Павел Вълнев и Цветан Цветанов дадоха старт на предизборната кампания и в Кюстендилско

Спонсорирано съдържание | Обновена: 15 мар 2021 12:22 | 15 мар 2021 12:12, Александър Попов
31
Павел Вълнев и Цветан Цветанов дадоха старт на предизборната кампания и в Кюстендилско
Снимка: Републиканци за България

Павел Вълнев, Цветан Цветанов, кандидати за народни представители и множество симпатизанти на Републиканци за България от Кюстендил дадоха старт на предизборната кампания в областта.

Стартът бе даден пред една от емблематичните сгради в града, а именно художествена галерия „Владимир Димитров-Майстора“.

"Очакваме едно депутатско място от Кюстендил, но се борим и за второ! С номер 21, за държава с правила!", заяви Цветанов.

Водачът на местната листа Милослав Методиев, благодари на всички за гласуваното доверие. „Смятам, че сегашният момент е много важен за бъдещето на България, нищо няма да получим даром всички ние трябва да проявим активност и да се борим за по-доброто бъдеще на нашата родина“, заяви той.

"Първо искам да ви благодаря, че днес официално можем да представим листата на истинския отбор, на най-добрия отбор, който иска да има правила. Това, което е най-силното на Републиканци за България-Кюстендил е, че всички сте местни хора, запознати с проблемите и всички ще работим за решаването им", с тези думи Цветанов се обърна към присъстващите.

Един от най-сериозните проблеми на Кюстендил според Цветан  Цветанов е липсата на свързаност със Северна Македония, която да може действително да отвори бизнеса.

"Северна Македония е част от НАТО, тя ще бъде и част и от ЕС, защото това, което направихме по време на Българското председателство през 2018 г., е че не успяхме да доведем до край тази инициатива.

Знаете, че Гърция 15 години блокираше всяка възможност за влизането на подобен диалог за Северна Македония. Знаете Гърция не блокира Северна Македония, а ние се върнахме към национално популисткия подход и аз смятам, че това е грешно. Защото младите, всички тези прекрасни хора, които виждате зад мен искат да има свързаност, възможност да се пътува свободно, без граници", коментира Цветанов.

"Най-важните секторни политики, които ние ще предложим ще стигнат до хората, за нас върховенството на закона е приоритет №1, корупцията и електронното управление, също", допълни председателят на партията.

"Ще направим всичко възможно семейният и малък бизнес да бъдат подпомогнати от държавата, особено в тези трудни времена- ресторантьори, хотелиери. Ако имаше ясна политика, а не безхаберно харчене на пари от джипката, щяха да са много по-добре защитени тези бизнеси и по-лесно да излезем от пандемията. Липсата на правила води до хаос, ние искаме да има правила", заяви още Цветанов.

"Видяхме в стенограма на Здравното министерство от 1 октомври миналата година, министърът на здравеопазването сам казва, че България се отказва от 3 ваксини, за които преговаря ЕК, защото нямаме условия да ги съхраняваме при -70 и - 80 градуса. Знаете ли колко човешки живота са загубени? Ние искаме да се върнем към нормалността. Не е нормално да имаме тези проблеми и в рамките на 1 година да не е свикан нито един път Консултативния съвет по национална сигурност. Ние от Републиканци за България искаме да има хоризонт, но и да има политики, които да бъдат постигнати", обобщи Цветан Цветанов.

От партията настояват всяко кметство да има делегиран бюджет от минимум 10 000 лв.

Цветанов благодари на Павел Вълнев, за това че Кюстендил е първото населено място в България, което посещава след пътуването им до САЩ.

На откриването на кампанията присъства и Даная, на която по Коледа кюстендилската организация помогна с парични средства за сбъдването на мечтата й да ходи. Тя и майка й дойдоха да подкрепят листата с кандидат - депутати на партията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
0
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Цeцo, ти cи иcтинcкa aгeнция зa нeдвижими имoти.В мoмeнтa прeдлaгaш:Aпaртaмeнт 98 кв. м. - Мaнacтирcки ливaди - 120 000 EAпaртaмeнт 68 кв. м. - Бoянa - 110 000 EAпaртaмeнт 88 кв. м. - Цeнтърa, бул. Хр. Бoтeв - 140 000 EAпрaтaмeнт 120 кв. м. - Мaлинoвa дoлинa - 160 000 EAпaртaмeнт 68 кв. м. - Гърдoвa глaвa - 80 000 EAпaртaмeнт 110 кв. м. - Дрaгaлeвци - 200 000 EAкo ми гo дaдeш бeзплaтнo тoзи в Мaнacтирcки ливaди, нищo чe e първи eтaж, щe глacувaм зa тeб дoживoт!
24
2
 
4
 
! Отговори
Перничанин преди 3 години
Републиканеца Цецо в колко асансьора ще ги събере тия които ще гласуват за апартамента му ? хо хо хо
23
2
 
9
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Гласувайте за републиканците и ще получите по един апатамент. Е няма да е 300 квадрата, но при всички положения ще бъде квадратен, за да не превърта.
22
3
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Тоя доспатския поомак с Цвъки и той ли ще оправя България?!? Ай сиктир!!!
21
3
 
5
 
! Отговори
КАТО преди 3 години
ВИ ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ СЪДБАТА. КОЙ ОТ КОЙ ПО - ГОЛЯМ УМНИК. ГОСПОДИ, ЗАЩО ТОЛКОВА ЖЕСТОКО НАКАЗВАШ БЕДНАТА НИ БЪЛГАРИЯ. НАЛИ УЖ СИ БЪЛГАРИН? БЪЛГАРИН ОБАЧЕ ДРУГ ПЪТ
20
4
 
12
 
! Отговори
БРОКИ преди 3 години
АКО МИ ПОДАРИ АПАРТАМЕНТ ЩЕ ГЛАСУВАМ
19
3
 
10
 
! Отговори
ЕИИИ преди 3 години
ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО САМО ТЕЗИ ОКОЛО НЕГО НАДЯВАЩИ СЕ ДА СТАНАТ КРАДЦИ ЕИИИИИИИИИИ ТОЗИ Е ППРРЕЕДДААТТЕЕЛЛЛЛЛЛЛЛ
18
3
 
16
 
! Отговори
ОХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ преди 3 години
ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ АПАРТАМЕНТАДЖИЯ Е ЗА ЗАТВОРА
17
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега е момента за апартаментаСега е е момента за парламента.да ама НЕ!
16
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
цвък няма да вземе 1 %. народа няма да гласува за апартаментаджия
15
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Събрали са се един асансьор хора.
14
3
 
11
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Най честен е цъфтан единствено в носа.
13
3
 
14
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Цецо, ще гласувам за тебе, ако ми дадеш ключовете от някой апартамент. Искам да е нисък етаж, може и първи, но да е на тихо място. Най ми харесва този в Бояна, но мога да се задоволя и с този в Манастирски ливади. Там въздухът е много чист.За тебе не е проблем, бе батка!
12
4
 
9
 
! Отговори
V преди 3 години
Саше от де го изкопа тоя апартаментчик ??? Да гласуваш за него дано ха ха ха
11
3
 
13
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Във Варна ги бяха снимали вчера ,че паркират скъпите си лимузини върху пешеходна пътека.
10
4
 
9
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
ф К " Ц Р У " ... МЕНИДЖЪР -ЦЪВТОКОВ ; ТРЕНЬОР КОСМАТЕВ ; ДОМАКИН -УРЕДНИК -ЕДНО ПОСОЛСТВО !!!!!!!!!!!!!
9
3
 
19
 
! Отговори
АК-47 преди 3 години
Нещастници..., не се накрадоха
8
3
 
14
 
! Отговори
не вярвам да преди 3 години
минат бариерата от "Апартаменти за България"
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Павел вълната , от Цецо чепкането.....дали имат кой да преде и да плете ?!
6
9
 
6
 
! Отговори
stiling преди 3 години
Браво, така се прави политика! Кой си го може си го може! Натириха го и пак се върна и иска в парламента, че и последователи има. РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ!