Дончев: Резултатът ни е постижение, опитите за изчегъртване са неуспешни

Очертавала се коалиция на протестните партии с ДПС или БСП
Обновена: 11 юли 2021 21:42 | 11 юли 2021 21:32, Веселина Йорданова
173
Дончев: Резултатът ни е постижение, опитите за изчегъртване са неуспешни
Снимка: БГНЕС

Какъвто и да е резултатът, той за нас е постижение, защото го имаме след двумесечни опити да се впрегне целият ресурс на държавата да се справим по-зле на изборите, заяви Томислав Дончев от ГЕРБ на брифинг.

Опитите за изчегъртване очевидно са неуспешни. Каквито и усилия да бъдат правени да се изкривява изборният резултат, българската демокрация я има, каза Дончев.

Още по темата
По думите му на фона на хаоса в изборния процес и системните усилия да бъдат сплашвани и разколебавани, заслужава висока оценка, че гражданите отидоха да гласуват.

Тома Биков допълни, че тепърва предстои да бъде анализирана организацията на изборите и "колко машини са пипани".

"Какъвто и да е резултатът, се очертава коалиция на протестните партии с ДПС или с БСП, очертава се правителство, което няма да носи политическа отговорност или правителство тип Беров - Орешарски", каза Биков и допълни, че такива правителства стигали до крах.

Той очерта два варианта - задълбочаване на политическата криза или задкулисно управление във формат, който ще бъде договарян в задкулисието на българския политически и икономически живот.

Каквото зависи от нас, ще направим, българското общество да се справи с предизвикателствата, които са огромни, всички ние трябва да помагаме, за съжаление не виждаме никакъв потенциал България да има успешно управление в следващите месеци, може би и години, каза Тома Биков.

Няма да предадем нито един честен и достоен български гражданин, ще продължим да работим в това, в което вярваме, без значение каква роля ни е отредил избирателят, обобщи Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още по темата: ГЕРБгласуване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
2
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Общо всички партии в парламента да направят една обща коалиция пак едвам събират 25% подкрепа. Тоест целия парламент в най добрия случай получава подкрепа 1/4 от населението, а това показва, че партиите нямат никаква подкрепа. Дори и да имаме парламент и правителство, то ще страда от липса на легитимност!
121
2
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Голяма победа, но за 1 година подкрепата за герб се срина с половин милион гласове! От 1.1 милион гласа на към 500000. Ако това е победа, не искам да знам какво е загуба за тях. Само едно нещо стана ясно от тези избори. Машините изкараха реалната избирателна активност и тя е покъртително ниска! Щом активността е близка до одобрението на парламента, значи изборите са реални, но и показва, че българите масово са отвратени от всички партии, щом няма партия която не събира дори 1/7 от гласовете.
120
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
129 Унижение? ГЕРБ отново, е първа политическа сила в България. Честито.И то след година сатанизиране на ГЕРБ, а последните два месеца вой, квичене, чистки, обиди, обвинения без доказателства, от червенитеорки.
119
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България е страната на чудесата. Само у нас, може да управлява, платената от Божков, който фигурира в списъка на САЩ, за санкции по закона "Магнитски", коалиция-тази на антигерб. Слави номинира протеже на Божков, за премиер. Христо Иванов спонсориран от Маджо-друг герой от подземния свят. Мая/БСП уж, бивша, която предложи Пеевски, който също е в този списък. Как изглежда такава България, в очите на да свободния свят?
118
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изборите показаха, че хората одобряват управлението на ГЕРБ и че тази партия не зависи от гласовете на шведите.
117
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо много отчаяни физиономии на снимката ! Резултата не е постижение , а УНИЖЕНИЕ !
116
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко избяга запретнал поли. Ха на бас, че вече няма да го видим и чуем.
115
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 125 "Чалгаря преби Тиквата" Чалгарят се провали напълно: целия държавен апарат беше впрегнат в негова полза, имаше репресии срещу ГЕРБ и ПАК не може да отлепи.
114
1
 
10
 
! Отговори
SS преди 2 години
да де, ама теа вече никой не им слуша несвързаните, нелогични и безсмислени брътвежи
113
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалгаря преби Тиквата, дето нямаше загуба на 7 избори подред! Ег ати унижението за МухоБойко Сиктаджийски
112
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 108. "Някой трябва да не е със всичкия си, за да твърди убедено, че ГРОБ били "Демокрацията"! Каква демокрация, с онбашия от СИК начело" В сравнение с Фигуранта и неговите червени мажоретки ГЕРБ са ултра-демократи. Даже и вие го осъзнавате, затова пробвате да говорите за Бойко "комуниста".:))))))
111
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
118 Чекмеджетата са фейк, видяхме, кой е любител на златните кюлчета- Божков. От снимките му, които разпространява в нета. Кой луд, би се снимал със златни кюлчета, явно, само черепа.
110
0
 
2
 
! Отговори
119 преди 2 години
*опростачваше нацията, имах предвид!
109
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
116 ГЕРБ събират данни за престъпната дейност на червените протестъри в президентството и антигербзбирщината и ги дават на Европейската прокуратура. Вие, само "чегъртайте".
108
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Резултатът е, че 2 мутри ще управляват България сега. Бойко и Слави Трифонов. А, ама те винаги са го правили, само дето единият сега официално влиза в политиката, а досега опростяване нацията с парите на мутрите. Слави и Бойко са като 2 страни на една и съща монета. Къде е промяната?!!
107
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе чекмеджан сега къде е, да не би да е в бункера у Банкя със Севда пускат постове у фейса как са го преметнали с машините.
106
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
101 Явно, антигербизметта се гласи, не да управлява, а да доизчегъртва демокрацията. Докато краде в същото време и оневинява червените мутри, които се крият от закона. Да отваря чадър над руските шпиони. Само че така, ще хвърчи от властта много скоро, по най-лошия за нея начин.
105
5
 
12
 
! Отговори
Последни новини. преди 2 години
Бойко Борисов миналата седмица е ходил на среща с водещи психиатри. Ще им плати да го изкарат невменяем и така ще избегне наказателна отговорност. Правителството на САЩ скоро ще му блокират сметките и не може да избяга дори в Африка или Южна Америка. Но с удостоверението, че е психично болен няма да бъде съден. Ще бъдат съдени ей тия на снимката горе.
104
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам за вас, ама Марешки да слага пижамата и да влиза....:)))))После и вие....
103
12
 
17
 
! Отговори
хахаха преди 2 години
Вижте снимката Томо биклето колко е тъжен.Сега требе да се присламчва в друга партия.