Слави Трифонов няма да е депутат, за какво се гласи?

Той намекна, че може да носи отговорност и от друга институция
Обновена: 7 юни 2021 10:15 | 7 юни 2021 10:14, Нели Христова
590
Слави Трифонов няма да е депутат, за какво се гласи?
Снимка: БГНЕС

На следващите парламентарни избори Слави Трифонов няма да се кандидатира за депутат. Това обяви самият той в профила си във Facebook. Той заяви, че мястото му не е в парламента, а да носи отговорност за хората, които са там и намекна, че може да носи тази отговорност и от друга институция.

Ето какво написа Трифонов:

Състоянието „отговорност“ е чуждо на българския политически живот. Да си отговорен е много важно в личен план, а когато отговаряш и за други хора е сакрално важно.

В този ред на мисли, представете си какво е да си политик. Трябва да си най-отговорният човек на света. Е, в България не е така, нали? Последните събития го доказват особено ясно. Аз живея така. Говоря тогава, когато има какво да кажа, правя това, което смятам, че е морално и правилно, и се стремя да нося отговорностите си достойно.

И това, че аз и моите колеги създадохме партия „Има такъв народ“ въобще не променя това, даже напротив. Всъщност ние направихме платформа, на която искаме да се качат професионалисти, отговорни хора, които имат желанието и смелостта да правят, каквото трябва.

Аз няма да се кандидатирам за следващия парламент, защото моето място не е там, а да нося отговорност за хората, които са там и това, което правят.

Разбира се, аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, но за това… като му дойде времето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


590
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
345
3
 
21
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
ИТН има такива простаци. Може ли днес да казват, че няма такава държава и да пускат такава песен с този призив, а утре да правят партия и да казват, че има такава народ. На коя планета се намират? Изкуфели са и са превъртели до спукване. Чалгата ги е разбила тотално. Могат да сглобят чалгарски оркестър с диригент Слави Трифонов, но не и правителство с министър-председател Слави Трифонов.
344
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Типично за един диван войвода, крие се като мишка... . .... Смърт на чалгата
343
3
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
ИТН - няма такава партия! Иначе държавата я има, и народът го има, само дано е помъдрял от последните избори и да не си хвърля напразно гласа! За да не гледа после пошло и цинично шоу в НС!
342
4
 
21
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Няма значение какъв ще иска да става Слави Трифонов. Той и неговите хора вече се издъниха. За 3 седмици в парламента си увеличиха депутатските запалти 20 пъти повече от минималната заплата за страната. Как не го е срам тази гологлава чалга да иска да е президент или премиер.
341
3
 
28
 
! Отговори
До малоумника 381-2 преди 2 години
Не съм ГЕРБЕР, но няма да гласувам за ИТН, защото показаха своята немощ, не направиха правителство, въпреки че щяха да ги подкрепят леви и десни, в името на промяната и доброто на хората! От партията на Слави изобщо не помислиха за тези, които ги избраха, а правиха циркове в НС!
340
1
 
17
 
! Отговори
Ха,ха,ха,ха.... преди 2 години
ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРИЗДЕНТ , БЕ.......ПОСЛЕ ЩЕ ПРЕХВЪРЛИ ГЛАСОВЕТЕ СИ ЗА ФИГУРАНТА !
339
0
 
10
 
! Отговори
Васко преди 2 години
Да не е направил години за пенсия.Той в това студио първа категория труд има.Осветен е!
338
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям праз...Сигорно от фейса пиша,а бря и стеб и без теб все там ,излъга хората сега ,сага пък че мисли за тях,вярва ме )
337
3
 
22
 
! Отговори
ЗНАЕМ ГИ... преди 2 години
АНТИБЪЛГАРИТЕ СА... ДС/БСП/ДБ/ИТН/ДПС/ИМВ.... +... РУМЕН РАДЕВ....
336
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
природата си е казала думата ДО ТУК КРАЙ и с ТОшко и с Ива Митеваи с другите НАРОДА ГО ПРОКЪЛНА - Няма таКава държава
335
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той една кабеларка сам не можа да направи, вие нещо очаквате от него.
334
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТОЗИ на кого ме оставя На Тошко или ИВА Митева те са еднакво ***
333
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той пък кога е бил... само зад екрана на компа се изживяваше на такъв. То да плюе от далеко всеки може
332
4
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
За нищо не се гласи! Трифонов е едно голяма НИЩО, с огромно его! Обаче, благодарение на берачите на ягоди, сводниците и проститутките в чужбина, вероятно пак ще вземе доста гласове, което е пагубно за България!
331
4
 
19
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 2 години
До Слави Номер 1Тоя Дългия е циркаджия и менте. Защо никой не си задава въпроса откъде има пари?
330
27
 
4
 
! Отговори
Слави Номер 1 преди 2 години
Слави е най - достойният и честният човек и българин. Гордея се с теб и винаги ще те подкрепям във всяко начинание. Ти си феномен за България. Обичам те. Завинаги с ИТН
329
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От казаното излиза, че той ще отговаря за гласуването и действията на депутатите му, което ме навежда на мисълта, че той ще им диктува. Спомням си как нападаше Борисов, че депутатите и министрите му само го слушали и нямали право на глас, а и при него явно ще е същата система, но Борисов беше премиер и пое отговорността, а на Славчо явно не му стиска и като се изложат ще се измъкне, че не е бил той премиер.
328
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя пък за какво се появи изобщо!
327
3
 
16
 
! Отговори
Joko преди 2 години
"но за това като му дойде времето" Искрено се надявам да не ти дойде.... Но ако ти дойде, освен обецата си сложи и една халка на носа за да си по лесно разпознаваем м/у европейските политици....
326
1
 
9
 
! Отговори
Х преди 2 години
До Анонимен Гладна кокошка - просо сънува! ДБ -20, а и Възраждане си дикисал с 6%! Браво! Аз ще ти дам прогноза само за първите двама - ГЕРБ ще бият отново, но недостатъчно (изтрезняването след "пиянството на един народ" е бавен и мъчителен процес), втори ще са ДПС-те подариха на Славчо гласове от своите на 04.04. срещу задачата да "ремонтира" по указания начин изборния кодекс. Пито - платено! Сега гласовете ще се върнат с лихвите обратно при ДПС-безкраен брой секции, желязна дисциплина.