Слави Трифонов: На балотажа в Благоевград ГЕРБ даже не ги видяхме

Там имаше мажоритарни избори в два тура, написа той във Facebook
Обновена: 5 юли 2021 16:45 | 5 юли 2021 16:45, Анисия Иванова
352
Слави Трифонов: На балотажа в Благоевград ГЕРБ даже не ги видяхме
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира изминалите кметски избори в Благоевград, изтъквайки мажоритарния вот.

След балотажа вчера кандидатът на ИТН - Илко Стоянов, спечели кметското място в града, втори остана досегашният кмет на общината Румен Томов - независим, подкрепян от БСП.

Още по темата

По повод местните избори Трифонов коментира във Facebook:

"Преди и след националния референдум от 6 ноември 2016 г. разни социолози, политолози и всичколози обясняваха как мажоритарната система в два тура ще бетонира ГЕРБ. Обясняваха и как при мажоритарната система изборите ще бъдат печелени от ценкочоковци.

Е, в Благоевград имаше мажоритарни избори в два тура, които така бетонираха ГЕРБ, че даже не ги видяхме на балотажа.

Не видях и благоевградчани да са избрали някой като Ценко Чоков, който прави отвличания и пребива хора. Напротив, благоевградчани избраха за кмет един достоен адвокат – Илко Стоянов, издигнат от политическа партия без мощни структури, основана само преди една година.

И така жителите на този прекрасен български град на практика доказаха, че грам не ги интересуват прогнозите на социолозите, политолозите и всичколозите."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мисля че мъж с две обици ,може да бъде ръководител на държавата ни,просто еврогейския съюз ни едва в повече ,гледах срещата с студентите ,и там отговаряше когато му дойде времето ,Ами подобни като тоя човек вече чакаме 30 г.
239
3
 
15
 
! Отговори
Хората преди 2 години
Не искат да ги мамят и затова не ходят да гласуват! Защо е забранено да броят гласовете като не е нагласено. Отпечатките не само в секциите няма да се броят - никъде и никога няма, защото ще бъдат унищожени! Защото ако дори в една секция се броят ще се разобличи чудовищната манипулация! За 5 минути работа бно, НИКОГА няма да се свърши. Трябва да протестираме пред ЦИК! Дори при Тодор Живков реално се броеше!
238
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пази ни боже от този и подобните му мутри вън и измислени демократи, че лошо ни чака, става въпрос за едни милиарди само, това е целта
237
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Истукан Малка поправка: Слави не е мутра, а човек, който иска да изглежда като мутра и в продължение на десетилетия е бил изтри валка на мутри. Комично е да възлагаме надежди една изтр и валка на мутри да "изчегърта" мутрите от политическия ни живот, мисля....
236
5
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Само забрави да споменеш,че избирателната активност беше "рекордна"-цели 21%,от които за вашия човек гласуваха 58%.Знам,че си неук и проста сметка не можеш да направиш,но като на чалгар ти е простено.
235
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Зукърбърг дръпнв шалтера на фейсбук Слави откъде ще му се "чуе" гласа ?Не става ли прекалено смешен с това писане от фейсбук от сценаристите му?Спреде да цитирате този комплексари болен човек. И то не са очевидни физическите му недъзи , а и психически
234
6
 
21
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Слави е мутра. Не може мутра да ви спасява от мутри. Милионите си ги има и за никой не е тайна това. Стиска си ги в банките. КТБ като фалира и изгоряха малко негови милиони, но той си има и в други банки милиони. Заплатата му на месец в БТВ беше 1 милион лева, за да води шоу, което не се гледа от почти никой. Сега като направи плалтена телевизията си и отблъсна още повече зрители.
233
6
 
22
 
! Отговори
Катя преди 2 години
Дърта нагла проса мутра!
232
6
 
18
 
! Отговори
фори преди 2 години
Славчо,Славчо не е за теб тази лъжица,не е!Ще те задавят и удавят!Босичък си,босичък!
231
5
 
17
 
! Отговори
Гълъбов преди 2 години
А теб къде те видяхме?!
230
3
 
11
 
! Отговори
Санди преди 2 години
И таз добра,с толкова гласове можеше за кмет да стане спокойно и Мама кажа!!!
229
4
 
9
 
! Отговори
Аз преди 2 години
"Един достоен адвокат" хахаха има такова животно?
228
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Избран с 10 000 гласа от около 60 000 ,грандиозна победа.И от един случай Славчо обобщи за цялата страна и за всички избори и завинаги и прочее простотии.Това момче наистина е много елементарно.
227
3
 
19
 
! Отговори
sorry преди 2 години
Браво,бе Сладун,бивш зам.кмет на Петри1 от Гроб,сега е ваш кмет , но на Джумаята!Сложи си очилата за да видиш,че вече стъпваш на водата на *** Варненско езеро!
226
6
 
6
 
! Отговори
Частна милиция преди 2 години
Бойко Борисов направи магистралата до Учин дол. Сега ще управлява в коалиция с ИТН и партия Българско лято
225
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мачкай Бойко
224
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо взимате кадри на ГЕРБ бе Славчо и баламосвате хората.Това е тотална измама,защото хората гласуват за доказан човек който сте привлекли.Бил е от ГЕРБ и е свестен,но от тук нататък в друга партия ,която не е без мощни структури защото лидера им е частно охраняем с 8 души охрана и два -три джипа и крайно съмнителен ,за съжаление този нов кмет ще го изхабите.
223
13
 
3
 
! Отговори
СЛАВИ - ПРЕЗИДЕНТ преди 2 години
Слави всеки кмет ще направи!
222
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
айде Слави,изчегъртай комунистите!
221
2
 
22
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Този не беше ли преди от ГЕРБ??? Явно се е пребоядисал за новия вот.