Борисов се отказа да е депутат, имунитет не му трябвал

Той прави това, макар че спечели лидерските двубои
Обновена: 8 апр 2021 11:51 | 8 апр 2021 11:38, Елка Василева
463
Борисов се отказа да е депутат, имунитет не му трябвал
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се отказва от депутатското си място в 45-ото Народно събрание и заявява, че не му е нужен имунитет.

Още по темата

„Днес подадох заявление до ЦИК и се отказах от мястото си като народен представител и в двата многомандатни района, от които бях избран, въпреки че спечелих лидерските двубои. Като министър-председател не съм имал имунитет и сега не ми е нужен“, написа Борисов във Facebook.

Той отбелязва, че партия ГЕРБ е спечелила изборите в 24 от 31 района, а опонентите ѝ в по 3, 2 и 1. „Изборите се провеждат, за да се направи правителство и да има стабилно управление, за да може това, което политиците говорят, да го изпълняват. Нека да се уважаваме - зад всеки един политик стоят гласовете на много хора. Призивът ми е да не се обиждат избирателите – всички сме български граждани“, призова Бойко Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


463
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
310
2
 
15
 
! Отговори
мишо бирочето преди 3 години
като го знаем как си държи на думата чекмеджиев.... кьорфишеци. да видим как ще го хвърлят на кучетата тея дето му дърпат конците и ще му приберат окраденото. унучетата му като това на тошко, с кенчета.
309
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Тоз ананимен ти безработен ли се ? Гледам всяка статия коментираш. Всички *** и некадърници чакате държават да ви напълни джобчето
308
5
 
4
 
! Отговори
Аз преди 3 години
До Дианамного си права. Нали ще го съдят, затвор бесилки. Човека сам им казва хайде , какво чакате. цялата работа бе един кйорфишек с пачките и кюлчета ама българчето нали се надява някой друг да му напълни портфейлчето. Сега ще има рубли, хахахах
307
10
 
5
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До KasparovЧемеджан е само в твоите очи БСП и хрантутковци...Чекмеджана го създадоха Нинова и сие...Не мисли като щраус - като си си заровил главата в пясъка и си мислиш, че ловеца си е отишъл, това съвсем не означава, че ловеца си е отишъл...Твоите вярвания са за да подкрепят тебе, не.год.но за никаква мисловна дейност човече, не защото отговарят на истината!...Слава богу, че има и хора като Бойко, които вие изобщо не можете да разберете, но които ще ви покажат мястото!
306
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човекът нарцис с болно крадливо его,не искал да бъде депутат не искал да управлява,не искал власт!Това да го видя няма да го повярвам! А виж за имунитета е прав,в момента в който падне от власт ще бъде подгонен от всички и отвсякъде!
305
10
 
13
 
! Отговори
Kasparov преди 3 години
С топа слагам служебно правителство.После с царицата махам Гешев.И накрая с царя матирам ЧЕКМЕДЖАН за 400 г. зад решетките.Шах и мат в три хода.
304
19
 
12
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Да...Не му издържаха нервите на Бойко! Той отдавна всъщност беше на крачка да се откаже, все пак задържа топката доста време...Моите почитания към Бойко! Той не беше политик и въпреки това успя да направи това, което никой от нашите политици преди него не успя! Според мен, той се оттегли сега за да няма БСП и сие кого да нарочват и плюят безотговорно. Да ги видим сега кого ще нарочат следващия, не.год.ни.ците. Отново заради БСП и сие България губи един способен държавник!...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА
303
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
правилно, за к'во ти е имунитет, кат' си имаш Каскет
302
6
 
13
 
! Отговори
Боко Ластика преди 3 години
Аз напълних чекмеджетата със злато и евро за какво ми е имунитет.Паля джипката и отивам при Божков докато тия се карат и не са ме подгонили още.
301
3
 
8
 
! Отговори
BT преди 3 години
До НДСВИ там не може, че Божков го чака на пусия.
300
0
 
1
 
! Отговори
до 307 преди 3 години
Да те поканя да ми видиш тинята и пак ще говорим, а? Много ерудиран ще дойдеш, след като знаеш къде е Папуа Нова Гвинея, пък и заплатите там са ти ясни. Цял живот работя и съм си направил цяло блато, не тиня. Защо обиждате, бе хора? Нямате ли възпитание? По-долу изказах своето мнение
299
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата така ще ви надиграе всичките, че с години няма да разберете какво ви се случи. Досега яко ви бъзика.
298
10
 
11
 
! Отговори
хм преди 3 години
Абе, Тиквата откак минаха изборите си води някакви монолози на характерното за негов 'високоинтелигентно' ниво. Сега пак дезертира от отговорност и се готви да саботира парламентарния процес в България. Тая измислена партийка ГЕРБ трябва да се разпусне принудително и да се зачеркне от регистъра.
297
6
 
15
 
! Отговори
хах преди 3 години
Борисов да се заема да прави кабинет щото му се пада първо на него!
296
6
 
18
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Ами с четири милиарда долара на Каймановите острови да не е луд да стои в България...
295
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе споко бе, за 4 години няма какво толкова да окепази Слави и сие. После ще изберем друг и така, докато няма държава. Голяма работа!
294
4
 
18
 
! Отговори
хах преди 3 години
Е как няма да се откаже да е депутат, как? Нима някой си го представя в друга роля освен в инспекция по магистралата, при това шофиращ любимия си джип! А зад него седи Нанков, мига на парцали и потвърждава всяка произнесена от вожда дума! Как го виждате вие в друга светлина, освен в ролята на самохвалко незаменими, дето ТОЙ, само и единствено ТОЙ е построил еди къде си, изкопал и закопал еди що си, асфалтирал е тук и там, даже качи и арабите на хеликоптер с едничката цел да се изфука и пред тях
293
5
 
13
 
! Отговори
д-р Хаус! преди 3 години
ГастроЕзофагеална Рефлуксна Болест ( ГЕРБ ). Има такава болест. Симптомите са връщане на храна обратно към гърлото, тъй като входът на храношровода е вече недостъпен поради препълване на стомаха. Преяждане!
292
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това нещо като с лисицата и гроздето ли е?
291
4
 
5
 
! Отговори
Аз преди 3 години
До НДСВИ какво ще доде като изчезне ГЕРБ , слави шоу? Мечтиии български