Лявото обединение факт: БСП подписа с АБВ и "Нормална държава"

Продължават разговорите и с други партии
22 май 2021 10:07, Александър Попов
133
Лявото обединение факт: БСП подписа с АБВ и "Нормална държава"
Снимка: БСП

"БСП за България" подписа споразумение за общи политики и общо явяване на изборите за 46-о НС с АБВ и гражданската платформа на Георги Кадиев.

В него двете формации поемат ангажимент да подкрепят програмата на "БСП за България", да обединят усилията си за общ ляв фронт, за възстановяване на държавността, за правова и социална България, за изкореняване на корупцията и промяна на модела на управление.

Още по темата
Досегашните партньори остават такива и името на коалицията "БСП за България" не се променя. Всички ще представят своите кандидати за народни представители. Окончателното решение ще бъде взето от НС на БСП.

Продължават разговорите за разширяване на коалицията и с други партии и граждански организации. Крайният срок за регистрация е 26.05.2021.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България с F-16 стана освен най-бедна, и най-глупава.
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
100% болнични за отглеждане на деца под 7-годишна възраст, нови еднократни плащания за всяко дете в страната, увеличени помощи за бременни жени, 1300 нови училища за милион ученици и 45 000 допълнителни бюджетни места в университетите в страната, безплатно газоснабдяване на поземлените участъци на гражданите, удължаването на високоскоростната магистрала Москва-Казан до Екатеринбург, програми за развитие на малките градове в централна Русия, както и курортите на Крим и Кавказ.
51
0
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Нали и от "Движение 21" ще се присъединят към левичарската коалиция или поне така обявиха от медиите, ако това се случи Маямата и Татяната ще трябва да разтрогнат брака си, тъй като Импексова категорично заяви че с Мая Костинбродска няма да се коалира поради факта че двете болни лидерки няма как да мелят заедно, което означава че Сестра Галева ще гледа новият Парламент през кривия макарон на визионерството си и пак ще трябва паркира белият автобус на Орлов мост ... !!!
50
0
 
8
 
! Отговори
БКП-ДС възкресе преди 2 години
До истинаПод крилото на Путин.
49
6
 
1
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 2 години
БОРИСОВ Е КОМУНИСТ!
48
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали се сещате, че СССР за 40 години видя сметката на великия капитализъм, разграбването на източноя блок му даде малко глътка въздух, но сега вече агонията е започнала. Както и да се връткате и на лево, и на десно, все ще ви влиза и животът ще става все по лош. Китай развива индустриален комунизъм, Русия върви по свой път, а западът изтича в канала, а страни слагачи като България ще бъдат най-зле. Така че успокойте се малко - леви, десни - нищо няма да помогне.
47
0
 
13
 
! Отговори
Радой Ралин преди 2 години
Единственото по-лошо от комунисти са обединени комунисти.
46
1
 
11
 
! Отговори
истина преди 2 години
Понеже БСП е куца партия, за да я лекува Нинова взе две патерици - АБВ и ГК.Това няма да я спаси от поражението след 2 месеца.
45
4
 
1
 
! Отговори
- преди 2 години
Адмирации!
44
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искам публично да се публикува къде учи сина на Корнелия.
43
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-трагичното за България е, че продължава да "развъжда" ПР'ОСТ народ ! За каква демокрация и свобода може да се говори като едни и същи комунисти ту се обединяват, ту се "развеждат" и лесно и успешно мамят този ПР'ОСТ народ, че ще му осигурят добро бъдеще, примери "хиляди" преди всеки вот, както и милиони вярващи им заради тази "свещена" българска ПРО'СТОТА ! Най-заслуженото нещо което получаваме е БЕДНОТИЯТА и МИЗЕРИЯТА те са ГАРАНЦИЯТА за ПРО'СТОТИЯТА ни !
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Веселинъ 7112136860Евреите са прикрити под двусричкови български имена. Няма как да стане.
41
3
 
2
 
! Отговори
Работодател преди 2 години
Трябва да се въведе прогресивен данък за работниците, така е на запад при демокрацията, фирмите плащат плосък данък а работниците прогресивен, вместо да товарят с такси и осигуровки работодателя, така е в Скандинавия, това е лявото, там със средна заплата вече плащат 50% данъци и осигуровки и така има уравновиловка, взима се от големите заплати и се дава на малките, това е ляво, и в България заплата над 2500 трябва да се облага с поне 50% данък както в Скандинавия.
40
1
 
6
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Искам публично да се публикуват родословията на всеки,който претендира да влезе в Парламента. Нека ясно се посочи етническият произход на майки,бащи,баби и дядовци,прабаби и прадядовци. Нека сме на чисто. Също така е наложителен списък на турци,роми и евреи, които по странен начин използуват български лични,бащини и фамилни имена.
39
4
 
6
 
! Отговори
Милан преди 2 години
До ЩерюИ евреите тайно изкупуват земята ни. Не ни разбутват, защото всички тлъсти на пари места и ръководни постове в България ги държат евреи. Ние сме държава управлявана от евреи.
38
0
 
15
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Като критикувам ИТН, ми казват, че съм гербераст, като критикувам ГЕРБ, ми казват, че съм комунист. Е нито едно от 3-те не съм. Нито съм платен, нито съм патриот. Както виждате всички критикувам, защото всички са еднакви.
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За сега новата руска посланичка това успя. Какво ли е планирала до изборите, които доколкото знам съвпадат с президентските на фона на плановете на Путин да предизвика нова Ялтенска конференция, която да завърши с присвояване на нови територии към Русия?!?!
36
4
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Всички български политици са слуги - или на Рокфелерови, или на Ротшилдови. Правят каквото им наредят и за каквото им платят евреите. Толкова сме свободни и независими...
35
2
 
1
 
! Отговори
джо преди 2 години
До Е това прекаленоте и президента по нова година го пускат на живо едновременно навсякъде. ти представяш ли си да го пуснат в 12:00 на живо, ама не едновременно :D :D
34
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България има двама големи!Големия футболист Краси Балъков!и големия балък Бойко Балъков!