Борисов за кабинета "Янев": Пускат манипулации и внушения срещу ГЕРБ!

Кое наложи чистките в администрацията, пита той
Обновена: 22 юни 2021 13:16 | 22 юни 2021 13:16, Камелия Цветанова
387
Борисов за кабинета "Янев": Пускат манипулации и внушения срещу ГЕРБ!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ с поредни обвинения към служебния кабинет.

"Държат се като предизборен щаб на президента Радев и открито заемат страна в течащата кампания. Всеки ден пускат нови и нови внушения и фалшификати, насочени единствено към ГЕРБ", каза той по време на среща с Мисията за наблюдение на предсрочните парламентарни избори в България на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ).

Още по темата

В разговора, който се проведе в централата на ГЕРБ, участва ръководителят на Мисията Тана де Зулуета, както и двамата зам.-председатели на ГЕРБ Томислав Дончев и Даниел Митов, съобщиха от пресцентъра на партията.

Пред делегацията от ОССЕ Бойко Борисов изрази опасенията на ГЕРБ от неяснотата с доставката на допълнителните машини за гласуване, които според всички експерти са ключово условие за нормалното протичане на изборния ден.

Председателят на ГЕРБ припомни, че вследствие на измененията в Изборния кодекс, които мнозинството в 45-ото Народно събрание направи, вотът е 100% машинен и едно евентуално нарушаване на тази законова разпоредба би дало основание за оспорване на резултата от изборите.

Беше отбелязано, че ЦИК е разкрила рекорден брой секции в чужбина – 791, но все още не казва дали ще бъдат подсигурени достатъчно машини за гласуване извън страната.

От ГЕРБ алармираха, че през последния месец от служебното правителство, назначено от кандидата за президент Румен Радев, са абдикирали от своя основен и конституционно заложен ангажимент за организацията на изборите.
Непосредствено преди вота бяха

подменени и началниците на всички областни дирекции на МВР, както и областните управители, като голяма част от назначените принадлежат към една конкретна политическа формация. „Научаваме от медиите, че на места областни управители и МВР директори заплашвали с уволнение редови служители, които не оказват натиск върху гражданите да не гласуват за ГЕРБ“, посочи Борисов.

В заключение той изтъкна успешната организация на изборите за 45-ото Народно събрание, което бе отчетено в доклада на мисията от международни наблюдатели на ОССЕ. В документа пише още, че вотът е бил ръководен ефикасно, а основните свободи по време на изборния процес са били спазени. „Затова питам – кое наложи всички тези революции в изборния закон и чистките в администрацията след безпристрастната оценка на международните експерти“, каза още председателят на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


387
Още по темата: избориОССЕборисовгерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
6
 
16
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
4 000 000 000 ? банковата ти сметка ,бе Боци!!!
59
4
 
3
 
! Отговори
Аман бе преди 2 години
Едни и същи приказки и от едните, и от другите. Няма оправия от такива.
58
5
 
6
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 2 години
ДЖЕНТЪЛМЕНСКО: Искам някой, който е бил пълен *** през последните 10-12 г., да дойде и да каже: "Ей, откак дойде червената хунта, загладих косъма, поумнях, имам малък бизнес, спортувам, плащам си данъците..." И да го докаже с документи - ще му дам 1000 евро да се почерпи. Ама няма никой да дойде и знаете ли защо - тук пишат предимно *** с/у надница, а те са винаги на дъното. Има и такива като мен, които пишат в обедната почивка, но не са много.
57
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бил борисов строил магистрали и измолил повече ваксини. И строежа на Хемус му спряха и ваксинацията му спряха. За нищо не става. Браво на БСП!
56
6
 
10
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Биби колко ли сенки ще изплуват зад теб и от реалния и от криминалния свят в това несигурно време?Събирай партакешите и се покривай ,че толкова народ те желае ,ох Биби закъса го.
55
7
 
15
 
! Отговори
Терориста Борисов преди 2 години
Борисов кажи си за Концлагера в Перник ще ти олекне кървав сатрап!
54
22
 
7
 
! Отговори
Знайко преди 2 години
Шайката на руския агент Радев ще съсипе България.
53
5
 
11
 
! Отговори
Шотокан преди 2 години
антуража на Тиквата - пекапета, братиньовци и провалени кариерирсти които го плюеха, а сега му лижат обувките като видяха че се задържа на власт.
52
5
 
12
 
! Отговори
statia ot Narod.bg преди 2 години
Говорила съм и с моя приятелка, която също е минала през въпросната спалня. Имаше проблеми с някакви дела и прокуратурата ги реши. Това го знаят всички, че става така, но се страхуват да говорят, а и не ги интересува. Бизнес, кариера и пари тук се правят в кревата, с подкупи, шантаж и заплахи.Кой лицемер ще ме опровергае? Разни мижитурки говорят как органите се борели срещу престъпността и всякакви глупости. Кво се борят, като по телефона им се нарежда кой да бъде размазан. Така е от години, завърша разказа си анонимната Мата Хари.Сензационните разкрития за живота н
51
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болестта на нашето време не е комунизмът, капитализмът или каквито и да е други. Главното и единствено е мръсничко, подличко, егоистично и добре маскирано чувство да си осигуриш своето живуркане, като се присламчиш към някой октопод, който има нужда от теб да му чистиш пипалата. Напоследък се появиха доста кандидати, спортисти, музиканти и всякакви, които нямат нищо общо с политика, но общото им е едно да се харесат на октопода и да се докопат до кокала.
50
6
 
5
 
! Отговори
до Възмутен DE преди 2 години
от тези 12 години в 3 и 1/2 управляваше с повече от сегашните протестъри от кликата на пинокио и гнома наско, а 1 и 1/2 години управляваше правителството на Олигарски, съвместно с МаяМа и братя Галеви, мъжът й беше министър
49
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С крокодилски сълзи реве тоя!-:))) Свършен си др Борисов! Политически труп сииии!-:)Очите ти вади Радев! Не престана да се заяждаш с него ей! Ти си никой вече!-:) И ще загубиш тези избори!-:)
48
3
 
11
 
! Отговори
statia ot Narod.bg преди 2 години
Помня как с един известен депутат от ГЕРБ се смееха, когато застреляха началничката на кабинета на кмета на Пазарджик (в началото на януари 2015 г. наемен убиец разстреля показно Татяна Стоянова, която знаеше всички далавери на кмета Тодор Попов, убийството и до днес остава неразкрито, б.ред.). Бяха сигурни, че е имало любовна афера, скандали и жената се е превърнала в мишена. Не беше сигурно още нищо, но говореха по този начин.Наясно съм. Говорила съм и с моя приятелка, която също е минала през въпросната спалня. Имаше проблеми с някакви дела и прокуратурата ги реши. Това го
47
7
 
22
 
! Отговори
Локако преди 2 години
Ще гласвувам за ИТН, не защото много ги харесвам а за ад натрия носа на Баце.
46
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
абе гробари, не схванахте ли, не ви искат и толкова, чао. Кскво ще възраждате мутрите ли, онзи Стъки с отреппкиите си , шпиц команда на Гроб ли е. Ами онези Бранници пред къщата на Вожда начело с Георг някой си.....
45
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ало Ваньо...?
44
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори и след повече от 10 години във властта, ББ не може да бъде бутнат, това говори че си е гледал добре работата и държавата.
43
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доказан лъжец осъден от български съд говори за манипулации и внушения.
42
4
 
17
 
! Отговори
Барелинов преди 2 години
Мирлиарди са разпределени без държавни поръчки. Нещо по тоя въпроса? Не е ли опасно за нациналната сигурност?
41
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце, моли се да влезеш в зандана преди Сретен да е излязъл оттам. Нямаш шанс ако сте двамата на свобода и си без охрана от гавазите на УБО.