Министрите на Слави Трифонов – нови лица и позабравени стари

Вижте ги в галерията на Dnes.bg
12 юли 2021 15:12, Красимир Ангелов
756
Министрите на Слави Трифонов – нови лица и позабравени стари

Николай Василев е предложението на "Има такъв народ" за министър-председател на България. Василев е бивш вицепремиер и министър на икономиката в правителствата на Симеон Сакскобургготски, както и министър на държавната администрация по време на тройната коалиция. Роден е през 1969 г. във Варна. През 1994 г. завършва икономика и мениджмънт в Университета за икономически науки в Будапеща, през 1995 г. получава бакалавърска степен и по бизнес администрация, финанси и икономика в Щатския университет на Ню Йорк, а през 1997 – магистърска степен по международна икономика и финанси в Университета „Брендайс“ (Уолтъм, САЩ) и Университета „Кейо“ (Токио, Япония). Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви официално тази сутрин имената на министрите в проектокабинета на "Има такъв народ". Те ще бъдат предложени на народното събрание, след като партията получи мандата от президента Румен Радев.

Още по темата
Трифонов призна, че е поискал трима министри от служебния кабинет на Румен Радев - Кирил Петков, Асен Василев и професор Николай Денков. Те обаче са отказали да станат част от кабинета.

Кои са предложенията за министри на Слави Трифонов и „Има такъв народ“ вижте в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


756
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
574
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нови лица, промяна, без статукво. И отново българският народ е излъган за пореден път, Николай Василев нещо новото ли е ?? Или амуртлиева е нещо новото,ох Слави ще си останеш с чужбината май на която толкова разчиташ!!!!
573
9
 
7
 
! Отговори
... преди 2 години
На пръв поглед идеята е хубава, но народа не е готов. Народа е гнил. Гнил та изгнил. Без морал, идеали и принципи. Такива сме си. Ще мине време, но не сега. Душите си трябва да оправим, не парламента. От там да започнем....
572
1
 
19
 
! Отговори
... преди 2 години
Министър по ромските въпроси?!?!?!??А НА БЪЛГАРСКИТЕ КОГА?????Ромите какви са ве нагаждачи такива.
571
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какви млади хора, вие познавате ли някой под 30 който да гледа или слуша трифонов? избирателите на тоя чалгар са застарели чичаци напиващи се и биещи жените си, или емигранти напуснали България през 90те с спомените за мутрите и жан виденов. тия хора жалят за проваления си живот и мразят България . идеята им е тоя наркоман да върне България в 90те когато те миейки чинии на запад бяха значими, а сега са просто застарели неудачници
570
0
 
25
 
! Отговори
Амбър преди 2 години
Каква култура ще развива Армутлиева бе, освен стойки и муцки. Откакто се появи тя българската музика изчезна и остана чалгата.
569
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да управляват споко, тези са употребени и временно се ползва да не се подиграват пак на Славуца както стана с шахматистката, сега малко повече се е напънал временно да замаже положението, но няма да го подкрепи никой и сега искат не искат пак ще връщат мандата, но после ще тръби, че се е пробвал.
568
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казах ли ви че Станислав няма да управлява, кой нормален човек спечелил изборите с нова партия която има самочувствие и предлага провалил се политик за министър председател и алкохоличка в кабинета ??? Просто няма,ако имаше желание млади хора бол и ще ще да управлява!!! Нямаше как да върне мандата още веднъж нали!!!!!
567
2
 
6
 
! Отговори
Пешев преди 2 години
Не че се надувам, но моето CV е доста по добро от това на новият Министър на финансите...смях..JP Morgan 3 месеца стаж и Comerzbank Valuation SPECIALIST...хахахахахах По добре да си махне профила от Линкед Ин тази мома....;)))
566
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И сега какво ЦАРЮ ВЕЛИКИ ли трябва да ти викаме щото това са неговите убосници с двама трима нови за експерименти готови?????
565
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Софито няма ли министерство?
564
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Божков ви каза, че Слави е продал партията си на парче. Каза ви също, че Доган е инжинера на ИТН.
563
3
 
2
 
! Отговори
До 599 преди 2 години
За Главен прокурор има възрастово ограничение 65 г. Рашков е на 66г. Изпуснал е влака още по времето на Петър Стоянов когато екс президента върна кандидатурата му с изказване, че Гл.прокурор трябва да е човек, който ще внесе спокойствие у народа, да е надпартиен и честен човек. Качества, които Рашков не притежава. Така навремето не успя да стане гл.прокурор. Сега и възрастта му не позволява за капак на всичко.
562
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 615 - Да, това са хората на ЦРУ и Сорос. По-добре завършил в САЩ, отколкото политкомисар от съветски уйниверситет в радная Масква. Твай!
561
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вместо да прати шахматистка пак реши че ще прави кабинет, с НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ на чело Ем това си е съвсем същото като април,ще разчита на мая и Христо без да " прави коалиция с тях " прозрачен си слави и безсилен за твое и на оня пинчер съжаление
560
0
 
5
 
! Отговори
Забягнал преди 2 години
До Анонимен 604 Другаре, не е далеч от истината. След повече от тридесет години управление на България от палитра правителства сме на това дередже и няма никаква светлина в края на тунела. Някои виждат светлината, но май това са фаровете на приближаващият се много бърз влак Варна-София.
559
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Kolko stranno pochti vsichki sa uchili v usa
558
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Популизъм,популизъм,чалгаризъм,нарцисизъм. Дали, чалгарино ***, като български гражданин ме интересува, че в София не стигали местата в детските градини? Това е ОБЩИНСКИ проблем, не национален и не е проблем на националното правителство. Какви мажоритарни избори в програмата на правителството, като това завиди от Народното събрание. Правиш ли въобще разлика между изпълнителна и законодателна власт? Външен министър, внук на комунистически сатрап, че и кръстен на "височайшия" си дядо.
557
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички агенти на ДС знаят по минимум 4 езика. И Луканов знаеше, но го застреляха.
556
0
 
7
 
! Отговори
Сергюн преди 2 години
Ми ся, ко ке прайм ?!
555
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Рашков ти липсва слави!!!! Но има време ще ги нагласиш,за колко се продаде?????? Не смееш с мая щото бой не смееш с Нинова щото бой с дб ще само надолу и кво ти остана НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ ХА-ХА ХАХАХАХАХАХАХАХА ХА-ХА-ХА