Красимир Дачев: Най-обран и логичен се явява Борисов

Според зам.-шефа на БТПП най-логичното нещо е обединението
Обновена: 5 апр 2021 22:00 | 5 апр 2021 22:00, Веселина Йорданова
102

Тази година е стратегически важна за Европа и ЕС, а още повече за България. Ако я пропуснем в личностни междуособици, а не използваме годината за нещо градивно, ще изпуснем и последния влак, за който сме се закачили едвам. Най-обран, най-логичен се явява Борисов, с всичките му недостатъци", каза зам.-председателят на БТПП Красимир Дачев за "Денят ON AIR".

Той подчерта, че се задава нова световна икономическа криза.

"Колко ще бъде тежка е трудно да се каже, но има нещо важно и съществено - големите бунтове и революции в света са ставали не поради идеологически причини, а поради глада. Ние се запътваме към глада, защото свикнахме да живеем малко нашироко, да нямаме недостатъци, но те наближават", допълни Дачев пред Bulgaria ON AIR.

По думите му най-логичното нещо е обединението.

"Да се обединяват, до края на годината да се свика Велико народно събрание. Всички искат нова Конституция. Това е най-естественото, така няма да загубим годината, ако я загубим - все едно сме загубили 10 години. Европа никога няма да даде пари на държава, която не се знае каква е програмата ѝ и каква е устойчивостта. Програма всеки може да даде, трябва да има гарант, че се изпълнява", коментира експертът.

Красимир Дачев допълни, че политиците трябва да мислят за държавата, а не за собственото си его.

"Това, което беше досега, ще ни се струва като райска песен. Това, което предстои, ще бъде много по-тежко и трябва да сме подготвени. Идва зелена сделка, за която ние не сме подготвени, за нея трябват много пари", категоричен е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: БТППКрасимир Дачев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ ПАК БИ БСП
68
6
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
всички да се обединят в нс и да смачкат герб като гнида да се провери веднагахазната и резерва дали е останало нещо всеки ден цените летят нагоре хлябаолиото плодовете и зеленчуците сухото мляко и други
67
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
този навремето се беше изцепил, за кайво да плащам пи 1000 лева заплата като мога и 500 и никой нищо не ми казва.....
66
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един зам.шеф на БТПП не би следвало да се изявява като политик или политолог, противопоказно е. Оставете тези неща на политолога Харизанов. Той ги разбира тези работи.
65
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дачев гледай си бизнеса докато го имсш още, че Баце като повлече крак и теб ще те закопае.
64
6
 
8
 
! Отговори
димби преди 3 години
краска,не говори глупости. вярно че заради герб си шеф,но все пак нека си казваме истини-такъв *** никога нее управлявал. излагате се пред целия свят
63
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако борисов е "обран" и "логичен", ние всички сме швейцарци!Не те е срам!!!
62
8
 
22
 
! Отговори
Поредният преди 3 години
роб,слуга,***,слагач,близач и подмазвач!И той е един от многото,които нон-стоп обикалят телевизиите и раздават акъли,които по-принцип никой не им иска!
61
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Квадратна глАва!!!Кво да каже??!!
60
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха, всички мър.ши изскочиха в защита на еднокнижника.
59
11
 
19
 
! Отговори
хах преди 3 години
Няма как да стане обединение с Борисов господине, няма как! Обединение с човек, който управлява от джипа чрез включване от фейсбук....хах, който се смята за незаменим и плаши как другите не били подготвени, а само и единствено той....няма да се получи обединение с него!
58
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички безполезни знайни и незнайни капацитети треперят около бащицата, защото без него си знаят че не стават за нищо.
57
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунизмът си отиде спете спокойно другари
56
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уважаеми комунисти бихме ви ще ви бием със всяка една партия дори наи малката колкото до хаоса които създадохте благодарим грижете се за хората благодаря
55
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте как си измиха ръцете със тоя саботаж БСП винаги са недоволни сега не признават загубата си а почнаха веднага няма правителство а да погледаме да не стане някои чудо че да се хванете за главата
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не стане обратно
53
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ми се вижда особено сложно да бъдат изградени големи заводи, в които гербавите да бъдат преработени в нещо полезно.Например тор.
52
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя дъртак явно са го минавали с 200 и му е харесало!
51
16
 
15
 
! Отговори
sd преди 3 години
На почивки джиткат разни ''бизнесмени'' от обръчите на ГЕРБ и ДПС (и ченгета, и БСП-БКП) и техните семейства, калинки от камарилата на властта. Те не си знаят парите, които са откраднали, (срещу % откат към партийните централи).Мнозинството едва свързват двата края.
50
10
 
11
 
! Отговори
Татул преди 3 години
До 65Тука не съм съгласен. Народ, който мисли само къде да иде на почивка, Занзибар, Малдиви, Гърция и Турция са ни като махленска забежка. ЕВРОПА, ПАРИЖ, ЛОНДОН ВСЕ ЕДНО ОТИВАМЕ ДО ГАБРОВО. Това не е беден народ. Беше такъв преди 10 години. И е много несериозно да се говори, че Герб е виновен за това. ДА виновен е за Това дето ви го изброих по горе. Че може да си го позволим. Славчо, какво по различно ще ни предложи.