Борисов: Ометохме всички, нямаме алтернатива и до ден-днешен

Премиерът благодари на всички в партията си
Обновена: 5 апр 2021 22:02 | 4 апр 2021 23:14, Веселина Йорданова
694
Борисов: Ометохме всички, нямаме алтернатива и до ден-днешен
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че партията му отново е победител на изборите и печели парламентарни за пети път.

Когато направихме ГЕРБ, пометохме всички, нямаме алтернатива до ден-днешен, заяви той в живо включване в социалната мрежа.

Още по темата
Според него избирателната активност в условия на пандемия е "прилична".

Той се обърна и към опонентите си с предложение за експертно правителство.

"Порадвайте се един, два, три дни и след това помислете кое е стабилно и кое не, да видим можем ли да се обединим в името на държавата", каза Борисов и подчерта, че предлага мир, а не война. "Да сложим експертите, до декември да направим усилие да излезем от пандемията, дайте да изберем най-доброто, което може да свърши работа", призова той.

Премиерът попита и има ли по-опитен политик от него, който да се е справил с три кризи, призова и за смиреност тези, които по думите му са спечелили по няколко процента. И без петел ще съмне, и без Борисов, и без ГЕРБ, и без вас, разбира се, имате ли по-опитен от мен, някой с по-голяма международна подкрепа, някой, който да се е справил с три кризи - финансовата, миграционната, пандемията сега, заяви той.

Борисов напомни и кабинета "Орешарски", какво се е случило, когато "не си спечелил изборите".

Мои мили опоненти, познавам ви всичките. Искахте преврат, обяснявахте, че не ни искат хората. Най-мирната, най-толерантната, най-евтината кампания проведохме ние, категоричен е той.

Борисов обобщи работата по изборите, засегна и машинното гласуване, благодари и на партията си. Моята партия, която доказа, че могат да се справят прекрасно - за първи път работихме така, както трябва да работи една партия, отчете той.

По думите му истинската политика се прави в парламента и е добре да има добра представителност, повече партии в Народното събрание.

Много се радвам, че толкова партии влизат в парламента, защото ми омръзна сам да нося отговорност, каза той.

Вместо да се дрънкаме кой е по-велик, нека да помислим дали не можем тази година да бъдем толкова консолидирани, защото светът и Европа ни гледат, каза още Борисов и допълни, че без стабилна политическа обстановка нищо няма да се получи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


694
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
427
3
 
10
 
! Отговори
1 преди 3 години
Честито на всички българи,тази година Слави,догодина Азис.
426
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ометохте на леля Гюрга двора!!!
425
0
 
15
 
! Отговори
все по-жалък става преди 3 години
всякакви коментари са излишнии при положение, че следващите избори няма да ги прави той коментарите стават още по-излишни
424
1
 
10
 
! Отговори
seira преди 3 години
ВНИМАНИЕ!БЪЛГАРИЯ ОТНОВО Е НА ПРАГА НА ПОРЕДНОТО НЕЛЕГИТИМНО "УЖ" НАРОДНО СЪБРАНИЕ!ОПИТИТЕ ДА СЕ УДЪРЖИ СТАТУКВОТО С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО ПРОДЪЛЖАВАТ!МНОЗИНСТВОТО ОТ НАРОДА НЕ ВИЖДА В СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ПАРТИИ СВОЯ ЛЕГИТИМЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ!ИЗХОДЪТ Е ЕДИН:143 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!ЗА ИСТИНСКА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ!НАРОДЕ!!!!!
423
4
 
4
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
Преди няколко години взех кратко интервю от един дребен политик - партиец от една партия,не искам да му издавам името,така му обещах. На въпроса ми,възможно ли е някаква промяна в БГ или дори евентуално преврат? Отговора му беше: Не не е възможно,доволните са повече от недоволните...
422
1
 
28
 
! Отговори
БОРИСОВ! преди 3 години
Къде е Марешки и Симеонов - извън парламента!Къде е Атака - извън парламента!Къде е Каракачанов - извън парламента!Къде са ти патериците - освен ДПС други не останаха!Купувай тесте карти и бегай бързо в Дубай да играете сантасе с Черепа, докато не са ти спрели и паспорта ;) .
421
3
 
32
 
! Отговори
полковник Колев преди 3 години
Избори в БГ на 4.4.21г. Срам,резил и позор,че не "ометохме" този криминален и корумпиран продажник...
420
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До историясдс
419
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А всичко е една оак - ана реалност на зависимости.
418
1
 
29
 
! Отговори
СМЕХ преди 3 години
Боже , боже , как се хвали Еднокнижника. С НАШИТИ ПАРИ ПЛАЩА ЯКИ ЗЯПЛАТИ НА АРМИЯТА ОТ ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ и естествено че те и техните семейства ще гласуват за него. Като се вземе предвид че 50% от избирателите не са гласували , излиза че гласувалите за ГЕРБ са едва 12% от избирателите. И това тоя го счита за велика победа.
417
27
 
5
 
! Отговори
история преди 3 години
Само ГЕРБ успя да смаже 100 годишния терор на БКП/БСП.
416
1
 
8
 
! Отговори
песничката? преди 3 години
Измислици - Премислици .........................................................измислих си, измислих си -първо място!
415
4
 
26
 
! Отговори
Да,България преди 3 години
Не ви ли омръзна герберски слуги, да пишете едно и също---че против Тиквата са само комунистите? 1. Тиквата е най-големият комунист, нещо повече той даде на Путин това, което дори и Виденов не посмя.....направи газопреностна мрежа до Сърбия , за наша сметка, без отклонения за българските градове и села. 2. Срещу Тиквата застана целия народ----- 3. Тиквата е срам за България и позор , за него само затвор.
414
0
 
17
 
! Отговори
Ей преди 3 години
много пенсионери избихте поради лоша медицина те са ви трън в очите. С пенсиите на починалите ще забогатеете.
413
12
 
4
 
! Отговори
Кики преди 3 години
Само Слави ше оправи българия
412
8
 
12
 
! Отговори
ДО КАЛЕКО АЛЕКО преди 3 години
А по-добре ли беше когато СИК взеха влестта и крадоха толкова години?
411
3
 
27
 
! Отговори
Баче Кико преди 3 години
Борисов приключи, сбогом другарю. Следващите избори няма да ги прави той - и 20 процента няма да стигне.
410
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С лопата може много неща да се свършат
409
3
 
4
 
! Отговори
Леля Пена преди 3 години
ДА АМА НЕ!
408
7
 
13
 
! Отговори
Веси, засрами се преди 3 години
Изказването на Бойко Борисов: "Когато преди 12 години бяхме нова и непозната партия, хората ни гласуваха пълно доверие и ометохме всичко!" (тоест: сравнявайте със смешните проценти на Слави Мултака)! Какво пишат обаче "умниците" от dnes.bg: Борисов: "ометох всички"! Ех мили ми писерушковци от dnes.bg - ЗАЩО СТАНАХТЕ КАФЯВА МЕДИЯ??? Защо, защо, защо??? :D Нямаш ли елементарна етика, никакъв журналист не си - ти си просто писерушко лъжливото овчарче!!! Веси, засрами се!!!