Дончев: Резултатът ни е постижение, опитите за изчегъртване са неуспешни

Очертавала се коалиция на протестните партии с ДПС или БСП
Обновена: 11 юли 2021 21:42 | 11 юли 2021 21:32, Веселина Йорданова
173
Дончев: Резултатът ни е постижение, опитите за изчегъртване са неуспешни
Снимка: БГНЕС

Какъвто и да е резултатът, той за нас е постижение, защото го имаме след двумесечни опити да се впрегне целият ресурс на държавата да се справим по-зле на изборите, заяви Томислав Дончев от ГЕРБ на брифинг.

Опитите за изчегъртване очевидно са неуспешни. Каквито и усилия да бъдат правени да се изкривява изборният резултат, българската демокрация я има, каза Дончев.

Още по темата
По думите му на фона на хаоса в изборния процес и системните усилия да бъдат сплашвани и разколебавани, заслужава висока оценка, че гражданите отидоха да гласуват.

Тома Биков допълни, че тепърва предстои да бъде анализирана организацията на изборите и "колко машини са пипани".

"Какъвто и да е резултатът, се очертава коалиция на протестните партии с ДПС или с БСП, очертава се правителство, което няма да носи политическа отговорност или правителство тип Беров - Орешарски", каза Биков и допълни, че такива правителства стигали до крах.

Той очерта два варианта - задълбочаване на политическата криза или задкулисно управление във формат, който ще бъде договарян в задкулисието на българския политически и икономически живот.

Каквото зависи от нас, ще направим, българското общество да се справи с предизвикателствата, които са огромни, всички ние трябва да помагаме, за съжаление не виждаме никакъв потенциал България да има успешно управление в следващите месеци, може би и години, каза Тома Биков.

Няма да предадем нито един честен и достоен български гражданин, ще продължим да работим в това, в което вярваме, без значение каква роля ни е отредил избирателят, обобщи Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още по темата: ГЕРБгласуване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
13
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 2 години
Сега ще Излезе Доклада на САЩ,Ще станете Свързани лица - по закона Магнитски,Изчагъртването ще е Групово,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
101
12
 
14
 
! Отговори
до Опозоция преди 2 години
България лидер в региона???? Евро ориентация, при условие, че лидера ви ходи да се моли на Ердоган????? Постоянно се убеждавам в какъв свят на фантазии живеете всички гербери.
100
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жбе Бойко ще се изнесе в най-скоро време. Въпросът е дали към Дубай при Божков или ще избере по-екзотична дестинация-например някой необитаем остров като Робинзон Крузо. Той вече остави голи и боси. Дончев и Биков да се обясняват
99
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой трябва да не е със всичкия си, за да твърди убедено, че ГРОБ били "Демокрацията"! Каква демокрация, с онбашия от СИК начело, убеден комунист, отказал да си върне партийната членска карта от БКП????Каква демокрация с рекетирането и ограбването на хиляди бизнеси, задкулисните корупционни игри и манипулациите в правосъдието?Това си е партия на тоталитаризма, с множество бивши членове на БКП на ръководни позиции в нея, при това посветена на слугинажа към САЩ, заедно с патерицата СДС.
98
7
 
13
 
! Отговори
ПЛАТЕНА СТАТИЯ! преди 2 години
Защо пресконференцията на ГЕРБ е на ПЪРВО МЯСТО в това издание? ГЕРБ не са на първо място, имат равен резултат с ИТН и след вкарване данните на вота от чужбина отиват на второ място. Защо внушавате отново, че тия мутри са нещо в политиката на България? Искате ли да пратя скрийншот до Държавния Департамент на САЩ и да влезете в списъка Магнитски?
97
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Факт "ГЕРП загубиха 50 места в парламента от март насам. Изчегъртването тепърва започва. Факт" Даже и еквилибристиките не помагат, нали? :)))))))))
96
11
 
14
 
! Отговори
Баче Кико преди 2 години
Абе, къде е Баце?
95
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да пази България! Явно пpocтотията е заразна, щом ГЕРБ има едва 24%...Престъпници и пpocтаци се обединиха за да детронират демокрацията.
94
14
 
14
 
! Отговори
успех преди 2 години
Изчегъртан е само горния слой,да продължаваме с чегъртането.
93
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко за всички усилия на нормалните българи! ОПГ ГРОБ запазва възможност да съществува и да тормози населението, вместо да ни се махнат от главите, както се надяваха хората.
92
4
 
14
 
! Отговори
Факт преди 2 години
ГЕРП загубиха 50 места в парламента от март насам. Изчегъртването тепърва започва. Факт.
91
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пpocтите опитни м'ишки отново масово гласуваха срещу ГЕРБ.
90
20
 
17
 
! Отговори
Опозиция ако трябва преди 2 години
Аз съм с вас! Печелим, губим все ми е тая, с вас съм! ГЕРБ постави България в центъра на Балканите и ни направи лидери в региона! Вие затвърдихте нашата евро ориентация. Градихте, бяхте балансьора между изтока и запада и гарантирахте спокойствието ни. Черно море бе морето на мира. Днес нещата са други. Морето ни вече е военна зона и първия мъртъв е български пилот. Между изтока и запада сме и двете страни ни заритаха. Губим позиции на Балканите. И това само за 2 месеца. Аз съм за ГЕРБ!
89
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
92 Хм, прочети, какво си написал, "цяло чудо", за партия, която е на първо място в класацията, след вота? Нон сенс, ГЕРБ е най-голямата партия в България.
88
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 91 ""Единственото постоянно остава тяхната бедност." -- значи правилно са гласували, от вашия бойко никаква полза и му бият шута." Ахахаха. Червените *** имат само една логика: ако ТЕ са зле, причината е в другите. ХАХАХАХАХХАХАА. Чакате да дойде пак комунизма да ви дадат без да работите и без да можете нищо лииииии? :))))
87
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както писах... Фигуранта остава да дерибейства.
86
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
84 Явно, антигербизметта се гласи, не да управлява, а да доизчегъртва демокрацията. Докато краде в същото време и оневинява червените мутри, които се крият от закона. Да отваря чадър над руските шпиони. Само че така, ще хвърчи от властта много скоро, по най-лошия за нея начин.
85
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съвсем успешни са, ама щом мислиш че резултатите ви са постижение, значи признаваш, че при такова управление квото ни спретнахте е цяло чудо, че още някой гласува за вас.
84
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Единственото постоянно остава тяхната бедност." -- значи правилно са гласували, от вашия бойко никаква полза и му бият шута.
83
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямам търпение да излезне Славуца и да каже как пак нямат мнозиство, явно чака като Ким Чен Ун да вземе поне 99.09 процента, искрено му го пожелавам, тогва вече няма да има за какво да се съмнява във себе си. Давай Слави, ти можеш не се крий!