Всички искали кабинет на Трифонов и проектът му да приключи

Социолог: ГЕРБ се стягат за нови избори, БСП е в тежка ситуация
344
Всички искали кабинет на Трифонов и проектът му да приключи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Всички се надяват Слави Трифонов да направи правителство и да приключи като политически проект. Това коментира социологът Андрей Райчев пред БНР.

Според него Трифонов може лесно да направи правителство, но то ще функционира в контекста на непрекъснати консултации, съглашателство.

Още по темата
По думите му има индикации, че ГЕРБ се готвят за нови избори.

"Г-н Борисов каза много леко, че няма да е депутат, а пък Слави Трифонов каза леко, че ще бъде депутат. За мен това е индикация, че през юли ще има избори. Г-жа Нинова не реагира на ситуацията в България, а на ситуацията в БСП. За нея е важно да избегне нови избори, защото може да са пореден провал. БСП е в тежко критично състояние. Има опасност България да остане без левица", предупреди социологът.

Райчев допълни, че нови избори биха били голям риск и хазарт.

"Партията на Слави Трифонов се стреми към първа политическа сила. Мнозина подценяват ГЕРБ, но това не е правилно", каза още той.

По думите на социолога "Борисов и Радев имат фиксации един към друг".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРЕЗ МАЙ ЩЕ СЕ ИЗПЛАЩАТ ЛИ ПАРИ ПО ПРОГРАМА "ЗАПАЗИ МЕ"- ЧАКАМЕ СИ ОБЕЩАНИТЕ ПЛАЩАНИЯ
198
7
 
17
 
! Отговори
Solar Power преди 3 години
До Анонимен: До 194: Според мен грешиш. Такива като мен които гласуваха за малка промяна ще гласуват обратно за ГЕРБ защото ще видят,че новите просто не стават и са много по зле от филиата с мас и Винету :) А от старите ще се обединят ВМРО/АТАКА/ВОЛЯ/НФСБ и ще влезнат в парламента. Така,че нови избори просто ще донесат повече на ГЕРБ. Ако дългия иска някаква промяна да не се прави на ужилен ами да действа. И да вземе да казва нещата по ДЪРЖАВНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ не по фейс/туит и други глупости....
197
4
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
България от 1990 година остана без левица. БСП реално е най-дясната партия от значимите партии в България, но твърдят, че са лява партия.Всъщност това е едан от причините България да е много зле - няма лява партия, няма центристка партия, всички партии са десни и няма конкуренция между ляво, център и дясно.
196
3
 
4
 
! Отговори
ЧАКАМЕ ОБЕЩАНОТО преди 3 години
ЩЕ СТАРТИРА ЛИ ПРЕЗ МАЙ ПРОГРАМА "РОДИТЕЛИ В ЗАЕТОСТ"- ПЛАЩАНИЯТА СА ПО ЕВРОПЕЙСКА ПРОГРАМА- ДО СЕГА БЕШЕ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ, МАЙ, СЕПТЕМВРИ....
195
3
 
19
 
! Отговори
аз преди 3 години
До АнонименА ти за много умен ли го имаш Слави? Или тези около него?
194
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЩЕ СЕ ИЗПЛАЩАТ ЛИ 60/40 ЗА ЗАТВОРЕНИ БИЗНЕСИ, ДО СЕГА СЕ ИЗПЛАЩАХА А ПРЕЗ МАЙ...
193
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЩЕ ИМА ЛИ 975ЛВ ЗА МАЙКИТЕ ЧИИТО ДЕЦА НЕ ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ И ДГ КОГАТО ИМА ЛОКДАУН- ДО СЕГА ДАВАТ- А ПРЕЗ МАЙ?
192
5
 
15
 
! Отговори
Комуняги - Вън! преди 3 години
Без левица България не трябва да остава, но без БСП - да!
191
6
 
6
 
! Отговори
ЧАКАМЕ ОБЕЩАНИТЕ преди 3 години
ИСКАМЕ СИ ОБЕЩАНОТО-ЩЕ СЛЕДВА ОГРОМНО МЕТЕНЕ
190
5
 
11
 
! Отговори
ГУБИМ ТЪРПЕНИЕ преди 3 години
НИЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ БЯХМЕ ЗАЛЕТИ С ОБЕЩАНИЯ ЗА ВИСОКИ ДОХОДИ И ЧЕ ЩЕ НИ ИЗВЕДАТ НА ДОБРО МЯСТО В ЕС/ НЕ НА ПОСЛЕДНО/, ДАВАХА ОБЕЩАНИЯ ЗА ХИЛЯДИ ЛВ НА ХОРАТА СЪС СПЕЦИАЛНИ НУЖДИ, ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ, ПЕНСИИ И СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ, ОБЕЩАНИЯ ЗА ХИЛЯДИ КОМПЕНСАЦИИ АКО ОСТАНЕШ БЕЗ РАБОТА- ХАЙДЕ ДАВАЙТЕ ГУБИМ ТЪРПЕНИЕ- ИСКАМЕ СИ ОБЕЩАНОТО ИНАЧЕ ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ.
189
8
 
12
 
! Отговори
Предателство преди 3 години
ВМРО ни доведе до тази клоунада! Ако Каракачанов не се беше подвел по 2-3-*** от неговите, сега всичките *** щяха да духат супата. Разпускането на патриотичната коалиция беше наказано от избирателите. И резултатът за ВМРО е зеро. Не личи да са го осъзнали, след като персонално виновните за това грешно решение продължават да се изказват какъв успех имали. Мирише на умишлен заговор ръководен най-вероятно от Дондуков. Това е най-логичното обяснение!
188
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гербери наистина ли мислите Слави за толкова глупав, че да Ви се върже на въдицата, ама сериозно питам.
187
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гойко беше проект на незаконната дпс и тяхна патерица, за да останат старите правила и дпс да си разиграва коня още малко.Но, накрая Вождът сам падна в капана.
186
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' БСП е в тежко критично състояние. Има опасност България да остане без левица ''.....................БСП не е и не може да бъде левица ... БСП е посткомунистическа - проруска формация с престъпен и антинароден генезисБсп ТРЯБВА да си отиде по естествен път, заедно с вехтите комунисти, които гласуват за нея мечтаейки за СССР и портокали само по Коледа
185
2
 
3
 
! Отговори
Тялото преди 3 години
И аз искам
184
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ няма алтернатива. Дори и със гафовете край Ларго и язовирите, пак нямат алтернатива.
183
11
 
16
 
! Отговори
Зрител преди 3 години
Всички партии се надяват Славун да вземе властта, за да види народът най-накрая, че той няма да оправи проблемите изведнъж, както се надяват всички. В момента, в който той влезе във властта, ще започне да губи гласоподатели и ще стане част от статуквото.
182
12
 
13
 
! Отговори
Смейте се преди 3 години
На тези избори колебаех между ГЕРБ и ДПС, а не съм етнически от турски произход.Просто останалите са толкова зле, че ми иде да повърна!
181
6
 
13
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
..И КЪВ МУ Е ПРОЕКТА , БЕ....ХА,ХА,ХАААААААААААААА...."ДЪРЖАВНА ТАЙНА " ЛИ Е....ХА,ХА,ХААААААААААААААА....САМО ЗА БАЛЪЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
180
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички искат г-н Станислав Тодоров да направи ново предаване, на което да бъде продуцент. Българите ще се радват, ако то е озаглавено : Аз съм премиер, а останалите 239 депутати са кукувци и куки като Методиев Борисов, Росев Петров и др.. Гледайте го по телевизиите !