма информация за семейно и друго положение. Рекламирал скандалната и неприличната с хомосексуално съдържание детска книжка "Мравин".
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мая Манолова - български политик, лидер на гражданската платформа Изправи се.БГ, тя има две висши образования - УНСС в София и Московски хуманитарен университет в Русия. Тя е на 55 години, има втори брак и 1 дете от предишния брак.
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя гримиран *** Костадин Ангелов да се разкара най - накрая!
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мустафа Карадайъ - е български политик от Движението за права и свободи (ДПС) и настоящ негов председател. Завършва висше икономическо образование в УНСС, учил е и математика в Софийския университет. Мустафа Карадайъ е 50 години, изповядва ислям, той е женен с две деца.
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Петър Москов -лекар анестезиолог и политик на новоизлюпената ПП КОД с номер 8 в избирателната листа. Москов е на 50 години, според Уикипедия семейство му се състои от майка му Емма Москова
64
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Волен Сидеров - политик и лидер на ПП Атака, изповядва Православието. Волен Сидеров е на 64 години, националист и родолюбец, прясно женен за трети път, има два брака зад гърба си, има дете - момче, което е на едва 6 години от третата си съпруга - Деница Сидерова.
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Костадин Костадинов - български политик, историк, юрист и доктор по етнография председател на политическа партия Възраждане. Той е млад и родолюбец, според информация той изповядва Православието, на 41 години, има жена, а според някои източници е фиктивно разведен, има и две деца. Румен Петков - политик от партията АБВ, на 59 години.
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелия Нинова - лидерка и председател на ПП БСП, с образование в СУ, тя е на 52 години,не е атеистка, тъй като изповядва Православието, омъжена, има съпруг и едно дете - предполага се, че синът й е в САЩ. Красимир Каракачанов - министър на отбраната, председател на ВМРО, той е на 55 години, има жена и едно дете.
61
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Борисов - министър - председател на България, лидер на ПП ГЕРБ,п един от най - дълго управляващи политици в Европа, редом с Владимир Путин и Реджеп Ердоган. Бойко Борисов най - много години управлява България, три мандата като Министър - Председател, а преди това е бил и кмет на София. Бойко Борисов е на 61 години, изповядва Православието, консервативен е, има семейство, разведен е с жена си, от която има едно дете, Бойко Борисов радва се и на внуци - деца на дъщеря му и зет му
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето информация за някои политически лица по възраст, семейно положение и сами преценете какъв морал има българския народ и бг политиците, които са също от народа. Не случайно се казва *** народ - слаба държава! Но нека да напиша тази важна информация
59
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полезна справка за всички, които искат да гласуват! Гласувайте и не бъдете безразлични към съдбата на България! Демографията на България, изключителната ниска българска раждаемост, нежеланието на българите да създават семейства и да раждат и възпитават деца води както до демографска катастрофа, така и до политическа катастрофа, последната повлияна от първата! За съжаление, млади и кадърни хора няма, включително и в българската политика са изключителна рядкост.
58
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Костадин Ангелов е провал!
57
1
 
7
 
! Отговори
един преди 3 години
*** и тоя ли се хвана с политиката бе???Леле мале, Господ да пази България от такива!!!Коремен хирург до коремен хирург, мила моя майно льо!През 2014 г. Костадин Ангелов защитава докторска дисертация на тема "Оптимизиране на оперативния подход и лимфната дисекция при болни с рак на стомаха" за да получи титлата доктор по хирургия! През 2015 г. става доцент, а през 2020 г. батко ви Бойко го прави професор!!!Гaди ми се!!!