Слави Трифонов води убедително в родния си Плевен

Партията му "Има такъв народ" събира 25,25% от вота
60
Слави Трифонов води убедително в родния си Плевен
Снимка: БГНЕС

Партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" води в родния град на шоумена – Плевен.

В града "Има такъв народ" води с 25.25 на сто от вота на избирателите при обработени 56.13 на сто от окончателно приетите протоколи на СИК, съобщи за БТА председателят на РИК Ярослав Димитров.

Още по темата
Втори по събрана подкрепа в 15-ти МИР - Плевен, е коалиция ГЕРБ - СДС с 22,73 на сто от гласовете, следвана от коалиция "БСП за България" - с 18,10 на сто.

По получено доверие от избирателите следват ВМРО - Българско национално движение - с 6,13 на сто, Демократична България - Обединение - с 5,24 на сто, "Изправи се! Мутри вън!" - с 4,38, ДПС - с 3,65 на сто и други.

Избирателната активност в Плевенско е 47.95 на сто.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ееееи НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! Това беше неуспешното име на партията! ИМА ТАКЪВ НАРОД- УСПЕШЕН ОПИТ! ХА ЧЕСТИТО!НЯМА ТОЛКОВА *** НАРОД ДА ИСКА ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАН ОТ ПИЯНИЦИ-СЦЕНАРИСТИ!ЩЕ ПЕЕМ И ЖИВЕЕМ! НЯМА МАСКИ НЯМА ПРАВИЛА И АКО НЯКОЙ НЕ Е ВЗЕЛ ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ-ДИПЛОМА НА КРАКА ЩЕ МУ Я НОСЯТ! УТРЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР!
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Масови протести и нови избори. Това ще стане, когато "младите" и глупавите отрязват.
30
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пир по време на чума. Още един кандидат клиент на Темида. Сега ще излязат на яве всички далавера на чалгаря и тези около него. Колкото по-високо се изкачвамаймуната, толкова повече й се вижда червеният ***.
29
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пир по време на чума. Още един кандидат клиент на Темида. Сега ще излязат на яве всички далавера на чалгаря и тези около него. Колкото по-високо се изкачва ***, толкова повече й се вижда червеният ***.
28
4
 
12
 
! Отговори
Бг преди 3 години
*** чалгата!
27
5
 
22
 
! Отговори
до 24 преди 3 години
....СИК и ВИС на първо и второ място. Егати държавата сме !и на трето- Руска рулетка.
26
6
 
24
 
! Отговори
нострадамус преди 3 години
Не може хора без грам морал да влизат в политиката и управлението на държавата.Гласуваха за плевенската хайта хора които му гледаха 20 год. глупавите предавания, които го направиха милионер.Но парите НЯМА да му служат дълго време. Правише си сметки да управлява с бсп но те са вече в небитието, сринаха се най после лапачите.
25
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВАНКАТА ЩЕ БЪДЕ СОЦИАЛЕН МИНИСТЪР- ЩЕ РАЗДАВА ФЕРАРИТА ВМЕСТО МИЗЕРНИТЕ 50ЛВ.
24
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БЕЛОСЛАФ-СМЕНИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ- ВЕЧЕ ЖИВЕЕМ В ЧАЛГАРИЯ КЮЧЕК!
23
5
 
26
 
! Отговори
Българин преди 3 години
И мен ме е срам това са първите избори след които съм отчаян. От нивото на хората, защото не знам колко необразован и колко глупав трябва да си да гласуваш за Слави. Който е работил с него го знае за какъв егоист става на въпрос. Викнал двама трима банкери и лекари и си мисли, че има експерти. Ванката сега последно ще бъде ли депутат или министър? Сиромахов този *** какъв ще бъде министър на културата? И плачещата върба Кулеков на социалната политика.
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави - министър-председател, Рачков - президент, Левски и Ботев - центрофуги
21
2
 
26
 
! Отговори
Ква я мислихме... преди 3 години
... ква стана. Слави искаше просто да влезе в парламента, да го играе патерица срещу заплащане, сега трябва да го играе опозиция на ГЕРБ - не е шега работа да се репчиш на мафията, истинската мафия. Сега и да удвои охраната пак ще се чувства като крачеща мишена. Няма топки кръчмарският певец за такава игра.
20
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
11 Борисов няма криминално минало, ако имаше такова, нямаше да има 4 успешни мандата, похвали от ЕС, включително и за българското председателство. Нямаше да има високи награди от службите на най-развитите демокрации в света.
19
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грешка в сценария, Слави бяга от отговорност, мислеше да сподели голямото лапане с БСП, но столетницата се провали тотално.
18
11
 
7
 
! Отговори
Гроп преди 3 години
Троляцииии,довечера надлъжно,не напречно!Стотинките ще спрат май,а?Севдето стяга чамадана :) Ае у лево
17
9
 
36
 
! Отговори
Срам ме е преди 3 години
Човек, който се крие като мишка, не е излязъл в един дебат, не се е появил в някоя медия да каже пет приказки, дори да излъже нещо не ми го хвали. Не знае нито какво да прави, нито как се прави и само се крие. Какви са му експертите - Годжи, Минчев, балета? Циркаджийска история, то да управляваш Станиславе не е като да спретнеш концерт в Арената или някакви евтини, изтъркани и недодялани скечове. Ужас и срам за гласувалите за теб.
16
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави бе с мутрите в началото на прехода и си остана мутра. Докато хората гладуваха, той хвърлете из София с джип, пари кеш и собствен пистолет. Дори песен им посвети. Да ви е честит, чалгаря.
15
2
 
14
 
! Отговори
гост преди 3 години
До АнонименПомним СДС, но имаме ли да губим още време, за да помним така и Слави? Нямаме време. Мислете трезво.
14
4
 
27
 
! Отговори
анонимен 3 преди 3 години
Абсолютно си прав, жалко , че толкова много българи му гласуваха доверие с надеждата , че нещо ще промени, как успя само да ги заблуди, отново тежки времена ни чакат
13
6
 
21
 
! Отговори
и т.н. преди 3 години
човек без семейство и жена какво може да води освен безсмислена партия. добре че все още си плаща навреме