Проф. Константинов: Отиваме към правителство с пълна подкрепа

Според него е "безумие" да има избори през лятото
11 апр 2021 10:15,
133
Проф. Константинов: Отиваме към правителство с пълна подкрепа
Снимка: БГНЕС

Отиваме към правителство с пълна подкрепа. Това заяви пред БНТ математикът и шеф на "Информационно обслужване" проф. Михаил Константинов. "Отиваме към Великобритания, където няма опозиция, правителството е общо и никой не си мисли да опозиционерства", смята той.

Нуждаем се от единство, допълни проф. Константинов.

Според него е "безумие" да има избори през лятото, защото никой няма да гласува.

"Би било меко казано крайно безотговорно да се отива към нови избори", категоричен е математикът.

Случилото се във Велико Търново показа защо в Европа няма машинно гласуване - гласуват само в Брюксел и селата покрай него, коментира математикът относно отмяната на машинния вот в Старата столица.

"ЦИК отмени машинното гласуване във Велико Търново поради това, че имаше софтуерен проблем, който разместваше преференциите, тоест променяше изборния резултат и ако там нямаше хартия, вотът щеше да бъде касиран", категоричен е проф. Константинов.

27% от секциите, където имаше машини, гласуваха с машини. И каква изненада - преди 2 години на европейските избори точно 27% пак гласуваха с машини, обясни още проф. Константинов.

По думите му, вотът в чужбина е донесъл 4 мандата - 3 за партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" и 1 за "Демократична България" с лидер Христо Иванов.

Работата сега беше 4 пъти повече, отколкото на предишните избори. Затова поздравявам българската изборна администрация - 80 000 души и колегите от "Информационно обслужване", допълни проф. Константинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко са фалшифицираните невалидни бюлетини?Намаляха.
10
17
 
8
 
! Отговори
НЯМА СЪМНЕНИЕ преди 3 години
проф.КОНСТАНТИНОВ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРАВ!ОТ НОВИ ИЗБОРИ---ГУБИ ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !ПЪЛНО ОБЕДНЯВАНЕ , ЗАСИЛВАНЕ НА ПАНДЕМИЯТА , СМЪРТНОСТ И ТОТАЛНА МИЗЕРИЯ !НИКОЙ БЪЛГАРИН , НЯМА ДА УЧАСТВА В НОВИЯ ЕКСПЕРИМЕНТ НА ШЕПА КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛУЗЪРИ .....ЖАДНИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ!ИЗЛИШНИ НАПЪНИ НА ПЪЛНИ , НЕКАДЪРНИЦИ!!!!
9
13
 
16
 
! Отговори
Стефанов преди 3 години
Всички бойкови калинки в хор пеят за каквото и да е правителство с участие на ГРОБ в него. Див, животински страх тресе Тиквата и този клоун, че следващите избори няма да бъдат организирани от тях и няма да броят те гласовете...
8
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правителството ще има без герб. И ревизия ще има, ако обаче стане така, че пак да се замете всичко под килима, хората излизат на паветата.
7
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напротив най доброто решение е :Служебно правителство над партийно от експерти,което да почне връщането на страната в нормалното и състояние,избори в късно лято през които окончателно да бъде премахнат модела ГЕРБ,в момента всяко едно заиграване с статуквото ще изкара хората по улиците,нова безпринципна коалиция при пълната власт която има Борисов означава връщането му отново на бял кон във власта!
6
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правителство на чекмеджетата.
5
6
 
15
 
! Отговори
истина преди 3 години
С машина или хартия БСП претърпя ужасна катастрофа. Поражението на главата и са неличими. Злобата на Корнела е по страшна за здравето от вируса.БСП трепери да не има нови предсрочни избори, защото това ще е края и. След 100 години БСП е в реанимацията и диша чрез маркуч.
4
28
 
28
 
! Отговори
Боци Дупестия преди 3 години
Този е ПРОФЕСОР, колкото аз съм ПРЕМИЕР!
3
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правителство не може да има, заради всички останали (освен ГЕРБ) . Просто те нямат потенциал да се справят със ситуацията в момента.
2
5
 
14
 
! Отговори
БЕЗ КОМЕНТАР преди 3 години
шеф на "Информационно ОБСЛУЖВАНЕ" проф. Михаил Константинов.
1
17
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербаджията и той се включи да ни обяснява нещата.Скрийте се продажници.