Антоний Гълъбов: Не е възможен кабинет без ГЕРБ

Според него Слави Трифонов не е новината на вечерта
50
Антоний Гълъбов: Не е възможен кабинет без ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Не е възможен кабинет без ГЕРБ. Въпросът е дали е възможен кабинет около ГЕРБ, защото в крайна сметка големият въпрос ще бъде във възможността да се състави управляващо мнозинство. Това заяви пред за БГНЕС социологът доц. Антоний Гълъбов.

Според него Слави Трифонов не е новината на вечерта.

Още по темата
"Предстои тази вечер да се вгледаме добре в състоянието на българското общество и на политическото ни представителство, тъй като предварителните резултати говорят за много голяма фрагментация на вота", посочи Гълъбов.

"Със сигурност изглежда, че това е единственият политически субект, който до момента няма присъствие в политиката, въпреки че разбира се както и самият Слави Трифонов, така и неговото шоу, са част от статуквото от много отдавана", заяви Гълъбов и добави: "Така, че в известен смисъл новият политически субект е само той".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
10
 
30
 
! Отговори
Един от народа преди 3 години
Гълъбов, Гълъбов, и на децата е ясно, че ГЕРБ е свършено, също и с БСП!Герберският райх издържа колкото Хитлеровия - 12 години! И съсипа България!Време е за дегерберизация и декомунизация.Идват нови времена, нови поколения! Следващото правителство освен, че ще е безРБ, ще е преходно, а след него ще дойдат още по-големи промени и старите партити ще си отидат.Повече България няма да се управлява от хора като Борисов, формирани в комунизма и правещи се на нов бай Тошо!
13
10
 
30
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
всички да се обединят и да смачкат герб 10 години стигат искаме достоен живота не живуркане не искам повече цър=ву=ли да ни управляват
12
20
 
5
 
! Отговори
Аз ако бях преди 3 години
На мястото на ГЕРБ щях да ги оставя мераклиите да управляват да си направят правителство и само да ги тормозя с липса на кворум в парламента когато не ми угаждат. При задаващата се следковидна криза и затегната международна обстановка да управляваш си е чиста проба харакири.
11
3
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
КАЗВА, ЧЕ ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ ЩОТО ТЕ МУ ПЛАЩАЛИ НАЙ-ДОБРЕ !!!
10
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герб има пари и постове. Ще купи всичко необходимо.
9
6
 
29
 
! Отговори
у лево преди 3 години
Борисов си мисли " Като махнем купения вод, като махмем административния вод, като махмен машнациите и ГЕРБ остава реално ... пета политическа сила, лошо седларов много лошо ха ха ха
8
5
 
0
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
Това казах.
7
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковид да ни отърве от Чалгаря.
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Но и с герб не е възможен , да отбележа!
5
8
 
42
 
! Отговори
Я преди 3 години
Важното е, че Марешки, валерко и Цецо са аут. Те бяха в плана на Бойко за коалиционни партньори. Сега Славчо, ако не се продаде на Бойко, ГЕРБ няма да могат да съставят правителство. А това би било най добрата новина.
4
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещата си отиват към нови избори. Доволно! Когато изборите не са организирани от управляващата партия - процентите им зариват дъното, там е надеждата!
3
8
 
35
 
! Отговори
Ами сега преди 3 години
Къде ще работите г-н Гълъбов? Работодателят ви е вече аут....
2
7
 
27
 
! Отговори
Лъжеш преди 3 години
Абе вие какви хапчета взимате ??? Как не е новина Слави? Всички сте един дол дренки платени коментатори.
1
5
 
23
 
! Отговори
Ноби преди 3 години
не е възможен и с герб