Нинова: България има нужда от лява алтернатива, само ние я даваме

Очакваме още леви партии да се присъединят към нас, каза тя
15 юни 2021 09:19, Анисия Иванова
104
Нинова: България има нужда от лява алтернатива, само ние я даваме
Снимка: БСП

"България има нужда от лява алтернатива и ние сме единствените, които можем да я дадем на българския народ – очакваме съвсем скоро към сегашната голяма лява коалиция от 16 формации да се присъединят и още много партии и граждански сдружения. Така, както България има нужда от лява алтернатива, така в още по-голяма степен има нужда от редовно и стабилно правителство. Служебният кабинет изпълнява задълженията си да готви избори, да направи ревизия на предишното управление, но има нужда от актуализация на бюджета, има нужда от приемане на нов бюджет за догодина и то с много силни социални политики и антикризисни мерки. И това трябва да го направи редовен парламент и редовен кабинет“, категорична бе Корнелия Нинова пред социалисти и коалиционни партньори в Благоевград.

Лидерът на левицата участва в откриването на предизборната кампания в 1-ви МИР на 14 юни, когато бяха чествани тържествено 165 години от рождението на Димитър Благоев – Патриарха на българските социалисти, съобщиха от пресцентъра на партията.

Председателят на БСП по повод успоредно провеждащите се кампании за парламент и за кмет на Благоевград на частичните избори посочи: "Двойно е усилието - и за кмет, и за парламент, но този двоен повод ще даде двойни сили и двойна енергия. Даже това ще ни улесни, защото ще ни обедини. Моята поръка е да стигнат до всеки град, до всяко село, до всяко семейство, за да разясняват програмата ни. Защото ние имаме подробна програма, а къде е цялостната програма на другите партии, с които се състезаваме?“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
България има нужда да последва примера на Румъния и всичко комунистическо начело с Курналина и Бокича да има същата съдба като Чеушеско! Закон за забрана на бивш БКП или дете на такъв да се кандидатира за държавна позиция или работа в държавна институция и забрана на всички партии разсейки на тумора БКП начело с БСП и ГЕРБ! От това има нужда България, а не от национални предатели в управлението!
51
3
 
10
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
България НЯМА нужда от лява алтернатива, още повече от тази на червени олигарси! В 45 НС едва се добрахте до трето място, наравно с ДПС, България ви показа колко има нужда от вас. Затова саботирахте НС, не излъчихте правителство, обаче направихте преврат, от грижа за България!!! Че се направихте и на партия на протеста, на нови лица!
50
9
 
2
 
! Отговори
Нито мир, нито война преди 2 години
Да, както никога досега, разграждащата се морално, демографски и икономически България, има крещяща нужда от социализъм. Уви, днес, под американски ботуш, това е невъзможно !
49
1
 
1
 
! Отговори
курвите надделяха! преди 2 години
До Въпрос към ***?!
48
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бахахаха БСП и Нинова, алтернатива на нещо, голям майтап, ама на наш гръб
47
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България има нужда от изчегъртване на всичко червено до пето поколение
46
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дано Нинова успее да довърши БКП-то, с тоя замах ще е четвърта политическа сила с 10 %
45
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народна мъдрост :Доволна жена , гладен евреин , честен политик и удобна лопата няма.
44
2
 
15
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 години
Наглица никой няма нужда от комунисти
43
2
 
15
 
! Отговори
А Х преди 2 години
Не съм казал какъв е Слави.Просто дадох пример колко ниско са паднали българските социалисти.Иначе Славчо е по-*** и от новият бай Тошо-Бойчето Борисов.Общо взето,хората уж са от язлипни партии,но са възпитавани в едно и също време и по един и същи начин.България няма нужда от никакви леви или десни алтернативи,а от нови и млади лица в политиката.
42
1
 
17
 
! Отговори
я па тая... преди 2 години
А Техноимпекс даваш ли си го..????
41
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Освен програма, другарите имат и история. Луканов (купони за храна), Беров (ВИС и СИК), Виденов (пирамиди и фалирали банки, долара 3000лв), Орешарски (фалирама КТБ, кръглият шеф на ДАНС). И най-коравите глави разбраха, че сте ата е по-твърда. Биснеси за милиарди (фармация, енергетика...) - все отговорни другари ги въртят. Не се бутайте пак във властта, че с 30 години закъсн ние, ще нависнете по стълбовете. Поне децата ни да живеят нормално.
40
2
 
16
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Е България.има нужда от лява алтернатива ама точно вие не сте.Много лъжете и крадете.Не ставате
39
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма нужда от леваци крадци.
38
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се плашете толкова от партията на нинова. Това са шепа объркани хорица за които гласуват още по-объркан електорат.
37
1
 
17
 
! Отговори
До 32 преди 2 години
Нищо нямаше. В магазините с трън да завлачиш нямаше какво да закачиш. Гладната Виденова зима е описана дори е Уикипедия в страницата Жан Виденов. Ние го видяхме на живо и режима на тока, и заплатите от 5 щ.д.БСП фалираха 3 пъти България. Румен Гечев фалира 19 банки. Народа помни. За това необратимо е да се върнат. Само с преврат могат да вземат властта както сега със служ.кабинет. С избори никога повече.
36
2
 
15
 
! Отговори
А Х преди 2 години
То си личи кой какво мисли.Слави Трифонов взе повече гласове от БКП-то.За БКП-то тая година няма да гласуват повече от 120000.Можем да сложим бас.Бавно,но славно хората започнаха да се усещат,че лъжците комунисти и русофили не им е тук мястото.
35
1
 
16
 
! Отговори
Майстор преди 2 години
Хе,хе, всички знаем как определяме човек ,който не може да свърши нищо като хората - " Човек с две леви ръце". Така е и с БСП - там всичките ръце и крака са им леви ! Колкото и много леви партии да се съберат, все ще са с 2 леви ръце ! А от това произлиза само нова национална катастрофа !
34
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога няма да стигнем румънците,защото не приложихме лустрацията и всичката пяна от миналото е в политиката.Защо беше този магарешки инат?!
33
1
 
13
 
! Отговори
народе-е-е преди 2 години
Идва ли отново ужасът от годините ? Жална ни майка !