Борисов за кабинета "Янев": Пускат манипулации и внушения срещу ГЕРБ!

Кое наложи чистките в администрацията, пита той
Обновена: 22 юни 2021 13:16 | 22 юни 2021 13:16, Камелия Цветанова
387
Борисов за кабинета "Янев": Пускат манипулации и внушения срещу ГЕРБ!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ с поредни обвинения към служебния кабинет.

"Държат се като предизборен щаб на президента Радев и открито заемат страна в течащата кампания. Всеки ден пускат нови и нови внушения и фалшификати, насочени единствено към ГЕРБ", каза той по време на среща с Мисията за наблюдение на предсрочните парламентарни избори в България на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ).

Още по темата

В разговора, който се проведе в централата на ГЕРБ, участва ръководителят на Мисията Тана де Зулуета, както и двамата зам.-председатели на ГЕРБ Томислав Дончев и Даниел Митов, съобщиха от пресцентъра на партията.

Пред делегацията от ОССЕ Бойко Борисов изрази опасенията на ГЕРБ от неяснотата с доставката на допълнителните машини за гласуване, които според всички експерти са ключово условие за нормалното протичане на изборния ден.

Председателят на ГЕРБ припомни, че вследствие на измененията в Изборния кодекс, които мнозинството в 45-ото Народно събрание направи, вотът е 100% машинен и едно евентуално нарушаване на тази законова разпоредба би дало основание за оспорване на резултата от изборите.

Беше отбелязано, че ЦИК е разкрила рекорден брой секции в чужбина – 791, но все още не казва дали ще бъдат подсигурени достатъчно машини за гласуване извън страната.

От ГЕРБ алармираха, че през последния месец от служебното правителство, назначено от кандидата за президент Румен Радев, са абдикирали от своя основен и конституционно заложен ангажимент за организацията на изборите.
Непосредствено преди вота бяха

подменени и началниците на всички областни дирекции на МВР, както и областните управители, като голяма част от назначените принадлежат към една конкретна политическа формация. „Научаваме от медиите, че на места областни управители и МВР директори заплашвали с уволнение редови служители, които не оказват натиск върху гражданите да не гласуват за ГЕРБ“, посочи Борисов.

В заключение той изтъкна успешната организация на изборите за 45-ото Народно събрание, което бе отчетено в доклада на мисията от международни наблюдатели на ОССЕ. В документа пише още, че вотът е бил ръководен ефикасно, а основните свободи по време на изборния процес са били спазени. „Затова питам – кое наложи всички тези революции в изборния закон и чистките в администрацията след безпристрастната оценка на международните експерти“, каза още председателят на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


387
Още по темата: избориОССЕборисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 72Еми на хранилка са при Севда :)) Иначе ако погледнеш отстани, Бацето е за смех :)) То бива шизофренизъм, ама не бива така :) Уредил съм му топло местенце в Карлуково, нема да го пращам в затвора, ама се дърпа челяка, явно иска да е общата..... :))
79
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не виждате ли, че цялата работа е един театър, колкото да не ви дадат европомощи за коронакризата? От Брюксел ще кажат нестабилна ви е държавата, не можете да изберете правителство, няма да ви дадем пари. Платили са на Слави и Мая по няколко милиона да направят пълен хаос в държавата и така Брюксел ще спести милиарди.
78
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце, няма да те бъде повече. Дори не можа да биеш Станко Тодоров по продължителност на поста. Пак си втори. Станко - 9г11м9д, Баце - 9г10м14д.
77
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отвращавам се вече от тези нагли хора. Може да нямам и една малка част от парите им, но си имам достойнството. Ако беше само народната не любов, да приемем, че има друга част, която го харесва и е доволна от диктаторското му управление. Но да бъдеш обвинен от САЩ и ЕС в корупция и кражби и ти да заставаш с внушителния си ръст пред хората и да продължаваш да ги лъжеш. Оттегли се бе човек! Твоето вече е диагноза. Смяташ държавата за твоя собственост. Абсолютно диктаторско мислене.
76
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле еееех,много кутевчета са налазили по сайта! Дерзайте друзя!ББ договори едни МИЛИАРДИ ОТ ЕС, а на ВАС ви течат лигите! ДАНО ХАРВАРДЧЕТАТА НЕ СЕ изложат и всичко да пропадне!Много ме притеснява коментар на специалист, че в банките има много МИЛИАРДА влогове, ДАНО не са им хвърлили око!КОГАТО КОМУНИСТИТЕ ХАРЕСАТ НЕЩО, ВЕДНАГА ГО ОКРАДВАТ!
75
3
 
15
 
! Отговори
Манипулатор лъжец преди 2 години
Ето я най-голямата лъже. Веднага я пускам: Герб са кадърни, честни и красиви хора, които в никакъв случай не трябва да влязат в затвора за много дълго време!
74
9
 
16
 
! Отговори
Оникс Прихващане преди 2 години
В Перник местност "Ралица" мутри на Борисов за 12 години са екзекутирали повече от 20 души!Дори Швейцарските Служби пишат за този Концлагер в Перник!
73
25
 
11
 
! Отговори
Чиновник преди 2 години
Че Бойко няма да е премиер, няма. Обаче това не означава, че ГЕРБ няма да управляват.
72
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега държавата ударно ще се напълни с КРАДЛИНКИ.
71
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма нужда да ми внушават нищо. Знам колко се плаща за саниране, знам и колко струва санирането/не струва/. Разликата да не остава в келявия фирмаджия,а. Знам колко е платено за пътищата и като карам виждам, че са правени без матрял. Разликана пак при раздаващия. Разбрахме колко милиарди са платени авансово а нищо не е направено и няма да бъде. Повечето то тези пари са върнати на Вожда.Само слепите не го виждат, а и тези дето участват в делбата. Това включва и работниците в тези фирми.
70
6
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
абе,като ни го бутате всекидневно пред очите тоя ПОЛИТТРУП,що га не запитахте барем един път:-"Кого визират Щатите в прословутото писмо,в което ЯСНО казват:-"В ЧУДОВИЩНАТА КОРУПЦИЯ Е ЗАМЕСЕНО ЛИЦЕ,водач на партия,което ЗАЕМА ВИСША ДЪРЖАВНА ДЛЪЖНОСТ?"....Кое ли ще да е това "лице"?..Кое ли,кое ли..?...Разбира се,след като оприпка веднага да цалива лакираните пръстчета на краката на "Нейно Превъзходителство" и получи уверение че докато СЛУШКА няма да бъде споменато името му,Толупа получи смелост..
69
5
 
23
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
Eй Боцкоо, в цялата ти гърбава комунистическа партия ГЕРБ Севдето единствена с троловете си бачка. Всички други само крадете . :D Изпята е твойта Буциии. Билет за Дубай имаш ли в джеба ?
68
8
 
5
 
! Отговори
ХАОС преди 2 години
Кутев спиш ли, Бабикян те изпреварва с 200
67
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Записите са абсолютен фейк, всичко дават да падне ББ.
66
6
 
20
 
! Отговори
Възмутен DE преди 2 години
А ТИ КАКВО НАПРАВИ БЕ ***, КАТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ПРЕДИ 12 ГОДИНИ?! КОЛКО НАРОД, КОИТО НЕ БЯХА ОТ ГЕРБ, ОСТАВИ НА РАБОТА?! , КАКВО САМО СЕ ЖАЛВАШ! ТИ премиер повече НЯМА да бъдеш, СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ, гнусота такава!
65
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съсипването на държавата вече е в ход, само гледайте.
64
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е този дебелак, че всеки ден статии за мозъчните му пръдни? Кво казал, на кой казал, какво си помислил и тн. На кой му пука за тоя г-н никой бе?!?!
63
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех Баце, змията се гърчи най-силно, когато я настъпят зад врата. Защо сега така правиш?
62
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само като го чуеш на записите, все едно каруцар псува, да не говорим че беше пиян :))) Той не близва алкохол, не ходи по жени, истински месия.... :))
61
15
 
5
 
! Отговори
ПЕХОТИНЕЦ преди 2 години
за бъдещето на фигуранта не се притеснявам ЗНАМ, че американците ще дойдат и ще го приберат в чувал както сториха с генерал Нориега